Videók ADÁSOK MI VAAAN?! Hírek Versenyzők Nánázsia Extra SMS-KVÍZ I. évad
Összes videó Extra videók Kimaradt jelenetek Adások Mi vaaan?! Hírek Versenyzők Nánázsia Extra SMS-kvíz I. évad

Horváth Gréta és Meggyes Dávid


gréta és dávid.pngMi volt a legnagyobb félelmed a játékkal kapcsolatban?

Gréta: Féltem, hogy nem lesz elég időm és lehetőségem arra, hogy bizonyítsak, leginkább saját magamnak.

Dávid: Nem volt félelmem, inkább csak egy egészséges drukk volt bennem. Alig vártam, hogy elkezdődjön. Talán egy dologtól tartottam, hogy ne elsőként búcsúzzunk a játékból.

Mi a partnered leggyengébb pontja?

Gréta: A játék során talán az, ha nem tudja kipihenni magát.

Dávid: A szenvedélyesség. Hajlamos arra, hogy hirtelen belelkesüljön, ami olykor figyelmetlenséggel párosul, így sok helyzetben nekem kell tisztább fejjel gondolkodnom.

Melyik csapattól tartottál a legjobban?

Gréta: Mindenkitől, mivel ellenfelek voltunk és senkit sem ismertem személyesen, így nem tudtam felmérni az erőviszonyokat.

Dávid: Liu-tesóktól, bajnokok és sportemberek lévén. Mivel én is sportember vagyok, így tudom mit jelent elindulni bármilyen megmérettetésben


Mi hiányzott a legjobban játék ideje alatt?

Gréta: A kisfiam, Filip.

Dávid: Kényelem és a higiéniai lehetőségek és a Nutella.

Címkék: greta es david   Horváth Gréta   Meggyes Dávid   azsia expressz 2

Ázsia Expressz 2 - Különkiadás (2019.09.29)
Az ötödik héten sem volt hiány izgalomban az Ázsia Expressz 2-ben! Különkiadásunkban most olyan fergeteges pillanatokat, kulisszák mögötti jeleneteket mutatunk meg, amelyeket mindenképpen érdemes megnézni! 
Ördög Nóra Horváth Grétáék eljegyzéséről: ˝Tökéletesen összeillenek˝
Míg a többi páros Hajszázott, Meggyes Dávid megkérte Horváth Gréta kezét. Az öröm a stáb körében is hatalmas volt, Ördög Nóra pedig saját szemszögéből is megörökítette a megható pillanatot. Az eseményt pedig később meg is ünnepelték, méghozzá nem is akárhogyan!
Horváth Gréta egy kisállat életét is megmentette ázsiai kalandja során
Az Ázsia Expressz 2 játékosainak több alkalommal is kapcsolatba kellett már kerülniük az állatokkal a verseny során. Volt, hogy elefántokkal, máskor majmokkal, denevérekkel, gyíkokkal, vagy éppen "sárkányokkal" találkoztak. Horváth Gréta egy alkalommal egy kis mókus életét is megmentette... 
Árulkodó felvételek: Lenyűgöző pillanatokat élt át Ördög Nóra Thaiföldön
Minden a medálokról szólt ezen a héten a játékosok számára, nem kérdés, a versenyzőknek nem könnyű feladatokat kellett megoldaniuk, hogy egyet-egyet megszerezzenek maguknak. A nehéz kihívások mellett még az is nehezítette a dolgukat, hogy párt is kellett cserélniük. Hogy hogyan jöttek ki egymással a párok, és milyen fantasztikus élmények vártak a játékosokra és a stáb tagjaira, az videónkból kiderül!
Megváltozott szabályok, gyomorforgató ételek és mindenek felett medálok: Így telt a negyedik hét!
Az Ázsia Expressz 2 játékosai minden bizonnyal az egyik legnehezebb hetükön vannak túl: Hiába hagyták ott a nyüzsgő Indiát és tértek át az egzotikus Thaiföldre, a megváltozott szabályok, az elképesztő feszültség és a kiesés gondolata ezen a héten sem könnyítették meg a dolgukat...
Online maraton: Nézd vissza az Ázsia Expressz 2 elmúlt hetének adásait
A hűvös őszi hétvégéken tudunk egy igazán jó programot. Kuckózz be és nézd újra az Ázsia Expressz 2 adásait! Mozizásra fel!
Angol a felsőfok utáni szinteken: Beszélj te is úgy, mint Horváth Gréta
Horváth Gréta az ötödik héten is hatalmasat alkotott, már a magyar és az angol nyelv tökéletes keverékét illeti. Szótárfüzetet elő, és induljon a Grétangol! 
Életmentés, vad flörtök, ˝állati˝ pillanatok: Nézd meg te is a hét legjobb kimaradt jeleneteit
Ezen a héten sem volt hiány fantasztikus pillanatokban az Ázsia Expressz 2 műsorában. Hozz magadnak egy kis nassolnivalót, és nézd meg az elmúlt öt nap legjobb adásból kimaradt jeleneteit! 
Pikáns titkok, bolondos pillanatok, nagy összefeszülések: Nézd meg a hét legjobb vicces beszólásait
Tarts velünk és nézd meg te is az eheti Ázsia Expressz 2 legemlékezetesebb beszólásait! 
Ez a páros búcsúzott az Ázsia Expressz 2-ből a döntő előtt
Kattints a videóra és tudd meg, melyik volt az Ázsia Expressz negyedik hetének búcsúzó párosa!© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS