Videók ADÁSOK MI VAAAN?! Hírek Versenyzők Nánázsia Extra SMS-KVÍZ I. évad
Összes videó Extra videók Kimaradt jelenetek Adások Mi vaaan?! Hírek Versenyzők Nánázsia Extra SMS-kvíz I. évad

Mi vaaan?!: Ősellenségekből öribarik?


Folytatódik az elődöntő hét és a medálszerzés, Nóri ma egy extrém húzással fejeli meg a játékot: párokat kell cserélni. Az eredeti páros egyik tagja gazdaként fogja képviselni a páros érdekeit, ők Dávid, Zsuzsa, Veca és Evelin, náluk lesznek a ládikók is.

Az a cél, hogy a gazda minél hamarabb célba juttassa a párosát, mert a leggyorsabb kapja a medált és két másik medált elvehet attól a pártól, akitől szeretne. A gazdák kapnak maguk mellé egy-egy élősködőt, aki változatos módokon hátráltathatja az utat.

„Ebbül cirkusz lesz a végére!” – Zsolti megfogta a feladat lényegét.
Evelin élősködője Gréta lesz, aki a döbbenettől a Casa Blancából idéz:

„Egy szép barátság kezdete!”

De azért bízik benne, hogy nem fogják megtépni egymást az első saroknál.
Nóri szerint a gazdák nyugodtan adhatnak hátráltatási tippeket a párjuknak:

„Csak mindig sokat beszélj!” – Zsuzsa már gyúrja is Kandit, hogyan gyötörje Vecát.
Zsuzsa Zsoltit nyerte meg maga mellé. Az idősebbik Gáspár egy cuppanós kézcsókkal pecsételi

meg a kényszerházasságot, Zsuzsa is megteszi a megfelelő óvintézkedéseket, nehogy Zsolti meglógjon:

Dávid élősködője Ábel, ők indulhatnak elsőként, utánuk öt-öt perces eltéréssel a többi páros.
A párok első feladata egyáltalán megtudni, hová kell eljutni. A gazdának a kapott tableten lévő dallamot kell felismernie, ami egy olyan Oscar-díjas filmből származik, aminek a címe elvezet az úti célhoz is.

„Kussolj már el!” – Dávid nem ismeri fel a Híd a Kwai folyón-t, amíg Ábel beszél hozzá. Mondjuk utána se nagyon: „Ez valami Bud Spencer?”
Azt mindenesetre összelogikázza, hogy valami katonai laktanyához kéne menni.
Zsoltit egész más dolgok foglalkoztatják:

„Jó a bulád amúgy gazdám!” – úgy tűnik, lassan öt hét alatt életében először sikerült Zsuzsa mögé kerülnie, hogy megcsodálhassa. A bulkesz annyira delejezi, hogy hátráltatás helyett még segít is eldúdolni a helyieknek:

„Ez nem ilyen hidatrobbantós történet? Akkor ez a Had a Kwai folyón!” – Zsuzsának leesik: Kanchanaburiba kell eljutniuk, a legendás film színhelyére.

„Nagyon kis cukor a buláté!” – Zsolti olyan alapossággal figyeli meg Zsuzsa buláját, mint David Attenborough a csikóhalak párzási szokásait:

Evelin és Gréta már sínen vannak, Dávidék továbbra is full vakon, azt hiszik, egy katonai létesítményt kell keresniük a környéken, és rossz fele mennek. De még nem jöttek rá, helyette inkább megpróbálják újraforgatni a Túl a barátságon-t a platón:

kép1.png

Vecáék utolsóként rajtolhatnak el, és ha ez nem volna elég, Kandi turbó fokozatba kapcsolja a kretén üzemmódot:

Veca arcán az van, hogy perceken belül mentőt kell hozzá hívni. Vagy Kandihoz, miután megverte.
„Gyere drágám, elviszlek egy sárgaházba minél gyorsabban! Beraklak, ott hagylak, és megyek tovább!”

És még Kandi aggódott, hogy nem tudja megugrani a hátráltatással járó feladatokat… Veca szerint sikerült neki. Kandi az audiovizuális terror mellett a sofőröket is elüldözi. Szerinte jó ötlet lenne megmártózni valahol, ez Vecának sincs ellenére:

„Hátha belefullad…”

Gréta egy kis kamuokádással próbálja elvenni a sofőrök kedvét attól, hogy felvegyék őket:

Most az élősködő kap lehetőséget a medálszerzésre: ha a megadott idő alatt teljesíteni tudja a feladatot, akkor elvehet egy érmet a gazda ládájából. A végső célig összesen három ilyen küldetés lesz, szóval minden páros kapott egy plusz medált, hogy legalább három lapuljon a ládáikban, arra az esetre, ha az élősködő mind a három alkalommal sikerrel járna. A feladatok közben az időt a gazda méri.

Leghamarabb Zsuzsáék érnek az első feladathoz. Az élősködő Zsoltinak 15 perc alatt meg kell tanítania összesen öt járókelőnek film ikonikus dallamát, Zsuzsa pedig zsűrizi a produkciókat.

Zsolti otthon hagyta az olvasószemüvegét, ezért nem tudja elolvasni a leírást rendesen, Zsuzsa sem segít neki, hanem kíméletlenül nyomja a stoppert.

„Olyan, mint a Lilu-testvérek!” – állapítja meg az imént behúzott ázsiai turistáról.
Evelinék is befutnak, Gréta pedig gyorsan rá jön, hogy itt nem a helyiek hajlandósága lesz a fő probléma, hanem a szájhigiénia: a nagyrészüknek ugyanis nincs elég foga a fütyörészéshez:

„Kinek van foga? Tooth, tooth!”
Zsolti duzzog, amiért Zsuzsa kioffolta az összes próbálkozását:

„Zsolti is kemény lesz, mint a média! Várjál te, megkapod a magadét!”


Gréta szerint Evelin szigorú bíró volt, de igazságos, ráadásul a franciatudásával még egy üdcsit is összetarhált Grétának. Evelin szerint nyelvtudással azért magabiztosabban, nagy kabáttal lehet nekivágni a dolgoknak. Gréta padlót fog az új információtól:

„Hát rajtad nagy kabát van: van egy francia kabát, egy angol kabát, már lassan thai kabát!”
Még a végén nem csak Dáviddal lesz Bari, hanem Evelinnel is.

Zsolti bosszúból aljas indokkal elkövetett bicajozással és gitározással hátráltatja Zsuzsát – a terror interjú közben is tombol léggitározás formájában:

Zsuzsa válaszcsapásként megfenyegeti, hogy elosztogatja a ruháit, Zsolti erre megembereli magát:

„Hadd nézzem meg a buládat!”
Vecáék és a Dávid-Ábel páros is befutnak. Kandi viszont nem tudja, mit kell megtanulni, olyan jól sikerült a hátráltatás. Vecának esze ágában sincs segíteni neki.

Eközben Zsolti udvarlási násztánca új szintre lépett:

„Hagyjál már békén Zsolti az uborkáddal együtt!”
A gatyáját egyelőre nem tolta le, de a frissen szerzett uborkájával azért mindenképp meg akarja kínálni Zsuzsát. Ráadásul az uborka meghajtja, úgyhogy Zsuzsa még a kakkantásnyi kényszerpihenő miatt is szívhatja a fogát. Mégis meg kellett volna enni a fél uborkát, most nem lenne ez!

Evelin olyan mesterien tolja a potyát az ingyen üdcsikkel, Gréta megfogta az isten lábát vele, a délutáni csajoskosdás tetőpontjaként még kutyát is simogatnak együtt:

azsia-teljes_22_frame_74074.png

Már tényleg csak egy barátságkarkötő hiányzik, jön az esti sms Nóritól: szállást kell keresni, jöhet az első közös éjszaka.

Evelin szerint egy ilyen kutya otthon megér vagy egymilliót, Gréta fel is veti, hogy érdemes lenne feltűnés nélkül betenni a táskába. Hiába, nagy szellemek, ha találkoznak, egyből össze is áll a mesterterv: hazazavarják a kutyát, követik, és ott kérnek szállást. A stratégia öt méterrel később bukik meg, mikor kiderül, hogy a jószág az angolul nem tudó bolttulajdonosé, akinek az üzlete mellett állnak.

Úgy tűnik, Thaiföldön jobban szeretik a lecsövesedett magyar turistákat, mint Indiában, ugyanis mindenki viszonylag könnyen talál szállást.

Zsuzsa dokumentumfilmes kamusztorija megint bevált, úgyhogy a szállás mellé még ingyen kaját is intéz Zsoltinak:

„Te ne gyere nekem egy kólával, meg egy uborkával, vacsorát kapsz tőlem!”
Kandi a vacsi mellett női magazinos témákkal próbálja megtörni a jeget, és Vecát az Ábellel való kapcsolatáról faggatja, hogy nem érzi-e úgy néha, mintha Ábel anyukája lenne?

„Néha úgy érződik, minthogyha döntenél helyette, meg hogy kritizálod elég sokszor. Rossz hallgatni néha.”
Veca nem érti, mire gondol, szerinte Ábel is be szokott neki szólogatni.

„Csak azt mi nem halljuk ezek szerint…” – Kandi ártatlan arccal szürcsölgetni tovább a levesét.

Veca szerint egy külső szemlélő nem láthat bele egy kapcsolat mélységeibe, amúgy is Kanditól illetlen volt, hogy nem priviben hozta fel a témát, hanem a kamerák előtt. Kandi azért látja a gazdáján, hogy betalált a téma, mert feltűnően visszahúzódott utána.

Evelin és Gréta is lelkiznek, kettejükhöz képest szokatlanul mély beszélgetés bontakozik ki: Evelin már feladta, h az előítéletekkel harcoljon, magának és a családjának már bizonyított, és ennyi. Gréta szakértői véleménye szerint Evelinnek nyitnia kéne a barátkozásra:

„Nem vagy csúnya, nem vagy kövér, állandóan harcolsz magaddal, hogy hogy nézel ki! K*rvajól nézel ki!”

Wow, Grétából ma csak úgy ömlik a girlpower, pedig pár napja még meg tudták volna tépni egymást:

„Okos, tanult értelmes lány vagy, akinek tökjó gondolatai vannak.”

Bár meglepően jó szállásokat találtak, a reggel mindenhol csipás szemmel indul, lehet menni tovább Bo Phloiba.

Evelin és Gréta ismét paktumot kötnek: Gréta nem hátráltatja, Evelin pedig cserébe nem vesz el tőlük érmet, ha elsőnek érnének be.

Az élősködők új küldetést kapnak: meg kell állítaniuk az utazás, és találniuk kell egy családot, akinek van otthon házi szentélye, és rá kell vennie őket arra, hogy meggyújthasson ott egy füstölőt, minderre harminc percük van.

„The imaszentély… This?” – Gréta már be is vette magát egy gyanútlan család szentélyéhez.

Fordul a kocka, most a gazdák hátráltathatják az élősködőket, Dávid él is a lehetőséggel.

De nézzük inkább Zsolti gurut áldásosztás közben, áradjon a pénzenergia mindenkire:

zsolti.png

Ábel és Dávid az oltárnál megemlékeznek szerelmeikről is:

„Gyújtsuk meg a barátságunkra, a szerelmeinkre…” – csakhogy a füstölő nem akar tüzet fogni. – „És nem gyullad meg, durva…”

Ajaj, ez vajon mit jelenthet?

Minden élősködő elnyeri az aktuális medált, lehet továbbmenni a befutó felé.
Veca közben majdnem elhagyta az Ábellel közös ládát, Kandi figyelmezteti rá, egyébként ő az egyetlen élősködő, aki továbbra is pokollá teszi a gazdája életét: fuvar közben Kandi azt kamuzza, leesett a vérnyomása, és meg kell állni. Vecáé épp felmegy.

„Ennek is vége lesz egyszer és haza mész, vissza a férjedhez és a gyerekedhez.” – közben Veca ártó mantrázással próbálja megnyugtatni magát: „Annyira kirúgnám a lábát, de nem fogom.”

JANICSÁK.png

Nem szeretne élete végéig egy bangkoki börtönben rohadni.

Evelinék érnek elsőként Suphan Buriba. Az élősködőket az újabb küldetésben egy szuper menü várja, három ázsiai finomsággal: száznapos tojás, nyársra tűzött csirkeembrió és hullaszagú erjesztett hal. A dolguk, hogy öt perc alatt elfogyasszák ezek közül a gazda által kiválasztott fogást. Ha sikerül, jár az újabb medál a ládából.

Evelin a paktum értelmében megengedi, hogy Gréta válasszon, bár ez se sokat segít. Gréta taktikusan egyből a hányásvödör fölött kóstol bele a száznapos tojásba.

„Gennyszagú, gennyállagú, undorító, halálszagú, gusztustalan massza…” – összegzi Gréta a gasztronómiai élményt.

Dávid szerint inkább:

„Mint egy nagyon régen elüszkösödött lábujj…”

Közben Gréta ismét a szájába helyezte a tojást, Evelin stuffolja, hogy sikerüljön.

Ábel inkább a dögszagú halat választja. Dávid is biztatja:

„Mintha a Balatonon hekkeznél!"

Gréta lemossa vízzel az imént kihányt tojást, és újra próbálkozik, de se ő, sem Ábel nem bírja, végül a gusztustalansági körben egyik élősködő sem szerez medált.

Ami viszont sokkal nagyobb baj, hogy Veca viszont elhagyta az Ábellel közös ládikót, valószínűleg a platón maradt stoppolás közben.

Közben beérkezett az összes páros, lássuk ki lett az első!

Gréta szerint sokkal oldottabb most a hangulat, ő félt Evelintől, de szintet lépett a kapcsolatuk. Veca szerint Kandi tehetségesen elvégezte az élősködők dolgait. Zsolti még az óceánig is elmenne Zsuzsa bulája után. Ábel szerint inkább elmélyült a barátság, nagyölelés.

„Ez hogy is van, Túl a hegyen?” – Grétának is a Túl a barátságon ugrott be a saját pasijáról.

Na de most már tényleg lássuk az eredményt, utána mindenki visszatérhet az eredeti párjához.

Ábel, Zsoli, és Kandi egyet, Gréta pedig két medált szerzett. Ideje eltenni a zsákmányt a közös ládába, csakhogy Veca üres kézzel áll.

oleles.png

Szerencsére Ábel jól viseli a hírt, inkább örül, hogy a párjának nem esett baja.

De hiába a cukizás, Veca nagyon kivan, hiszen az egyik medálért Ábel keményen megizzadt, szerette volna haza vinni emlékbe.

Az első helyen Evelinék végeztek, úgyhogy két medált einstandolhatnak attól, akitől csak akarják. Evelin tartja magát az előző nap kötött egyezséghez, és Grétáék medáljai helyett igazságosan behúzza Zsuzsáék és Vecáék egy-egy érmét.

Így néz ki jelenleg az éremtábla: Grétáéknak tíz, Gáspáréknak öt, Zsuzsáéknak három medáljuk van, Vecáék ma nagyon megszívták, ugyanis jelenleg zéró, azaz nulla medállal állnak a döntő előtti héten.

De a következő napokban ez akár még meg is fordulhat!

A teljes adást megnézheted a videóra kattintva:

Korhatár: 12 év

2019. szeptember 24. 21:28

Címkék: azsia expressz 2   ázsia expressz   azsia22   andi es zsuzsa   greta es david   veca es abel   evelin es zsolti   pamela es krisztian   hódi pamela   Bereczki Krisztián   demcsák zsuzsa   kandász andrea   Horváth Gréta   Meggyes Dávid   gáspár evelin   gáspár zsolti   Janicsák Veca   Bereczki Krisztián   mi vaaanKapcsolódó anyagok
Nézd meg az Ázsia Expressz 2 győztes párosának Best of videóját! tovább
Gáspár Evelin hálás az Ázsia Expressznek, aminek köszönhetően megváltozott a világról alkotott képe. Szerinte nem az értékes dolgokkal és... tovább
Gréta és Dávid életüknek két nagy pillanatát is az Ázsia Expressz 2-ben élték meg. Az egyik maradandó emlék, amikor Dávid megkérte szerelme... tovább
Zsolti elkezdett angolt tanulni, de más különórákra is jár. Zsuzsa felajánlotta segítségét a korrepetálásban, de félreértések közepette végül... tovább
Grétának és Dávidnak sajnos mindig meggyűlt a bajuk a szállás kereséssel, ezért a páros úgy gondolja, hogy ők voltak az Ázsia Expressz földönfutói. tovább
Evelin szerint Zsolti sokszor csak nehezítette a feladatok teljesítését azzal, hogy nem vette komolyan azokat, fontosabb volt inkább az, hogy másokat... tovább
Gréta mindig szeretteivel együtt nézte vissza a fél évvel korábban felvett Ázsia Expressz 2 adásait, szerinte ennek köszönhető, hogy újra közelebb... tovább
Zsuzsa úgy érzi, hogy az Ázsia Expressz versenyének elején igencsak undok volt Andival és a többi párossal, ezért ódzkodott attól, hogy vissza... tovább
Zsolti ismét megdicsérte Zsuzsa tökéletes alakját, de a csinos híresség tudja, hogy Zsoltinak csak a szája jár, ugyanis soha nem csalná meg feleségét. tovább
Adás előtt: Veca már rögtön a különkiadás elején tisztázta, hogy miért érkezett a forgatásra szerelme, Ábel nélkül. tovább© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS