Videók Hírek Versenyzők Nánázsia Extra I. évad
Összes videó Extra videók Hírek Versenyzők Nánázsia Extra I. évad

Horváth Gréta és Meggyes Dávid


gréta és dávid.pngMi volt a legnagyobb félelmed a játékkal kapcsolatban?

Gréta: Féltem, hogy nem lesz elég időm és lehetőségem arra, hogy bizonyítsak, leginkább saját magamnak.

Dávid: Nem volt félelmem, inkább csak egy egészséges drukk volt bennem. Alig vártam, hogy elkezdődjön. Talán egy dologtól tartottam, hogy ne elsőként búcsúzzunk a játékból.

Mi a partnered leggyengébb pontja?

Gréta: A játék során talán az, ha nem tudja kipihenni magát.

Dávid: A szenvedélyesség. Hajlamos arra, hogy hirtelen belelkesüljön, ami olykor figyelmetlenséggel párosul, így sok helyzetben nekem kell tisztább fejjel gondolkodnom.

Melyik csapattól tartottál a legjobban?

Gréta: Mindenkitől, mivel ellenfelek voltunk és senkit sem ismertem személyesen, így nem tudtam felmérni az erőviszonyokat.

Dávid: Liu-tesóktól, bajnokok és sportemberek lévén. Mivel én is sportember vagyok, így tudom mit jelent elindulni bármilyen megmérettetésben


Mi hiányzott a legjobban játék ideje alatt?

Gréta: A kisfiam, Filip.

Dávid: Kényelem és a higiéniai lehetőségek és a Nutella.

Címkék: greta es david   Horváth Gréta   Meggyes Dávid   azsia expressz 2

˝Én tőle tartok...˝ - Horváth Gréta elárulta, miért fél Demcsák Zsuzsától
Horváth Gréta és párja, Meggyes Dávid a TV2 online riporterének, Lenzsér Olivérnek árulták el, hogy mit gondolnak versenytársaikról. Hogy Gréta miért fél Demcsák Zsuzsától, valamint Ő és Dávid melyik páros közé feküdne be legszívesebben, az kiderül a videóból!
Horváth Grétáék az Ázsia Expressz 2-re kapcsolatuk próbájaként tekintenek
A szerelmes pár kíváncsian várja, hogyan szerepelnek a feszült és kiszámíthatatlan helyzetekben. Gréta szerint az Ázsia Expressz kihívása pontosan megfelel arra, hogy kipróbálják, mennyit bír el a kapcsolatukra épített közös jövő. Ázsia Expressz 2- Augusztus 26-tól, hétköznap esténként 19.10-től a TV2-n!
Horváth Gréta és Meggyes Dávid
Mi volt a legnagyobb félelmed a játékkal kapcsolatban? Gréta: Féltem, hogy nem lesz elég időm és lehetőségem arra, ...
Horváth Gréta: Hú, majdnem megevett egy krokodil! - Augusztus 26-tól a TV2-n!
Ő itt Horváth Gréta és a párja, Meggyes Dávid. Éppen a reptérre indulnak kedvenceikkel: naívan azt hiszik, hogy ezzel felkészülhetnek Ázsia egzotikus vadvilágára.. Ázsia Expressz 2 - Augusztus 26-tól, hétköznap esténként 19.10-től a TV2-n!
Horváth Gréta:˝Úristen, végünk lesz˝
Horváth Gréta és kedvese, Meggyes Dávid a humor teljes eszköztárával indul az Ázsia Expressz 2 kihívásainak. Másra nem is nagyon lesz szükségük, ugyanis Gréta talpraesett és vagány, Dávid pedig sportember lévén elképesztően céltudatos. Ez a kombináció sokak szerint a siker titka,: A videóból azonban kiderül, milyen gyengeségeik vannak, amik nagyban befolyásolhatják az Ázsia Expressz 2-ben nyújtott teljesítményüket.
Az Ázsia Expressz sztárjai nehezen rázódtak vissza a hétköznapokba
Horváth Gréta és Bereczki Krisztián az Ázsia Expressz forgatása során jól bírták telefonjuk és a social media nélkül, ám most egy sajnálatos eseménynek köszönhetően blokkolták profiljukat, mely nagy szívfájdalmuk. A részletekről a Mokka műsorvezetőinek meséltek. 
Horváth Gréta és párja impulzív csapatot alkotnak
Horváth Gréta és Meggyes Dávid lassan két éve alkot egy párt, és ha kell buldózerként fognak végigmenni Ázsián. 


© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS