Videók ADÁSOK MI VAAAN?! Hírek Versenyzők Nánázsia Extra SMS-KVÍZ I. évad
Összes videó Extra videók Kimaradt jelenetek Adások Mi vaaan?! Hírek Versenyzők Nánázsia Extra SMS-kvíz I. évad

Horváth Gréta és Meggyes Dávid


gréta és dávid.pngMi volt a legnagyobb félelmed a játékkal kapcsolatban?

Gréta: Féltem, hogy nem lesz elég időm és lehetőségem arra, hogy bizonyítsak, leginkább saját magamnak.

Dávid: Nem volt félelmem, inkább csak egy egészséges drukk volt bennem. Alig vártam, hogy elkezdődjön. Talán egy dologtól tartottam, hogy ne elsőként búcsúzzunk a játékból.

Mi a partnered leggyengébb pontja?

Gréta: A játék során talán az, ha nem tudja kipihenni magát.

Dávid: A szenvedélyesség. Hajlamos arra, hogy hirtelen belelkesüljön, ami olykor figyelmetlenséggel párosul, így sok helyzetben nekem kell tisztább fejjel gondolkodnom.

Melyik csapattól tartottál a legjobban?

Gréta: Mindenkitől, mivel ellenfelek voltunk és senkit sem ismertem személyesen, így nem tudtam felmérni az erőviszonyokat.

Dávid: Liu-tesóktól, bajnokok és sportemberek lévén. Mivel én is sportember vagyok, így tudom mit jelent elindulni bármilyen megmérettetésben


Mi hiányzott a legjobban játék ideje alatt?

Gréta: A kisfiam, Filip.

Dávid: Kényelem és a higiéniai lehetőségek és a Nutella.

Címkék: greta es david   Horváth Gréta   Meggyes Dávid   azsia expressz 2

Ez a feladat garantáltan ki fogja billenteni a játékosokat az egyensúlyukból
A játékosoknak most minden egyensúlyérzékükre szükségük volt, ugyanis a feladat sikeressége akár egy rossz mozdulaton is múlhatott... A videóból kiderül, melyik páros tudhatja magáénak az egymillió forintot érő arany elefántot!
Horváth Grétának meggyűlt a baja a sziámi nyelvvel
Adásból kimaradt: Gréta és Dávid egy egészen beszédes társaság közé keveredtek a stoppolás során. ..
Eldőlt: Ez a páros egy lépéssel közelebb került az arany elefánthoz
A sorrend végleges: Az első két páros, aki célba ért, segítséget kap Ördög Nórától az egymillió forintot érő arany elefánt megszerzésében. Ám az utolsó párosnak segítség nélkül kell megküzdenie az értékes nyereményért... A videóból kiderül, melyik páros járt a legnagyobb szerencsével az Ázsia Expressz 2 döntő hetének első napján!
Ilyen nehéz még sosem volt a stoppolás az Ázsia Expressz 2 játékosainak
Ördög Nóra üzenete alaposan felforgatta a játékot, ugyanis a stoppolást a játékosok csak a szigorú, a műsorvezetőnő által meghatározott feltételeknek megfelelő autóval és vezetővel folytathatták... A videóból kiderül, hogyan sikerült megfelelő fuvart találnia az Ázsia Expressz 2 játékosainak!
Meggyes Dávid: ˝Ma úgy döntöttünk, kipróbáljuk, milyen utolsónak lenni˝
Horváth Grétáék utolsóként értek célba a hétfői adásban, pedig óriási előnnyel indulhattak el a nap elején. Hogy a páros mivel magyarázta a kudarcát, a videóból kiderül!
Hiába minden próbálkozás, Gréta színpadias trükkje semmit sem ért
˝Jó, tessék! Meghaltam˝ - Horváth Gréta annyira elkeseredett, hogy úgy döntött, ˝meghal˝ az autóút közepén, hátha így nagyobb szerencséjük lesz...
Meggyes Dávid kiborult: ˝Elérkeztem egy holtponthoz...˝
Gréta és Dávid már nagyon hosszú ideje kerestek valakit, akit Somnak hívnak és elvihetné őket az úti céljukhoz. Dávid elképesztően elkeseredett, szinte már elengedte a játékot, ám ekkor érkezett Gréta egy új ˝családtaggal˝...
Felcsillant a remény, de kiderült: Korai volt Horváth Gréta öröme
Gréta arcán egyből óriás mosoly villant fel, amikor kiderült, hogy végre találkozott egy Som nevű emberrel. Ám egy lényeges dolog hiányzott még...
Idegtépő percek: Így telt a játékosok útja lovaskocsin
A játékosok bizonyára az elmúlt öt hétben alaposan elszoktak a lassú tempótól, ezért idegesíthette őket ennyire a hirtelen jött romantikus lovas utazás...A videóból kiderül, melyik páros viselte a legrosszabbul a kiélezett versenyhelyzetet megakasztó tempót!
Alaposan kifogott az első feladat az Ázsia Expressz 2 játékosain
Az első feladatot a játékosok közül az a páros kezdhette meg először, akinek sikerült a patkót a földbe állított rúdra dobni. Ám ez nagyobb kihívásnak bizonyult a párosok számára, mint azt sejtették. Vajon a sorrend még megváltoztatható lesz a nap során vagy behozhatatlan előnyhöz jutott az elsőként végző páros?© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS