Videók ADÁSOK MI VAAAN?! Hírek Versenyzők Nánázsia Extra SMS-KVÍZ I. évad
Összes videó Extra videók Kimaradt jelenetek Adások Mi vaaan?! Hírek Versenyzők Nánázsia Extra SMS-kvíz I. évad

Extra videókBest of Ázsia Expressz 2 : Ezek voltak a műsor legmeghatóbb pillanatai
Az Ázsia Expressz 2 játékában megannyi vicces és kalandos pillanatban volt része a játékosoknak, ám a műsor bővelkedett megható, sokszor könnyfakasztó eseményben is. Cikkünkben összefoglaltuk az Ázsia Expressz 2 legmeghatóbb pillanatait!
Exkluzív interjú az Ázsia Expressz 2 győztes párosával
Lenzsér Olivér, a TV2 online riportere alaposan kifaggatta az Ázsia Expressz 2 győztes párosát, Horváth Grétát és Meggyes Dávidot. A páros elmesélte, hogyan élték meg a diadalmas pillanatot, valamint arról is őszintén beszámoltak, miért örültek, hogy így alakult a mezőny a hatodik hét, azaz a döntő végére.
Exkluzív interjú az Ázsia Expressz 2 második helyezettjeivel: Janicsák Vecával és Ladányi Jancsó Ábellel
Lenzsér Olivér alaposan kifaggatta az Ázsia Expressz 2 ezüst érmes párosát: Ladányi Jancsó Ábelt és Janicsák Vecát! Az interjúból kiderül, hogyan élték meg a kihívás hat hetét, valamint arra is válaszolnak, milyen érzés majdnem nyerni.
Exkluzív interjú: Nánási Pál elárulta, hogy érezte magát az Ázsia Expressz 2 forgatásai után
Nánási Pál a TV2 online riporterének elárulta, hogy érezte magát Indiában, valamint arról is beszélt, hogy Ő és gyermekei miként tudtak visszaszokni a hétköznapokba.
Exkluzív interjú az Ázsia Expressz 2 dobogós párosával, Kandász Andival és Demcsák Zsuzsával
 Demcsák Zsuzsa és Kandász Andrea az Ázsia Expressz 2 dobogóján harmadikként végeztek: Lenzsér Olivér, a TV2 online riportere alaposan kifaggatta a két játékost tapasztalataikról, élményeikről és természetesen a játékostársaikról!
Exkluzív interjú: Ördög Nóra meglepő kulisszatitkokat árult el az Ázsia Expressz2-ről
Lenzsér Olivér a Nánási stúdióban látogatta meg Ördög Nórát, aki elképesztő kulisszatitkokat árult el az Ázsia Expressz 2-ről. Nóri arról is beszélt, hogy pártatlan volt a versenyzők vitáinál, de megvolt a véleménye az adott szituációknál. 
Exkluzív: Gáspár Zsolti üzenete Demcsák Zsuzsának
Kiesésük után Gáspár Zsolti kizárólag Demcsák Zsuzsának üzent Magyarországról! Hogy mit, az kiderül exkluzív videónkból!
Exkluzív: Gáspár Evelin nem érti, hogy Veca miért szólt bele a Grétával való vitájába
Gáspár Evelin és Gáspár Zsolti a döntő kapujában búcsúztak az Ázsia Expressz 2 versenyétől. A páros most exkluzív interjút adott, melyből kiderül, hogyan élték meg a nem mindennapi kalandokat, sőt a körülöttük kialakult konfliktusokról is szó esett, ahogy az is kiderült, hogy a végére szerencsére mindenki tisztázni tudta a nézeteltéréseket.
Exkluzív interjú Hódi Pamelával és Bereczki Krisztiánnal
Pamela és Krisztián az Ázsia Expressz 2 negyedik hetén búcsúzott a játéktól: A páros exkluzív interjúban mesélte el Lenzsér Olivérnek élményeiket,tapasztalataikat. A páros  arról is beszámolt, hogy milyen volt az összeszokás időszaka, valamint arról is meséltek, hogyan élték meg az elképesztő konfliktusokat a játék során.
Exkluzív interjú: Ezért adták át a helyüket a Liu-tesók Gáspár Zsoltiéknak
Két edzés között elcsíptük Sanyit és Ádót, hogy árulják el, milyen élményekkel gazdagodtak az Ázsia Expressz 2-ben. A fiúk arra is kitértek, miért Gáspár Zsoltiéknak adták át a helyüket. 
Exkluzív interjú: Bereczki Krisztián reakciója Hódi Pamelára: Összeomlott bennem minden
Bereczki Krisztián Lenzsér Olivérnek mesélt arról, hogy milyen érzésekkel fogadta a hírt: Hódi Pamela lesz az új párja. A testépítő nagyon örült a bennmaradásnak, ám mikor megtudta, hogy egy olyan személlyel kell folytatnia a játékot, aki a legunszinpatikusabb számára, akkor "összeomlott benne minden". 
Exkluzív interjú: Bereczki Krisztiánék: Imádjuk Vecát, de Ábel előtt le a kalappal
Bereczki Krisztián és Bohos Kornél exkluzív interjút adott a TV2 online riporterének. A testépítő páros jókedvűen emlékezett vissza az Ázsia Expressz 2-ben szerzett élményeikre, majd a kiesésükről is részletesen beszámoltak. Az izomkolosszusok azt is elárulták, hogy melyik páros döbbentette meg őket legjobban a játék során. 
Exkluzív interjú: Hódi Pamela elárulta, hogyan érez a kiesés után
Hódi Pamela és Huszár Zsófi exkluzív interjúban mesélt Lenzsér Olivérnek a játékról, élményeikről és a kiesésükkel járó csalódottságról.  Hogy mi bántotta a két bombázót a legjobban, az a videóból kiderül!
Ázsia Expressz 2 extra: Kvízzel tette próbára a játékosokat Lenzsér Olivér
A játékosok megpróbáltatásai koránt sem értek véget azzal, hogy hazajöttek: Lenzsér Olivér, a TV2 online riportere egy villámkvízzel tette próbára a csapatokat. A videóból kiderül, mennyire ismerték ki Ázsiát az Ázsia Expressz 2 játékosai! Ne feledd, augusztus 26-án, hétfőn, 19.05-kor kezdünk!
Exkluzív interjú: Horváth Gréta és Meggyes Dávid nem féltek megmondani a véleményüket
Lenzsér Olivér, a TV2 online riportere nagy kihívás előtt állt: Az imádnivalóan szabadszájú Horváth Gréta és párja, Meggyes Dávid kendőzetlenül őszintén beszélt az ázsiai élményeikről: a megéltekről az egyetértés köztük koránt sem olyan nyilvánvaló, mint az, hogy a pár kapcsolata végül minden próbát kiállt. A szerelmesek azt is elmesélték, mi az, amit Ázsiában hagytak maguk után.. Figyelem, szókimondó tartalom!
Demcsák Zsuzsa megható vallomást tett barátnőjének, Kandász Andreának
Lenzsér Olivér, a TV2 online riportere az Ázsia Expressz 2 fotózásán készített interjút Kandász Andreával és Demcsák Zsuzsával: a feltörekvő riporter a játékról és az élményről faggatta a két nőt, a könnyed beszélgetés azonban váratlan fordulatot vett: Demcsák Zsuzsa megérintő szavakkal vallotta be, hogy gyökeresen megváltozott az élete a barátnőjének köszönhetően.
˝Én tőle tartok...˝ - Horváth Gréta elárulta, miért fél Demcsák Zsuzsától
Horváth Gréta és párja, Meggyes Dávid a TV2 online riporterének, Lenzsér Olivérnek árulták el, hogy mit gondolnak versenytársaikról. Hogy Gréta miért fél Demcsák Zsuzsától, valamint Ő és Dávid melyik páros közé feküdne be legszívesebben, az kiderül a videóból!
Gáspár Zsolti szerint ez a különleges kapcsolat fűzi őket össze a Liu testvérekkel
A TV2 online riportere, Lenzsér Olivér alaposan kikérdezte Gáspár Zsoltit és Evelint arról, hogy mit gondolnak ellenfeleikről. A beszélgetés alatt igencsak meglepő dolgokra derült fény, így többek között kiderült, hol találkozott Evelin és Hódi Pamela, kivel fürdene együtt Zsolti, sőt az is, milyen ˝ősi˝ kapocs fűzi őket össze a Liu testvérekkel.
Kandász Andi: ˝Evelint én imádom˝
Demcsák Zsuzsát és Kandász Andit – a két elválaszthatatlan barátnőt - számukra otthonos közegben, könyvek közt lepte meg Lenzsér Olivér, a TV2 online riportere. A barátnők vitathatatlanul felkészültek és tájékozottak, ez még előnyt jelenthet számukra a játék során. A riporter azonban nem tárgyi tudásukra volt kíváncsi, szemérmetlenül belekérdezett személyes véleményükbe a vetélytársaikkal kapcsolatban.A két nő a kérdések kapcsán eljátszott a gondolattal, mi lett volna, ha nem egy csapatba kerülnek.. Ázsia Expressz 2 – Augusztus 26-tól, minden hétköznap 19.10-től a TV2-n!
Most kiderül, mennyire ˝hisztis˝ Bereczki Krisztián
Exkluzív videó: Nézd meg, milyen elképesztő kalandok elé néz Bereczki Krisztián és Bohos Kornél. Ne feledd, jön az Ázsia Expressz 2 augusztus 26-tól minden hétköznap 19.10-től a TV2-n! 


© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS