Videók ADÁSOK
MI VAAAN?! Hírek Versenyzők Nánázsia Extra SMS-KVÍZ I. évad
Összes videó Extra videók Kimaradt jelenetek Adások Mi vaaan?! Hírek Versenyzők Nánázsia Extra SMS-kvíz I. évad

Teljes adásokÁzsia Expressz 2 - 20. adás
Nézd vissza az Ázsia Expressz 2 huszadik epizódját!
Ázsia Expressz 2 - 19. adás
Az Ázsia Expressz 2 tizenkilencedik adásában  kiderült, hogyan használta fel az elképesztő taktikai előnyét Demcsák Zsuzsa és Kandász Andi, valamint az is eldőlt, melyik két párosnak kell biztosan megküzdenie a játéban maradásért..
Ázsia Expressz 2 - 18. adás
Fergeteges pillanatok, nagy fordulatok és óriási harcok jellemzik az Ázsia Expressz 18. adását. Az izgalmas küzdelemért nézd vissza a teljes adást! 
Ázsia Expressz 2 - 17. adás

Az Ázsia Expressz 2 tizenhetedik részében ismét a védettségért küzdöttek a versenyzők. Nézd meg a teljes adást, és kiderül, melyik párosnak nem kell tartania a kieséstől.

Ázsia Expressz 2 - 16. adás
A játékosok közötti feszültség egyre percre sem csillapodott: Ráadásul a Gáspár csapat játékban maradása sem örvendett elsöprő népszerűségnek.. Nézd meg, hogyan indult az Ázsia Expressz 2 harmadik hetének első napja!
Ázsia Expressz 2 - Különkiadás (2019.09.15)
Az Ázsia Expressz 2 különkiadásában jobban betekintést kaptunk a párosok konfliktusaiba és érzelmeibe, visszatekinthetünk a hét legfontosabb eseményeire, és belepillanthatunk a Liu-testvérek fantasztikus kalandjaiba is a pihenésük során. 
Ázsia Expressz 2 - 15. adás
Az Ázsia Expressz 15. része minden eddiginél izgalmasabb fordulatokat és heves vitákat tartogatott... Hogy milyen történelmi pillanat történt az epizód során, az kiderül a teljes adásból!
Ázsia Expressz - 14. adás
Ázsia Expressz 2 tizennegyedik epizódjában kiderült, hogy kik a biztos Hajszázok, illetve egy páros újabb Medállal gazdagodott. Az izgalmas küzdelemért nézd vissza a teljes adást!
Ázsia Expressz - 13. adás
Nézd vissza az Ázsia Expressz 2 tizenharmadik epizódját!
Ázsia Expressz 2 - 12. adás
Az Ázsia Expressz 2 tizenkettedik adásában ismét nagy volt a tét! Nézd meg az epizódot, és kiderül, hogy ezúttal melyik párosnak sikerült a legjobban teljesítenie!
Ázsia Expressz 2 - 11. adás
Hatalmas meglepetéssel várta a versenyzőket Ördög Nóra az Ázsia Expressz 11. adásában, majd az is kiderült, hogy melyik párosnak sikerült medált szereznie!
Ázsia Expressz – Különkiadás (2019. 09. 08.)
Az Ázsia Expressz 2 különkiadásában betekintést kaptunk a Gáspár-család nyaralásába, illetve kiderült többek között az is, hogy kivel térhet vissza a korábban már kiesett Hódi Pamela. 
Ázsia Expressz 2 -10. adás
 Az Ázsia Expressz 2 10. adásában a Hajsza várt a versenyzőkre. Kattints és tudd meg kinek melyik párosnak kellett elhagynia Ázsiát!
Ázsia Expressz 2 - 9. adás
Az Ázsia Expressz 9. adása újabb kihívásokat tartogatott a párosoknak, ahol ismét be kellett vetniük ügyességüket és gyorsaságukat. Hogy melyik duó ért be elsőként a célba, illetve, hogy mi lett a jutalmuk, az kiderül a teljes adásból!
Ázsia Expressz 2 - 8. adás
 Az Ázsia Expressz 8. adása is számos izgalmat tartogat a nézők számára, nézd meg, hogy milyen fodrászok és masszőrök lennének a játékosok! Hogy ki szerezte meg a medált ezen a napon, természetesen az is kiderül! 
Ázsia Expressz 2 - 7. adás
Az Ázsia Expressz hetedik adásában a védettségért folyt a küzdelem! Nézd vissza a teljes adást, és kiderül, hogy melyik páros biztosította be magát a játékban erre a hétre.
Ázsia Expressz 2 - 6. adás
Nézd vissza az Ázsia Expressz 2 hatodik részét!
Ázsia Expressz 2. - Különkiadás (2019. 09. 01.)
Váratlan fordulatok az Ázsia Expressz 2 forgatásán, melynek leginkább az egyik játék feladata volt a fő oka. Bohos Kornél és Bereczki Krisztián őszintén vallottak a Srí Lanka-i eseményekről. Azonban a fiúk kalandján kívül még más meglepetés is volt Ázsiában.
Ázsia Expressz 2 - 5. adás
Egy páros máris elbúcsúzott az Ázsia Expressztől, sőt egy hatalmas botrány is kitört... Kattints, és nézd vissza a teljes adást!
Ázsia Expressz 2 - 4. adás
Nézd meg az Ázsia Expressz 2 negyedik adását, melyből kiderül többek között, hogy hogyan teljesítették a versenyzők a táncvizsgát, valamint az is, hogy melyik az a két páros, akik veszélyzónába kerültek...


© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS