Videók ADÁSOK MI VAAAN?! Hírek Versenyzők Nánázsia Extra SMS-KVÍZ I. évad
Összes videó Extra videók Kimaradt jelenetek Adások Mi vaaan?! Hírek Versenyzők Nánázsia Extra SMS-kvíz I. évad

Mi vaaan?!: Ekkora pusztítást tud végezni egyetlen tál pad thai


Mindenki visszatért az eredeti párjához, most pedig egy újabb játék fogja eldönteni, melyikük rajtolhat el először.

Az élősködők még alig heverték ki a hullaszagú száznapos tojást és a horrordíszletből szabadult csirkeemberiós saslikot, ennek örömére megint falatozni kell.
Ezúttal szerencsére egy-egy tál mezei pad thai lesz a menü, úgyhogy Gréta előző körben bevetett hányós vödre is megpihenhet.

A feladat első lépése, hogy a páros mindkét tagja megegye a saját tálkájában lévő pad thai-t, utána páronként meg kell nevezniük legalább hármat az étel alapanyagai közül. A tippelést csakis akkor kezdhetik, ha mindketten elpusztították a kaját. Akinek ez elsőre sikerül, az mehet. Ha elcseszik, mindketten kapnak egy új tállal, és kezdődik a kör elölről.

Embert nem sújtott még le úgy kajameghívás, mint most Evelint:

Bezzeg legelső este verekedés lett volna egy ilyen tányérért.

Veca magabiztos, mivel „Ábel szuperképessége egyértelműen az evés”.

„Kis jaffa nincsen, hogy jobban menjen lefele?” – megtörtént a lehetetlen, Zsoltinak toroksíkosító kell, hogy enni tudjon, sajnos nem az ő fogára lett szabva a fogás.

Gréta a fair play jegyében még a kipöckölődött tofudarabkát is feleszi a földről, végül is a három másodperces szabályba még pont belefér, mi baj lehet?

Dávidék tolják be először, Gréta helyesen be is mondja a három összetevőt, Vecáék a második helyen végeznek, nem sokkal mögöttük.

„Azért dicsérjél már meg, hogy milyen rohadt jó voltam, hogy megettem a halálos kaját, plusz az izét!” – Gréta úgy érzi, az acélkohó gyomráért jár a csillogós matrica.

„Nagyon jó vagy Bari, gratulálok…” – Dávid nem tűnik valami őszintének, de jegeli a témát azzal, hogy majd később megbeszélik. Ajaj…
Kandiék és Evelinék első körben elcsúsznak a helyes összetevőkön, sajnos repetázni kell az újabb próbálkozáshoz.

„Széthányom magam mindjárt.” – Kandi már nem éhes.

Zsoltival együtt mind a négyen feladják, inkább bevállalják a 15 perces időbüntetést.

Grétáék és Vecáék egy közös platóskocsit fognak, együtt mennek tovább. A mai befutó Nakhon Sawan, de előtte meg kell állniuk Chai Nat-ban is. Vecáékat úgy tűnik, egyelőre nem zavarja, hogy Gréta összemelegedett Evelinnel, Veca pedig már túltette magát a láda elvesztésén, de nagyon hiányoztak neki Bariék:

„Nagyon jó veletek, annyira felüdülés, hogy még az se zavar, hogy a nyál kijön a számból, és a szél az arcodba fújja…”
A szó szoros értelmében nyálas baráti vallomás Dávidot is meghatja, sőt, az is kiderül, hogy oviban szájbaköpés volt a jele:

„Ne foglalkozz vele, végre olyan lenne, mintha gyerekkoromban csókolóztunk volna, és beleköpsz a számba.”

Veca unja Ábelék esti sztorizását:

„Ez nagy sztori volt…”


„A tiéd nagyobb a medálokkal, inkább arról meséljél!” – imádat ide vagy oda, Ábel azért elég zabos, alighogy szereztek valami medált, az is ment a levesbe.

„Szívem, ha egyszer visszanézed az adást, meg fogod érteni!” – Veca szerint csoda, h nem ölte meg Kandit a sáljával.

A másik két pár is elindulhat. Zsuzsáék fognak egy minibuszt, Zsolti kiabál, hogy várják be őket, de a csajok úgy tűnik, időszakos halláskárosodást szenvedtek.

„A nagy barátosnéd, látod, észre se akart venni, meg se hallotta, hogy te ott segítségért könyörögsz!” – Evelin szerint fordítva bezzeg beszálltak volna melléjük Zsuzsáék, de mindegy is, valószínűleg berágtak, amiért elvette a medáljukat.

Közben Dávid szívja Gréta vérét, hogy mennyit gondolkodott a pad thai alapanyagain. Gréta azonnal elkámpicsorodik:

„Most mit kötsz belém jogtalanul?!”
Erre Dávid besértődve elfordul a másik oldalára, sajnos a plató miatt nincs elég hely arra, hogy elcsörtessen.

KÉP_David.png

"Dávid puffog, Gréta most örüljön, hogy nem locsolja le a vizével."

Ha valaki érti, mi történt, szóljon! Veca próbálkozik a békítéssel, de késő, a zabszem már mélyen belefúródott Dávid ánuszába, nem tetszik neki, hogy Gréta felcsattant:

„Hát azért tudd már, hány kiló vagy!”

A sztereó hisztinek szerencsére átmenetileg véget vet, hogy gyalog kell folytatniuk. Veca még nem adta fel, hogy kioffolja a párkapcsolati krízist:

„Engem is szétidegesít néha az Ábel, de most koncentrálnunk kell! Majd este kiduzzogjuk magunkat!”

Valóban jó lesz fejben felpörögni, mert a mostani küldetésben páronként négy-négy harci kakas vár a versenyzőkre, a feladatuk pedig, hogy egyesével kivegyék az állatokat a ketrecükből, és elolvassák a nyakukra kötött üzenetet. A négyből egy jószág nyakában a következő úti célt tartalmazó papírost találják, a többivel semmire nem mennek, úgyhogy ha különösen rosszul választanak, mind a négy kakast ki kell szedniük az infókért. Az a pár, aki a vérszomjas Tong Po nevű kakast is begyűjti, két extra medált kap az idomártól. A B opció, hogy tesznek az egészre, és mennek tovább a következő küldetéshez.

Gréta kiművelt a témában, mert szegény nagymamáját már támadta meg kakas Kácson:

„Szemre megy, esküszöm az életemre, ha sunyin nézel… Nyúlsz, és téped, és a lábát kell megfogni!” – hangzik az instrukció, mielőtt harcba indulnak.

Ennyi gyengédségben és babusgatásban még tuti nem volt része ennek a kakasnak:

KÉP2 Gréta és a kakaa

Hiába a mesteri kiemelési hadművelet, a nyakfüggő nem az, amelyik nekik kell. Dávid következik, meg is van az üzenet, vinni kell a királynak méltó ajándékképpen egy kakast, a medálokért pedig be kell fogniuk Tong Po-t.

„Tong Po very danger?” – Gréta retteg, de mindenre el van szánva: „Szétalázom Tong Po-t!”

Tong Po egyébként egy predátor hírében álló díjnyertes harci kakas.

Gréta harci öltözéke egy napszemüveg lesz az ütközetben.

„Mi van, ha leütöm?” – Dávid valószínleg nem tagja a PETA-nak.

Hosszas kergetőzés után sikerül is sértetlenül begyűjteni az állatot, jár a két extra medál. Ha így folytatják, kérhetnek egy XL-es ládát az érmeiknek, annyi van már.

Gréta, mint aki jól végezte dolgát, a hóna alá csapja az élő kakast, és indulnak tovább. Saját bevallása szerint madárelsősegélyből is jó, egyszer már egy galambot is sikerült újraélesztenie.

Vecáék még mindig a következő nyakfüggős kakas kiemelésé végzik, végre megvan a cetli.

Dávidék próbálják megfűzni a reménybeli sofőrjüket, Gréta átveszi a szót, mert ez most szuper vészhelyzet:

„This is very hard day. The king waiting the kakas!”

arcod.png

A fickó annyira megdöbben a fura kakast hurcoló európaiaktól, hogy inkább nem ellenkezik.

Vecáék is megpróbálkozna Tong Po befogásával, hiszen kell nekik az a plusz két medál, mint egy falat kenyér. Ábel egy mesteri fogással megragadja a beidegült kakast, úgyhogy jár az érem.
Nade hogyan tovább, Veca nem érti, most tényleg magukkal kell vinni a kakast?

„Egy szobrot kell vinni, nem a kakast!” – némi szövegértés után úgy dönt, hogy a szoborral távoznak.

Lehet, hogy Grétáék megint benézték a feladatot, mint a jégcepelésnél? Legkésőbb a befutónál kiderül.

Megjönnek Gáspárék, majd Zsuzsáék is. Gáspáréknak is megvan a cetli, Kandiék véletlen kiengedik az egyik kakast, lehet kergetni.

„Ennyit még nem futottam férfi után…” – Zsuzsa megizzadt, de megvan a cetli.

Azon viszont ők is tépelődnek, melyik kakast kéne vinni, de Zsuzsa arra jut, hogy tuti nem lesz hajlandó egy élő kakassal grasszálni, bőven jó neki a szobor is.

Gáspáréknak sikerült egy harmadik módon (nem) értelmezniük a küldetést, ők üres kézzel jöttek el. Zsolti csak stoppolás közben jön rá, hogy kakast is kellett volna magukkal hozniuk.
Hát már tök mindegy.

Gréta és Dávid közben olyan békésen ücsörögnek a hátsó ülésen, mint a Szent Család a festményeken, csak itt a Jézuska helyett egy pankrátor kakas a kisded, akinek a bölcsője egyébként a Krisz egykori piros sapkája:

bereczki.png

Mindegyik páros úton van a befutóhoz, de csak az első kettő kap szállást, és vehet részt a holnapi játékon. De vajon az élő vagy a szoborkakas lesz a jó megoldás?

Grétáék elsőnek érnek a befutóhoz, csakhogy az elő kakas nem jó. Vissza kéne menniük a küldetés helyszínére, és elhozniuk a kikészített kakasszobrot, csak így van esélyük a holnapi játékra. Szóval mehetnek vissza oda, ahonnan jöttek.

dallam.png

„Én ha most kimondanám a belső gondolataimat, egy percen keresztül sípolás lenne.”

Dávid nem akarja Grétára tolni, de azért megjegyzi, hogy ő meg Veca olvasták a feladatot…

Gréta szerint vissza kéne menniük, Dávidnak esze ágában sincs:


„Hát menj már a f*szomba, hogy 50 kilométer menjünk este hétkor!”
Gréta el van keseredve:

„Ne legyél velem ilyen paraszt, könyörgöm!”


Dávid nem hajlandó visszamenni, amúgy szerinte beszélgethetnének arról, ki mennyire beszél parasztul a másikkal, de majd kamerán kívül.

„Arra verted magad egész délután, hogy tudtál három alkatrészt egy kajából! Uram bocsáss, hát te vagy a nő!”


Dávid elvonul duzzogni, a sírás szélén lévő Gréta jobb híján megitatja a megfáradt kakast:

Megjönnek az üres kézzel érkező Gáspárék. Zsoltinak még mindig nem tiszta, hogy az élő kakast vagy a szobrot kell hozniuk. Gréta felhomályosítja őket, hogy ha holnap játszani akarnak, vissza kell menniük a szoborért. Zsolti egy tapodtad se mozdul.

Grétáék és Gáspárék bénasága most életmentő a többieknek: Vecáék és Zsuzsák utolsónak értek be, viszont egyedül ők hoztak magukkal kakasszobrot, így holnap ők küzdhetnek meg egymással és ma estére szállást is kapnak.

Holnap az ország legkedveltebb levesét kell elkészíteniük, ehhez gyakorolhatnak is este a helyiek segítségével. A többiek mehetnek szállást és ételt tarhálni.

Evelin a hotel portásánál előveszi a dokumentumfilmes kártyát, de Zsolti közbevág, és elkezdi mutogatni a fickónak, előző este hol aludtak Zsuzsával. Rekord időn belül sikerül kibulizni a szállást, de összepattannak. Evelinnek elege van abból, hogy Zsolti folyton közbevág, mikor beszél.

„Neked utána kell nézni valami etiketten, hogy it kell tisztelni!” – Zsolti szerint viszont Evelin nem tiszteli, hogy ő az idősebb.
Grétáékat befogadja egy helyi család a teraszára, Dávid törleszkedik, hogy béküljenek ki:

„Már legalább másfél órája össze vagyunk veszve, és életünk során egyszer voltunk olyan sokáig összeveszve, amikor összemostam a fehér pólóidat a Filip sárga pulcsijával.”
Gréta haragszik, mert mindketten elrontották a feladatot, Dávid mégis kikelt magából és kiabált, pedig ő simán vissza is ment volna a jó kakasért. Inkább kibőgi magát.

etelka_gif4alvas_frame_208.png

Tiszta lappal indítanak, a hajléktalan éjszakázást már kiskifli-nagykifliben töltik:

Evelint annyira lehozta ez életről Zsolti, hogy az ingyen sali sem kell neki, besokalltak egymástól az elmúlt hetek alatt:

„Nekem már semmi sincs a fejembe, még agyam sincs!”
A másnapi játékban Zsuzsáék és Vecáék feszülnek egymásnak egy jó tom yum leves receptje fölött. Egy helyi séfmester is magszakérti a Michelin-csillagos főzést, ami persze nem lesz olyan egyszerű:
Veca és Kandi nem használhatják a kezüket a folytatásban, Ábel és Zsuzsa szeme pedig le lesz takarva, ebben a felállásban kell megfőzniük a levest 20 perc alatt.

Kandinak tetszik az összesimulós főzés, majd a férjével ki is próbálja otthon.

Hát, ezt lehet, hogy érdemesebb lenne kihagyni:

Ábel teljesen Vecára hagyatkozik, mivel nagyon jól tud főzni, ráadásul nagyon szeretnének szépíteni a ládaelhagyás után.

Vecát nagyon felhúzza a gányolás, Ábel nem boldogul a levélleszedegetéssel, ez most nagyon nem olyan, mint a Masterchef VIP-ben:

„Ez katasztrófa konkrétan!”

Letelt az idő, nincs más hátra, mint kitálalni a mennyei leveseket. A kóstolóbizottság Gáspárékból és Grétáékból áll. Evelin inkább egyiket sem kóstolta meg, hanem a látvány alapján döntött, nincs kedve beszedni egy gyomorrontást a finisben.

Az arca alapján a kaja nem sokkal lehet jobb, mint egy thaiföldi bélfertőzés végterméke:

kép.png

Zsolti szerint olyanok a levesek, mint a szappanos víz.

Őrület, de a szövetségek még tudat alatt is működnek: Grétáék a vakteszten mindketten a Vecáék levesére szavaztak, Gáspárék viszont testületileg Zsuzsáék fogására.
Mivel döntetlen az állás, a mesterséf véleménye dönt, így Veca és Ábel levese érdemli ki a medált.

Vecának most picit helyrebillent az univerzum rendje, sikerült szépíteni, pedig tegnap még reménytelennek tűnt a helyzet.

Bónuszként egy párostól még elrabolhatnak egy érmet, legközelebb kiderül, kik lesznek azok.

A teljes adást a videóra kattinva nézheted meg:

Korhatár: 12 év

2019. szeptember 25. 21:06

Címkék: azsia expressz 2   ázsia expressz   ázsia23   andi es zsuzsa   greta es david   veca es abel   evelin es zsolti   pamela es krisztian   hódi pamela   Bereczki Krisztián   demcsák zsuzsa   kandász andrea   Horváth Gréta   Meggyes Dávid   gáspár evelin   gáspár zsolti   Janicsák Veca   Bereczki KrisztiánKapcsolódó anyagok
Nézd meg az Ázsia Expressz 2 győztes párosának Best of videóját! tovább
Gáspár Evelin hálás az Ázsia Expressznek, aminek köszönhetően megváltozott a világról alkotott képe. Szerinte nem az értékes dolgokkal és... tovább
Gréta és Dávid életüknek két nagy pillanatát is az Ázsia Expressz 2-ben élték meg. Az egyik maradandó emlék, amikor Dávid megkérte szerelme... tovább
Zsolti elkezdett angolt tanulni, de más különórákra is jár. Zsuzsa felajánlotta segítségét a korrepetálásban, de félreértések közepette végül... tovább
Grétának és Dávidnak sajnos mindig meggyűlt a bajuk a szállás kereséssel, ezért a páros úgy gondolja, hogy ők voltak az Ázsia Expressz földönfutói. tovább
Evelin szerint Zsolti sokszor csak nehezítette a feladatok teljesítését azzal, hogy nem vette komolyan azokat, fontosabb volt inkább az, hogy másokat... tovább
Gréta mindig szeretteivel együtt nézte vissza a fél évvel korábban felvett Ázsia Expressz 2 adásait, szerinte ennek köszönhető, hogy újra közelebb... tovább
Zsuzsa úgy érzi, hogy az Ázsia Expressz versenyének elején igencsak undok volt Andival és a többi párossal, ezért ódzkodott attól, hogy vissza... tovább
Zsolti ismét megdicsérte Zsuzsa tökéletes alakját, de a csinos híresség tudja, hogy Zsoltinak csak a szája jár, ugyanis soha nem csalná meg feleségét. tovább
Adás előtt: Veca már rögtön a különkiadás elején tisztázta, hogy miért érkezett a forgatásra szerelme, Ábel nélkül. tovább© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS