Videók Hírek Versenyzők Nánázsia Extra I. évad
Összes videó Extra videók Hírek Versenyzők Nánázsia Extra I. évad

Bereczki Krisztián és Bohos Kornél


krisztiankornel.jpg

Mi volt a legnagyobb félelmed a játékkal kapcsolatban?


Krisztián: Az, hogy hol fogunk aludni és mit fogunk enni.
Kornél: Attól féltem, hogy hamar kiesünk.

Mi a partnered leggyengébb pontja?


Krisztián: Csak erős pontjai vannak.
Kornél: Krisztián nem bírja az éhezést.

Melyik csapattól tartottál a legjobban?


Krisztián: Liu-tesók és Gáspárék.
Kornél: Zsoltiéktól.

Mi hiányzott a legjobban játék ideje alatt?


Krisztián: A napi rutinom.
Kornél: Az otthonom.

Miért vállaltad/ mi volt a legnagyobb motivációd?


Krisztián: Az első évad után úgy gondoltam, hogy ez nekem való feladat, amiben szeretném kipróbálni magam. Emellett egy hatalmas kaland és életre szóló élmény.
Kornél: Az Ázsia Expressz egy egyedülálló kaland, aminek szerettem volna a részese lenni.

Címkék: Bohos Kornél   Bereczki Krisztián   krisztian es kornel   azsia expressz 2   ázsia expressz

Exkluzív: Bereczki Krisztiánt az éhező gyerekek viselték meg leginkább
 Lenzsér Olivér az Ázsia Expressy 2 fotózásán a két testépítőt is alaposan kifaggatta: A beszélgetésből olyan dolgok derültek ki a két játékosról, amiket sosem feltételeztél volna. Bereczki Krisztiánt például az éhező gyerekek látványa viselte meg a legjobban, valamint a tény, hogy nem tud segíteni, Bohos Kornélról pedig kiderült, hogy önkéntes állatmentő. A két testépítő komoly személyiségváltozáson is keresztül ment: hogy miben fejlődött Kornél és Krisztián, az a videóból kiderül.
Bereczki Krisztián ezt gondolja Hódi Pameláról: Ellenszenves és nem szimpatikus
A testépítő páros a megmérettetésük előtt őszintén beszélt az Ázsia Expressz 2 versenyzőiről. Hogy Bereczki Krisztián miért nem szimpatizál Hódi Pamelával, azt Lenzsér Olivérnek árulta el.
Most kiderül, mennyire ˝hisztis˝ Bereczki Krisztián
Exkluzív videó: Nézd meg, milyen elképesztő kalandok elé néz Bereczki Krisztián és Bohos Kornél. Ne feledd, jön az Ázsia Expressz 2 augusztus 26-tól minden hétköznap 19.10-től a TV2-n! 
Bereczki Krisztián és Bohos Kornél
Mi volt a legnagyobb félelmed a játékkal kapcsolatban? Krisztián: Az, hogy hol fogunk aludni és mit fogunk enni. Kornél: ...
Elég lesz-e Bereczki Krisztiánék ereje a legdurvább akadályokhoz? - Augusztus 26-tól kiderül!
Ő itt Bereczki Krisztián és gyúrós haverja, Bohos Kornél.Éppen edzés közben olvasnak: arra készülnek, hogy bebizonyítsák, a testépítők többek üres fejű izomkolosszusoknál.. Ázsia Expressz 2 - Augusztus 26-tól, minden hétköznap 19.10-től a TV2-n!
Bohos Kornél:˝Krisztián, én nem is értem, hogy vagy a barátom?!˝
Bohos Kornél és Bereczki Krisztián párosa nem ismer véletlent, ha győzelemről van szó. Motivációjuk így egy szóban összefoglalható: siker. A testépítők pontosan olyan célirányosak és tettre készek, mintha egy világbajnokságra készülnének. Kornél azonban pontosan tudja, útitársa nem feltétlenül a legmegbízhatóbb férfi, akit barátjaként választhatott. Kíváncsian várjuk, hogy a két testépítő barát hogyan veszi a súlyos akadályokat, amiket Ázsia görget útjukba.
Az Ázsia Expressz sztárjai nehezen rázódtak vissza a hétköznapokba
Horváth Gréta és Bereczki Krisztián az Ázsia Expressz forgatása során jól bírták telefonjuk és a social media nélkül, ám most egy sajnálatos eseménynek köszönhetően blokkolták profiljukat, mely nagy szívfájdalmuk. A részletekről a Mokka műsorvezetőinek meséltek. 
Bereczki Krisztián Dominika után most Ázsiára készíti gyomrát
A testépítő már az Exatlon Hungary alatt is nehezen bírta ki, hogy kevesebbet tudott enni, mint azt ő megszokta. Most azonban tudatosan csomagol az utazásra, hogy gyomra jól bírja a kihívást, és ebben is segíti őt mentora és edzőtársa, Bohos Kornél.


© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS