Videók ADÁSOK MI VAAAN?! Hírek Versenyzők Nánázsia Extra SMS-KVÍZ I. évad
Összes videó Extra videók Kimaradt jelenetek Adások Mi vaaan?! Hírek Versenyzők Nánázsia Extra SMS-kvíz I. évad

Horváth Gréta és Meggyes Dávid


gréta és dávid.pngMi volt a legnagyobb félelmed a játékkal kapcsolatban?

Gréta: Féltem, hogy nem lesz elég időm és lehetőségem arra, hogy bizonyítsak, leginkább saját magamnak.

Dávid: Nem volt félelmem, inkább csak egy egészséges drukk volt bennem. Alig vártam, hogy elkezdődjön. Talán egy dologtól tartottam, hogy ne elsőként búcsúzzunk a játékból.

Mi a partnered leggyengébb pontja?

Gréta: A játék során talán az, ha nem tudja kipihenni magát.

Dávid: A szenvedélyesség. Hajlamos arra, hogy hirtelen belelkesüljön, ami olykor figyelmetlenséggel párosul, így sok helyzetben nekem kell tisztább fejjel gondolkodnom.

Melyik csapattól tartottál a legjobban?

Gréta: Mindenkitől, mivel ellenfelek voltunk és senkit sem ismertem személyesen, így nem tudtam felmérni az erőviszonyokat.

Dávid: Liu-tesóktól, bajnokok és sportemberek lévén. Mivel én is sportember vagyok, így tudom mit jelent elindulni bármilyen megmérettetésben


Mi hiányzott a legjobban játék ideje alatt?

Gréta: A kisfiam, Filip.

Dávid: Kényelem és a higiéniai lehetőségek és a Nutella.

Címkék: greta es david   Horváth Gréta   Meggyes Dávid   azsia expressz 2

Meggyes Dávid:˝Úristen! Ezt a nőt szeretném elviselni egész életem során˝
A szókimondó Gréta újabb zavarba ejtő helyzetbe hozta kedvesét: Ám szégyenlősség és modor nélkül, Dávid beismerő vallomást tett...
Egy éjszakára rózsaszín köd telepedett Thaiföldre
 Nem Gréta és Dávid volt az egyetlen páros, akik végre romantikus pillanatokat tölthettek együtt: A videóból kiderül, hogyan telt Janicsák Veca és férje, Ladányi Jancsó Ábel éjszakája, az a videóból kiderül!
Horváth Grétáék zavarba ejtő kérdést kaptak kapcsolatuk jelenlegi állásáról
Gréta és Dávid szállásadója alaposan beletrafált kérdésével: A videóból kiderült, mitől jött zavarba Meggyes Dávid!
Meggyes Dávid: ˝Tervezgetek valamit, hosszú hetek, hónapok óta˝
Dávid bevallotta: Már régebb óta érleli magában a döntést, azonban egyre határozottabban érzi, Gréta az, akivel le akarja élni az életét. Dávid csillogó szemekkel mondta el az interjúban: Szeretne még a játék ideje alatt Gréta elé térdelni és feltenni neki a nagy kérdést...
Így telt Horváth Gréta és Meggyes Dávid romantikus vacsorája
Szállásadójuk jóindulatából a szerelmesek végre tényleg kettesben maradhattak... Hogy hogyan telt a romantikus estéjük, az a videóból kiderül!
Szerelmes pillanatok: Horváth Grétáék édesen romantikáztak
Gréta és Dávid egy mély beszélgetés során fejtették ki, hogy mennyi mindennel gazdagodtak ez alatt az út alatt. A páros tagjai a meghitt beszélgetés során nem csak taktikáról, hanem érzelmekről is beszélgetett, hiszen szerelmet is vallottak egymásnak. 
Így telt a játékosok utolsó, Hajsza előtti éjszakája
 A játékosoknak a mindent eldöntő éjszaka előtt alaposan át kellett rágniuk a taktikájukat... A videóból kiderül, hogyan telt a játékosok éjszakája!
Hideg zuhany: Ezekkel a hírekkel várta Ördög Nóra a beérkezőket
Mivel már nincs szavazás, ezért közös szállása sem lesz a játékosoknak: Így a berékező párosoknak egytől-egyig szállást kell találniuk maguknak éjszakára. Ám nem ez volt az egyetlen megdöbbentő hír, amit Ördög Nóra közölt a játékosokkal...
Rossz hírt közölt Ördög Nóri a párosokkal, mindenki csalódottan tért nyugovóra a nap végén
Bár hiába ért be elsőként két páros, Ördög Nóra rossz hírt közölt velük. Ugyanis sajnos senki nem kap szállást és még azt sem tudják meg, hogy hányadikként érkeztek be a nehéz nap után. Így Grétáéknak és Vecáéknak kétségek között kell majd álomra hajtaniuk a fejüket.
Idegőrlő pillanatok: Horváth Grétáék a célegyenesben kavarodtak meg
Ördög Nóri eléggé "elbújt" a játékosok elől a nap végén. Gréta és Dávid ugyanis eléggé nehezen találta meg a műsorvezetőnőt, aki jót szórakozott mindezen.© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS