Videók ADÁSOK MI VAAAN?! Hírek Versenyzők Nánázsia Extra SMS-KVÍZ I. évad
Összes videó Extra videók Kimaradt jelenetek Adások Mi vaaan?! Hírek Versenyzők Nánázsia Extra SMS-kvíz I. évad

Horváth Gréta és Meggyes Dávid


gréta és dávid.pngMi volt a legnagyobb félelmed a játékkal kapcsolatban?

Gréta: Féltem, hogy nem lesz elég időm és lehetőségem arra, hogy bizonyítsak, leginkább saját magamnak.

Dávid: Nem volt félelmem, inkább csak egy egészséges drukk volt bennem. Alig vártam, hogy elkezdődjön. Talán egy dologtól tartottam, hogy ne elsőként búcsúzzunk a játékból.

Mi a partnered leggyengébb pontja?

Gréta: A játék során talán az, ha nem tudja kipihenni magát.

Dávid: A szenvedélyesség. Hajlamos arra, hogy hirtelen belelkesüljön, ami olykor figyelmetlenséggel párosul, így sok helyzetben nekem kell tisztább fejjel gondolkodnom.

Melyik csapattól tartottál a legjobban?

Gréta: Mindenkitől, mivel ellenfelek voltunk és senkit sem ismertem személyesen, így nem tudtam felmérni az erőviszonyokat.

Dávid: Liu-tesóktól, bajnokok és sportemberek lévén. Mivel én is sportember vagyok, így tudom mit jelent elindulni bármilyen megmérettetésben


Mi hiányzott a legjobban játék ideje alatt?

Gréta: A kisfiam, Filip.

Dávid: Kényelem és a higiéniai lehetőségek és a Nutella.

Címkék: greta es david   Horváth Gréta   Meggyes Dávid   azsia expressz 2

Ázsia Expressz: A döntő hetén tényleg kemény próbatételek elé néznek a játékosok
Ördög Nóra az eligazításon jó és rossz hírekkel is köszöntötte a döntőbe jutott három párost. A játékok egyre nehezebbek lesznek, a kihívásokon pedig hatalmas előnyöket szerezhetnek a játékosok, a sorrend így fontosabb, mint eddig valaha. Ezen felül pedig elképesztően értékes arany elefántokkal gazdagodott a játékok során megszerezhető nyeremények palettája...
Ezt te sem bírod ki nevetés nélkül: Grétáék térden állva könyörögtek egy autóért
Gréta és Dávid számára óriási kihívás volt rátalálni egy piros autóra, ám amikor kiszúrtak egyet, mindent elkövettek, hogy beülhessenek a járgányba. Hogy milyen sajátos ˝stand up comedy˝ előadással próbálták meg elérni a céljukat, a videóból kiderül!
Horváth Gréta szerint Thaiföldről kitiltották a piros autókat
Gréta szerint azért nem látnak szinte egyetlen piros autót sem az utakon, mert kitiltották őket Thaiföldről...
Ördög Nóra alaposan megnehezítette a játékosok dolgát
 Nóra sms-ben adta ki az Ázsia Expressz 2 játékosainak a feladatot: A stoppolást azonnal meg kell állítaniuk, az útjukat ugyanis csak piros autóval folytathatják tovább...
Horváth Gréta egyáltalán nem tudta élvezni a romantikus pillanatokat
A kiélezett verseny miatt Gréta egyszerűen képtelen volt elengedni magát, annak ellenére, hogy párja,Dávid megpróbálta a legromantikusabb pillanatokat okozni szerelmének a hintón. A videóból kiderül, mivel magyarázta Gréta a feszült pillanatokat!
Meggyes Dávid: ˝Drága Menyasszonyom, most elviszlek egy romantikus karikára˝
Dávidnak és Grétának sikerült behozniuk a kezdeti lemaradásukat: Ők kezdhették meg elsőként útjukat a szekéren. A feldíszített lovaskocsi azonban rögtön kihozta Dávidból a romantikus énjét...
Horváth Grétáék jócskán lemaradtak a többi párostól
Kifogott a friss jegyespáron a patkók dobálása: A többi pároshoz képest utolsóként végeztek, ami nem tett jót a motivációjuknak.  Vajon a további feladatok teljesítése közben is megmarad az alapvetően feszült hangulat?
Ördög Nóra bejelentette: Ezért lesz érdemes figyelni az arany elefántokat a döntő hetében
Ördög Nóra bejelentésétől elájultak a játékosok: Az arany elefánt szobrocskák darabja egymillió forintot ér. A játékosoknak ezeket kell összegyűjtenie a hét során. Hogy mi lesz végül az elefántok sorsa, az a videóból kiderül!
Ajaj! Megbillent a Horváth Gréta és Meggyes Dávid közti egyensúly?
Adás előtt: A játékosoknak elképesztően nehéz feladatot kellett teljesítenie, amihez bizony minden egyensúlyérzékükre szükség volt... Grétának és Dávidnak vajon sikerülni fog leküzdenia kezdeti nehézségeket?
Ázsia Expressz 2 - hétfő 19.25
A versenyzők elképesztően nehéz feladatokat kaptak a nap során, garantáltan nem lesz könnyű dolguk! Hogy kinek sikerült könnyebben venni az akadályokat, és ki borult ki tőlük, az hétfőn 19.25-kor kiderül!© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS