Videók ADÁSOK MI VAAAN?! Hírek Versenyzők Nánázsia Extra SMS-KVÍZ I. évad
Összes videó Extra videók Kimaradt jelenetek Adások Mi vaaan?! Hírek Versenyzők Nánázsia Extra SMS-kvíz I. évad

Extra videókExkluzív interjú Hódi Pamelával és Bereczki Krisztiánnal
Pamela és Krisztián az Ázsia Expressz 2 negyedik hetén búcsúzott a játéktól: A páros exkluzív interjúban mesélte el Lenzsér Olivérnek élményeiket,tapasztalataikat. A páros  arról is beszámolt, hogy milyen volt az összeszokás időszaka, valamint arról is meséltek, hogyan élték meg az elképesztő konfliktusokat a játék során.
Exkluzív interjú: Ezért adták át a helyüket a Liu-tesók Gáspár Zsoltiéknak
Két edzés között elcsíptük Sanyit és Ádót, hogy árulják el, milyen élményekkel gazdagodtak az Ázsia Expressz 2-ben. A fiúk arra is kitértek, miért Gáspár Zsoltiéknak adták át a helyüket. 
Exkluzív interjú: Bereczki Krisztián reakciója Hódi Pamelára: Összeomlott bennem minden
Bereczki Krisztián Lenzsér Olivérnek mesélt arról, hogy milyen érzésekkel fogadta a hírt: Hódi Pamela lesz az új párja. A testépítő nagyon örült a bennmaradásnak, ám mikor megtudta, hogy egy olyan személlyel kell folytatnia a játékot, aki a legunszinpatikusabb számára, akkor "összeomlott benne minden". 
Exkluzív interjú: Bereczki Krisztiánék: Imádjuk Vecát, de Ábel előtt le a kalappal
Bereczki Krisztián és Bohos Kornél exkluzív interjút adott a TV2 online riporterének. A testépítő páros jókedvűen emlékezett vissza az Ázsia Expressz 2-ben szerzett élményeikre, majd a kiesésükről is részletesen beszámoltak. Az izomkolosszusok azt is elárulták, hogy melyik páros döbbentette meg őket legjobban a játék során. 
Exkluzív interjú: Hódi Pamela elárulta, hogyan érez a kiesés után
Hódi Pamela és Huszár Zsófi exkluzív interjúban mesélt Lenzsér Olivérnek a játékról, élményeikről és a kiesésükkel járó csalódottságról.  Hogy mi bántotta a két bombázót a legjobban, az a videóból kiderül!
Ázsia Expressz 2 extra: Kvízzel tette próbára a játékosokat Lenzsér Olivér
A játékosok megpróbáltatásai koránt sem értek véget azzal, hogy hazajöttek: Lenzsér Olivér, a TV2 online riportere egy villámkvízzel tette próbára a csapatokat. A videóból kiderül, mennyire ismerték ki Ázsiát az Ázsia Expressz 2 játékosai! Ne feledd, augusztus 26-án, hétfőn, 19.05-kor kezdünk!
Exkluzív interjú: Horváth Gréta és Meggyes Dávid nem féltek megmondani a véleményüket
Lenzsér Olivér, a TV2 online riportere nagy kihívás előtt állt: Az imádnivalóan szabadszájú Horváth Gréta és párja, Meggyes Dávid kendőzetlenül őszintén beszélt az ázsiai élményeikről: a megéltekről az egyetértés köztük koránt sem olyan nyilvánvaló, mint az, hogy a pár kapcsolata végül minden próbát kiállt. A szerelmesek azt is elmesélték, mi az, amit Ázsiában hagytak maguk után.. Figyelem, szókimondó tartalom!
Demcsák Zsuzsa megható vallomást tett barátnőjének, Kandász Andreának
Lenzsér Olivér, a TV2 online riportere az Ázsia Expressz 2 fotózásán készített interjút Kandász Andreával és Demcsák Zsuzsával: a feltörekvő riporter a játékról és az élményről faggatta a két nőt, a könnyed beszélgetés azonban váratlan fordulatot vett: Demcsák Zsuzsa megérintő szavakkal vallotta be, hogy gyökeresen megváltozott az élete a barátnőjének köszönhetően.
˝Én tőle tartok...˝ - Horváth Gréta elárulta, miért fél Demcsák Zsuzsától
Horváth Gréta és párja, Meggyes Dávid a TV2 online riporterének, Lenzsér Olivérnek árulták el, hogy mit gondolnak versenytársaikról. Hogy Gréta miért fél Demcsák Zsuzsától, valamint Ő és Dávid melyik páros közé feküdne be legszívesebben, az kiderül a videóból!
Gáspár Zsolti szerint ez a különleges kapcsolat fűzi őket össze a Liu testvérekkel
A TV2 online riportere, Lenzsér Olivér alaposan kikérdezte Gáspár Zsoltit és Evelint arról, hogy mit gondolnak ellenfeleikről. A beszélgetés alatt igencsak meglepő dolgokra derült fény, így többek között kiderült, hol találkozott Evelin és Hódi Pamela, kivel fürdene együtt Zsolti, sőt az is, milyen ˝ősi˝ kapocs fűzi őket össze a Liu testvérekkel.
Kandász Andi: ˝Evelint én imádom˝
Demcsák Zsuzsát és Kandász Andit – a két elválaszthatatlan barátnőt - számukra otthonos közegben, könyvek közt lepte meg Lenzsér Olivér, a TV2 online riportere. A barátnők vitathatatlanul felkészültek és tájékozottak, ez még előnyt jelenthet számukra a játék során. A riporter azonban nem tárgyi tudásukra volt kíváncsi, szemérmetlenül belekérdezett személyes véleményükbe a vetélytársaikkal kapcsolatban.A két nő a kérdések kapcsán eljátszott a gondolattal, mi lett volna, ha nem egy csapatba kerülnek.. Ázsia Expressz 2 – Augusztus 26-tól, minden hétköznap 19.10-től a TV2-n!
Most kiderül, mennyire ˝hisztis˝ Bereczki Krisztián
Exkluzív videó: Nézd meg, milyen elképesztő kalandok elé néz Bereczki Krisztián és Bohos Kornél. Ne feledd, jön az Ázsia Expressz 2 augusztus 26-tól minden hétköznap 19.10-től a TV2-n! 
Így látják esélyeiket az Olimpiai bajnok Liu testvérek
Lenzsér Olivér, a TV2 online riportere a jégen lepte meg a sportoló testvérpárt, akikkel ennek apropóján kivesézték az ellenfél csapatokat, valamint elmesélték első benyomásaikat a játékostársaikról. Arra a kérdésre, hogy kire bíznák az életüket a játék során, ha veszélyes helyzetről lenne szó, a fiúk meglepő választ adtak.. Ázsia Expressz 2 – Augusztus 26-tól, minden hétköznap 19.10-től a TV2-n!
Ezt még a Liu testvérek gyomra sem bírta...
Ezekre az elképesztő megpróbáltatásokra még az Olimpiai bajnokok sem tudtak felkészülni maradéktalanul! Ázsia Expressz 2 - Augusztus 26-tól, minden hétköznap 19.10-től a TV2-n!
Horváth Grétáék az Ázsia Expressz 2-re kapcsolatuk próbájaként tekintenek
A szerelmes pár kíváncsian várja, hogyan szerepelnek a feszült és kiszámíthatatlan helyzetekben. Gréta szerint az Ázsia Expressz kihívása pontosan megfelel arra, hogy kipróbálják, mennyit bír el a kapcsolatukra épített közös jövő. Ázsia Expressz 2- Augusztus 26-tól, hétköznap esténként 19.10-től a TV2-n!
Janicsák Veca: ˝Nem nyugszom meg˝
Janicsák Veca és férje,  Ábel már nem először járnak együtt Ázsiában. Bár eddig csak pihenés kapcsán jutottak el az egzotikus tájra, most megismerik a kontinens kiszámíthatatlan, veszélyes oldalát. Hogy sikerül-e megőrizni a hidegvérüket, az a videóból kiderül. Ázsia Expressz 2 - Augusztus 26-tól, minden hétköznap 19.10-től a TV2-n!
Gáspár Evelinék az Ázsia Expresszről: ˝Az egyetlen akadály az idő lesz, meg a WC˝
Exkluzív videó: Hogy a Gáspár család szoros köteléke a végsőkig kitart-e, az augusztus 26-tól 19.10-től kiderül az Ázsia Expressz 2-ben!
Ezért üvöltött torkaszakadtából Demcsák Zsuzsa és Kandász Andi
Exkluzív videó: Most igazi próbatétel elé áll Demcsák Zsuzsa és Kandász Andra barátsága. Ne feledd, jön az Ázsia Expressz 2 augusztus 26-tól minden hétköznap 19.10-től a TV2-n!
Exkluzív videó: Ezt üzenték versenytársaiknak a Liu testvérek
Hamarosan kezdődik az Ázsia Expressz második évada a TV2-n, szereplők pedig egy exkluzív, premier előtti vetítésen megnézhették a műsor első epizódját. A Liu testvérek sajnos nem lehettek ott az esemény, hiszen egy olaszországi edzőtáborban vannak, ám egy üzenetet azért küldtek versenytársaiknak...
Horváth Gréta:˝Úristen, végünk lesz˝
Horváth Gréta és kedvese, Meggyes Dávid a humor teljes eszköztárával indul az Ázsia Expressz 2 kihívásainak. Másra nem is nagyon lesz szükségük, ugyanis Gréta talpraesett és vagány, Dávid pedig sportember lévén elképesztően céltudatos. Ez a kombináció sokak szerint a siker titka,: A videóból azonban kiderül, milyen gyengeségeik vannak, amik nagyban befolyásolhatják az Ázsia Expressz 2-ben nyújtott teljesítményüket.


© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS