Videók ADÁSOK MI VAAAN?!
Hírek Versenyzők Nánázsia Extra SMS-KVÍZ I. évad
Összes videó Extra videók Kimaradt jelenetek Adások Mi vaaan?! Hírek Versenyzők Nánázsia Extra SMS-kvíz I. évad

Mi vaaan?!Mi vaaan?!: Az egyik pár már nem éli meg a jövő hetet
Itt tartunk most számokban: ez a negyedik hajsza és a második olyan alkalom, hogy Gáspárékon sárga póló van, viszont az első eset, hogy Zsuzsáék kivételesen nincsenek a veszélyzónában.
Félelem és hányinger Indiában
Ismét együtt mindenki, Nóri a későn érkezőknek is kihirdeti a breaking news-t: Zsuzsáék hatodik nekifutásra végre megszerezték a legelső medáljukat, jár a többiektől a nyuszitaps. Éppen ideje volt már, ugyanis jövő héten az, akinek a legtöbb medálja van, automatikusan továbbjut a döntő szakaszba.
Mi vaaan?: A megtekintéshez füldugó használata ajánlott!
Gáspáréké az eheti védettség, Zsolti már fel is húzta a kevlármellényt jelentő sárga pólót, ők már biztos nem esnek ki a héten.
Mi vaaan?: Végre megvillan a legszexibb hazai felsőtest
Ma fog eldőlni az eheti védettség sorsa, egyelőre még a következő úti cél is top secret, ezt a pároknak kell majd kitalálniuk. A játékosokat egy közös busz elviszi egy darabon, onnantól stoppal kell boldogulni.
MI vaaan?: A mai naptól még Gandhi is kiborulna
Rákanyarodtunk a negyedik játékhétre, az új etap is közös eligazítással kezdődik. Gáspárék a legutóbbi hajszán elvileg kiestek, de gyakorlatilag a Liu-tesók önként hazamentek helyettük, szóval Zsolti most még inkább meg akarja mutatni, hogy itt a helyük.
Mi vaaan?!: Úgy kiborul a bili, hogy valaki fel is adja
Megint itt a játékhét leggyűlöltebb napja, a hajszázás, remélhetőleg Zsuzsáék és Gáspárék is olimpikonra pihenték magukat, mert ők már tuti menni fognak.
Mi vaaan?!: Oszlásnak indul a szövetség?
Nóri a későn érkező párokat is korrepetálja a Gréta-Dávid páros és Gáspárék között lezajlott eposzi, hereverő csata eseményeiből: a medál Grétáékhoz került, ma náluk az előny, Gáspáréknak most csak a csicskalángos jutott.
Mi vaaan?!: Megalakul a púderes gádzsik elleni ősszövetség
Sanyi és Ádó szerezték meg a védettséget, megvan a harmadik medáljuk is, úgyhogy ahogy Zsolti mondaná, „elmennek egy kicsi szivarozgatni” és úgy döntenek, hétvégéig kivonják magukat a forgalomból és csak turistáskodnak. A többiek is örülhetnek, hiszen addig is eggyel kevesebb párost kell majd lenyomni medálszerzéskor.
Mi vaaan?!: A bollywoodi Tom Selleck bevetésen
Ma és holnap ismét a védettségért folyik majd az izzadság, akik pedig megszerzik a sárga pólókat, nem csak a heti kieséstől menekülnek meg biztosan, de pár nap szabit is kivehetnek – persze csak ha úgy döntenek. Az utóbbi a közel háromhétnyi tarhálás és csövezés után egyre csábítóbb lehetőség valószínűleg minden párnak. 
Mi vaaan?!: Két játékos végre megtapasztalja a feltámadást
Gáspárék tepertőszűrő nélkül ugyan, de sikeresen visszatértek a múlt heti védettséghez járó bónusz welnesshétvégéről, a mezőny ismét teljes létszámmal vághat neki a harmadik játékszakasznak.
Mi vaan?!: A helyiek most végképp megunják a banánt
Ma kiderült, melyik két páros megy hajszázni, a mostani befutó helyszíne Calicut, de előtte a játékosoknak Kandanassery-ben kellett megállniuk az első feladatért.
Mi vaaan?!: A játékosok végre megtanulnak rendesen twerkelni
Ma kiderült, melyik két páros megy hajszázni, a mostani befutó helyszíne Calicut, de előtte a játékosoknak Kandanassery-ben kellett megállniuk az első feladatért.
Mi vaaan?: Zsírosodásra hajlamos hajúak óvatosan nézzék!
Zsoltiék megkapták a frissen vasalt védettséget jelentő sárga pólókat, már csak az a kérdés, hogy mit választanak: mennek tovább a többiekkel vagy a hét végéig a hotelben lazulnak.
Mi vaaan?: Egy páros ismét sárgulhat majd a győzelemtől
A párok izmai még ki szinte ki sem engedtek a legutóbbi játék után, amit Evelin és a folyamatos ájulás szélén lavírozó Zsolti nyert meg epikus küzdelemben. Ezzel begyűjtöttek egy másodikat is az első medáljuk mellé – ezzel egyelőre egyedül vannak a mezőnyben.
Mi vaaan?!: A popcorn mellé mindenki készítse be a savlekötőt!
A Hulk-testű szingaléz menyasszonynak öltözött Kornél látványa a Srí Lanka-i hatóságok retináján is harmadfokú égési sérüléseket okozott, ezért az Ázsia Expressz eggyel északabbra, Indiában folytatódik tovább.
Mi vaaan?!: Ennek nem fognak örülni a helyiek
Megvirradt a kényelmes, hotelben töltött éjszaka után, úgyhogy hamarosan kiderül, Zsuzsáék és Kriszék mellett melyik párosnak lesz még ma különösen izzasztó napja.
Mi vaaan?!: A játékosok úgy táncolnak, ahogy a szingalézek fütyülnek
Legutóbb ott hagytuk abba, hogy Sanyi és Ádó megnyerték az ürülékmosó játékot, ezzel behúztak maguknak egy előnyre felhasználható medált. Ennek Pameláék is Zsuzsáék persze nem örültek, mivel így tök feleslegesen turkáltak könyékig a kakás vízben, ráadásul a két csajpár össze is feszült a félrement taktikázás miatt.
Mi vaaan?!: Totál megborította a játékosokat az elefánttrágya
A párok még mindig a Sigiriya Rock-on élvezik a kilátást, hiszen a java még csak most jön!
Mi vaaan?!: A játékosok máris súlyos titkokat ástak el
Lássuk, mi minden történt a nyitónap második felében!
Legutóbb teljesen ledöbbenve hagytuk ott a játékosokat, ugyanis két ember már most büntetésbe vonulhat egy szabályszegés miatt...
Mi vaaan?! Bréking: Több játékos is kommunikációs szakadékba zuhant
Az már az első évadból is kiderült, hogy ha lenne az extrém stoppolásnak is egy saját El Caminója, akkor egész biztosan az Ázsia Expressz lenne az.


© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS