Videók ADÁSOK MI VAAAN?! Hírek Versenyzők Nánázsia Extra SMS-KVÍZ I. évad
Összes videó Extra videók Kimaradt jelenetek Adások Mi vaaan?! Hírek Versenyzők Nánázsia Extra SMS-kvíz I. évad

Mi vaaan?!: Egy páros ma alaposan megtrágyázhatja a medálültetvényét


Üdv mindenkinek Thaiföldön, itt indul az utolsó előtti hét – méghozzá nem is akárhogy...

Itt épp királyt koronáznak, ennek örömére a párok táncos bemutatót és páronként egy-egy faládikót kapnak ajándékba, amiben az eddig megszerzett medáljaik egy részét Nóri elkobozza. Na de erről majd később.

Grétáék valószínűleg az új király tiszteletére öltöztek testületileg ugyanannak a Mondrian-festménynek vagy már a közelgő Halloweenre gyúrnak:

KINEKALLJOBBAN.png

Néhány dolog megváltozik: például nem kell többet arról szavazni, melyik pár menjen Hajszázni, amitől Veca repes:

Ez a hét ugyanis olyannyira a medálok körül forog, hogy egymástól is el lehet majd rabolni az érmeket. A csalódott Zsuzsa is azt hitte, a kiesők medáljaira lehet majd rárabolni, de hát így jártak.
A mai küldetés végén is el lehet lopni az általuk kiválasztott páros ládáját.

„Ahhoz mi értünk!”
– Zsolti lelkesen áll a kihíváshoz.

De csak az a páros fogja kinyitni a ládát, amelyik páros megnyeri a játékot és megszerzi a hozzá tartozó kódot. Az indulás sorrendjét a medálok száma dönti el, akinek a legtöbb van, az indul leghamarabb, utána három perccel később a második, majd így tovább: Grétáék, Zsuzsáék, a végén pedig Vecáék és Gáspárék egyszerre indulnak majd.

Első küldetés az extrém hosszú nevű Wat Khao Chong Phran-ban várja a játékosokat, a mai befutó pedig Wat Tham Suea-ban lesz.

Grétáék már mennek is stoppolni, Dávid elemében van az új terepen, ő ugyanis utálta Indiát.

Egy dr. Genyás kacajjal le is oltja Grétát:

– Egész sikeres volt az első stoppod Thaiföldön”
– Kabbe!”


Végül leintenek egy platós furgont, aminek a sofőrje angolul sem ért, ezért Dávid taktikát vált, és elmondja ugyanazt lassabban és hangosabban magyarul:

„Oké, én oda felülök, te mész arra…?”

Hiába, ez a nyelvvizsgát leszámítva mindig beválik, a fickó fel is veszi őket.

Megindulnak Zsuzsáék, náluk is viszonylag gyorsan előkerül az édes anyanyelv:

„Vigyetek el, léci, léci!”

Eddig egész jól stoppolhatónak tűnik ez az ország.

Zsuzsáék egyébként nagyon izgulnak, mert ha nyernek, akár három medált is behúzhatnak a nap végén.

De milyen három medált?!

Lássuk, mi történt a délelőtti matekozás közben: minden páros kapott Nóritól egy ajándék medált így most Grétáéknak hét, Zsuzsáéknak öt, Gáspáréknak és Vecáéknak két-két medáljuk lett.
A medáljaik felét be kellett rakniuk a ládába, páratlan medáloknál lefelé kerekítették: Grétáéktól három, Zsuzsáéktól kettő, a másik két párostól pedig egy-egy medál vándorolt a dobozba. Ezeket lehet ma megszerezni.

Vecáék és Gáspárék is elindulhatnak.

„Ábel, kezdj el stoppolni!” – adja ki az ukázt Veca. Ábel renitenskedik, inkább odasétál az egyik bódéhoz megérdeklődni, hol vannak.

Közben Gáspárék már rég feldobták magukat egy platós kocsira. Evelin szerint lehet, hogy Vecáék megsértődnek, amiért nem vették fel őket, de nem izgatja magát sokat, a bollywoodi táncolásnál Vecáék se mondták el nekik az úti célt, szóval egál.

Veca haragszik Ábelre, amiért ennyire önfejű, most megint elcseszték az időt. Cukizás helyett ezúttal a veszekedés megy a hátsó ülésen:

„Egyszer az életben azt is vedd figyelembe, amit én kérek!” – erre azért láttunk néhány példát a játék során, ennek ellenére Ábel már a nap elején kiérdemli az állandó jelzőjét: „Annyira hülye vagy néha, nem hiszem el!”

Ábel néha úgy érzi, mintha aknamezőn sétálna Vecával kapcsolatban, de hát attól ilyen csodálatos művész, hogy érzékeny. Szerencsére pár kilométerrel később kibékülnek, úgy tűnik, csak a trópusi klíma okozott átmeneti zavart az Erőben, hiszen mindketten imádják egymást. A küldetésre már ismét szerelmespárként érkezhetnek majd meg.

A második helyen startoló Zsuzsáék érnek először a denevérbarlanghoz, ahol össze kell gyűjteniük két zsák tápanyagban gazdag denevérkakát.

„Vannak denevérek?” – Kandit aggasztja a hely, de rögtön meg is válaszolja a saját költői kérdését:

„Hát, ha ürülékük van, akkor biztos vannak!”

Meg bónusz csótányok, amitől még jobban kivan, érzésre már ott buliznak a hajában:

Gréta már lélekben nekigyürkőzve vág bele a feladatba. Kiderül, hogy a magabiztosság mögött komoly szakmai tapasztalat áll:

„Én ebben jó vagyok, mert nekem az első diákmunkám izé volt, sz*rszedés. Attila bácsinak kellett, Isten nyugosztalja, a malacnak összeszedni a szomszédban Kácson.”

Hát igen, Dávid is látja, hogy már három országban jártak az elmúlt hetekben, de ez a téma mindig visszaköszön, de legalább most van lapát. Srí Lankán a Gréta guanója nem volt „ilyen finom porlasztott.”

A szag azért itt is penetráns:

„Indiában volt ilyen a hónaljam szaga, szóval megszoktam.” – Grétát azonban képtelenség megtörni, ha kakáról vagy bűzről van szó.

A Gáspár team is befut, Zsolti is meglepően optimistán áll a guanóhoz:

„Mink romák szeretünk a sz*rba nyúlkálni, szeressük a piszkos munkát, állunk neki, és meg tudjuk oldani!”

A csótányokkal sincs baja. Most érdemes hegyezni a ceruzát, mert Zsolti lediktálja a házi csótánypörkölt recepjét is:

„Amikor a feleségem nem tud elmenni a hentesboltba, összeszedünk egy csomó csótányt, senki nem hiszi el, megpirítsuk, egy kis ubit hozzá, egészséges, tele van vitaminnal, fehérjével!”

Az eredmény önmagáért beszél:

Grétiék már végeznek is, gyorsan ledolgozzák Zsuzsáék egy zsáknyi előnyét. Lehet menni tovább, de előtte felszedik Zsuzsáék medálos ládikóját.

Evelin szerint a jelek alapján a denevéreknek elég jó az emésztése.

„Sokat jár a szád, keveset a kezed!” – Zsoltinak azonban esze ágában sincs cseverészni:

„Olyan vagy most, mint apád, az sem szeret munkát dolgozni.”


Kandiékat a szerzetes visszaküldi, mert egyik zsák sem lett színültig töltve, a bugyiig leizzadt Zsuzsánál elkezd elgurulni a gyógyszer.

Amíg a többiek összelapátoltak már legalább egy mázsa denevérkakát, a frissen békült Vecáék is megérkeznek.

Gáspárék és Kandiék közben végeznek, Zsuzsa már megint buldózerüzemmódba kapcsolt.

„Nincs a hajamban csótány?” – Kandit még mindig rettegésben tartják a csótányok.
Zsuzsának valószínűleg a tarkóján is van szeme, mert hátra sem fordul:

„Nincs!”

Grétáéknak sikerül először felsprintelnük a végtelen lépcsősoron, és ők érnek leghamarabb Nórihoz: ők már tuti játszanak a doboz tartalmáért azzal párossal, aki beér a második helyre, erre Zsuzsáéknak és Gáspáréknak van a legnagyobb sanszuk.

Zsolti stoppolás közben megpróbálja megtippelni a láda számzárának kódját, de nem jön össze:

„Majd nagyon ügyesen, ahogy szoktad, borzasztó kedvesen mondjad neki, hogy menjen gyorsabban, mert ha én mondom, az akkor nem annyira kedves.” – a kiégett Zsuzsa tisztában van vele, hogy kedvesség szempontjából jelenleg egy szögesdróttal betekert baseballütő szintjén áll, úgyhogy Kandit küldi diplomáciai küldetésre.

Szegény Zsoltira az extrém lépcsőzés után lehet is hívni a papot, de ez sajnos még így is csak a harmadik helyre elég, ugyanis Zsuzsáék beelőzték őket, így ők küzdhetnek meg a ládáért Grétáékkal.

A játékban négy számjegyet kell megkeresni, amik nyitják a zárat. Meg kell találniuk a templomban a megfelelő maszkot viselő táncosokat, minden találatért jár egy számjegy. A szívás, hogy a páros egyik tagjának le kell futnia a lépcsőn, és memorizálnia egy fényképet, ami alapján kereshetnek, majd vissza kell mennie, és elmondani a párjának. Ha nem találják el, van még egy lehetőség újra tippelni, mielőtt újból visszamennek nézegetni a fotót.

Dávid és Kandi fut először.

Gréta már viszi is Nórihoz az első jelöltet, mikor Kandi visszaér, de elsőre elcseszi, szerencsére másodjára betalál. Zsuzsa is elrontja az első próbálkozást, itt még bármi lehet.

alapozo.png

Grétának egyáltalán nem okoz nehézséget körülírni a maszkokat:

„Ez egy nagyon baba fejű, zöld szemöldök és rózsaszín tusvonal. van egy fütyije és a fütyibe' van egy flitteres kék berakás…”

Szerencsére Dávidot sem kell félteni:

„Ilyen rücskös güblik vannak rajta, mintha bazi nagy pókcsípések lennének…”


Grétáék megszerzik a negyedik számjegyet is, úgyhogy fél percig próbálgathatják a lakaton a számkombókat. Ha ezalatt az idő alatt nem sikerül, utána két perc kényszerpihenő. Elsőre nem találnak bele, közben Zsuzsáék megszerzik a negyedik számot.

Végül Grétáék törik fel először a kódot, ezzel behúzzák Zsuzsáék két medálját, így már összesen kilenc érmük van. De azért jár a négyes nagyölelés, szép munka volt.

Kandi szerint nincs mit csodálkozni, Grétáék elvégre az egyik legerősebb páros:

„Ők azért egy szerelmespár, tehát ne felejtsük el… Mi is azok vagyunk!” – szép mentés…

Zsuzsa szerint, ha Dávid rákiabál Grétára, akkor legalább rend van.

„Mondjuk az én férjem nem szokott rám kiabálni, mégis inspirál.” – Kandi picit besértődött Zsuzsa mai hisztijétől.

„Én nem vagyok a férjed!” – zárja rövidre Zsuzsa a szívhez szóló csevegést.

Sebaj, holnap a szájkarate mellett folytatódhat a medálszerzés is!

Korhatár: 12 év

2019. szeptember 23. 21:15

Címkék: azsia expressz 2   ázsia expressz   andi es zsuzsa   greta es david   veca es abel   evelin es zsolti   pamela es krisztian   hódi pamela   Bereczki Krisztián   demcsák zsuzsa   kandász andrea   Horváth Gréta   Meggyes Dávid   gáspár evelin   gáspár zsolti   Janicsák Veca   Bereczki KrisztiánKapcsolódó anyagok
Nézd meg az Ázsia Expressz 2 győztes párosának Best of videóját! tovább
Gáspár Evelin hálás az Ázsia Expressznek, aminek köszönhetően megváltozott a világról alkotott képe. Szerinte nem az értékes dolgokkal és... tovább
Gréta és Dávid életüknek két nagy pillanatát is az Ázsia Expressz 2-ben élték meg. Az egyik maradandó emlék, amikor Dávid megkérte szerelme... tovább
Zsolti elkezdett angolt tanulni, de más különórákra is jár. Zsuzsa felajánlotta segítségét a korrepetálásban, de félreértések közepette végül... tovább
Grétának és Dávidnak sajnos mindig meggyűlt a bajuk a szállás kereséssel, ezért a páros úgy gondolja, hogy ők voltak az Ázsia Expressz földönfutói. tovább
Evelin szerint Zsolti sokszor csak nehezítette a feladatok teljesítését azzal, hogy nem vette komolyan azokat, fontosabb volt inkább az, hogy másokat... tovább
Gréta mindig szeretteivel együtt nézte vissza a fél évvel korábban felvett Ázsia Expressz 2 adásait, szerinte ennek köszönhető, hogy újra közelebb... tovább
Zsuzsa úgy érzi, hogy az Ázsia Expressz versenyének elején igencsak undok volt Andival és a többi párossal, ezért ódzkodott attól, hogy vissza... tovább
Zsolti ismét megdicsérte Zsuzsa tökéletes alakját, de a csinos híresség tudja, hogy Zsoltinak csak a szája jár, ugyanis soha nem csalná meg feleségét. tovább
Adás előtt: Veca már rögtön a különkiadás elején tisztázta, hogy miért érkezett a forgatásra szerelme, Ábel nélkül. tovább© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS