Videók ADÁSOK MI VAAAN?! Hírek Versenyzők Nánázsia Extra SMS-KVÍZ I. évad
Összes videó Extra videók Kimaradt jelenetek Adások Mi vaaan?! Hírek Versenyzők Nánázsia Extra SMS-kvíz I. évad

Félelem és hányinger Indiában


Ismét együtt mindenki, Nóri a későn érkezőknek is kihirdeti a breaking news-t: Zsuzsáék hatodik nekifutásra végre megszerezték a legelső medáljukat, jár a többiektől a nyuszitaps. Éppen ideje volt már, ugyanis jövő héten az, akinek a legtöbb medálja van, automatikusan továbbjut a döntő szakaszba.

Ha csütörtök, akkor a két utolsó páros menetrend szerint megy a veszélyzónába, Zsuzsáék egyik előnye az első küldetésénél az lesz, hogy kevesebb feladatot kell végrehajtaniuk.

Úgy tűnik, ma Nórinál egyet fizet, kettőt vihet akció van, úgyhogy Zsuzsáéknak jár még egy bónusz medál is, amit viszont nem tarthatnak meg, hanem este oda kell adniuk az általuk kiválasztott párosnak.

Taktikázásnál ez még jól jöhet, ha meg akarják kenni valamelyik párt, bár Zsuzsa szerint ígyis-úgyis tuti mennek hajszázni, kár lenne megtörni ezt a hagyományt.

Indulás előtt minden páros kap egy borítékot, amit csak a szétválás után olvashatnak el: választhatják a kitérő útvonalat, ahol egy ember rögtön két medállal várja őket vagy haladhatnak tovább ez eredeti terv szerint. Ha viszont rárepülnek a két medálra, számolniuk kell azzal, hogy a leggyorsabb páros kaparinthatja meg az érmeket.

Keményebben megy a matekozás, mint tegnap Dávidnak az egyenletnél.

„Két hülye medálért?!”
– Veca Ábellel ellentétben inkább szeretné megspórolni a veszélyzónába kerülést. A taktikai eszmecserét pár másodpercre kénytelenek megszakítani, ugyanis:

SZELFITÁJM!

Grétáéknak már van hat medáljuk, ezt most elengedik, Kandiék is inkább a gyorsaságra mennek, elvégre király lenne már egy hét, mikor kivételesen nem hajszáznak, Kriszék szintén.

Szegény fickó tök feleslegesen fog ott dekkolni a kórház előtt a mdelálokkal?!

Pamela picit még tépelődik, ezt kihagyni szerinte olyan, mint lepattintani egy hosszútávú munkalehetőséget, de végül kivételesen Kriszre hallgat.

Ábel változatlanul einstandolná a medálokat, mert arra tippel, senki más nem tesz így, de Veca szerint Zsuzsáék is biztos bedobják magukat. Kiderül, hogy telejósdát kéne üzemeltetnie: Zsuzsa a helyiektől megtudja, hogy a kórház mindössze öt percnyire van, hát ezt hülyék lennének kihagyni. A többiek mind a küldetés felé veszik az irányt.

Ábel az utcai szelfizés után még inkább belejött a lehúzással egybekötött influencerkedésbe, amit stoppolásnál kamatoztat:
„We are celebrities from Europe.”

Csakhogy Veca már negyedórája nem kötött bele semmibe, ki is derül, hogy neki nem jön be ez a sztíló:

„Mostanában nem olyan jó kisugárzással csináltad.” – jogos a felvetés, a rossz kisugárzás miatt még egy szépségversenyen is azonnali kizárás jár, nemhogy stoppolás közben.
„Mostanában van olyan, hogy nem vagy olyan jó fej…”

Pameláék hiába mutogatják a térképet a helyieknek, senki se érti, Pamela annyira ideges, hogy a megfelelő szavak is elhagyták:

„Esküszöm, én megkérdőjelezem, hogy itt az emberiség 60%-a nem tudja, hogy hol van!”

Közben Zsuzsa megtalálja a két medált!

Így kell pár óra alatt megháromszorozni a medálok számát, még az idővel sem állnak rosszul.

A párok ezúttal különösen megnyerték a zsíros melót, ugyanis az első küldetésben hivatásos fültisztítómesterek munkájába kóstolhatnak bele – szerencsére nem nyelvvel előre.

Minden párnak öt járókelő hallójáratát kell kikormolnia, legalább fejenként öt percen keresztül, kuncsaftonként cserélniük kell.

„Életem legaberráltabb üzenete, amit olvastam eddig a földön a 28 évem alatt…” – Gréta szerint ezt már csak egy módon lehetne megfejelni:

„Olyat tudok elképzelni, hogy bekéredzkedek a házakba, és merőkanállal szedem ki a sz*rt a budiból, hogy odaadják-e nekem ajándékba…”

De pucolás előtt meg kell figyelniük a mester munka közben. Tanulás közben Gréta visszanyel pár korty hányást, mert saját bevallása szerint a saját fülétől is elhányja magát:

Vecáék is belevetik magukat fülpiszkálópálca pödrésébe.
Ábel szerint az első kuncsaft nagyon türelmes, de Veca cseppet sincs meglepve:

„Hát persze, mert egy európai nőt a fülét pucolgatja!”

Ábel azon morfondírozik, hogy be lehetne-e tömni a profi fülpiszkálással itthon is a piaci rést, szóval ha alapítana valamilyen utcai szolgáltatást, akkor az biztosan egy utcai rapid fülmosó lenne.
Végül is a street food mellett jól elfér a street fülmosás is.

Gréta végre átlendült a lelki holtponton:

„Én most már abban a tudatban vagyok, hogy megszülesztek egy indiai nőt, meg tudnék szüleszteni itt már bárkit!”

Mindenki szerencséjére erre nem kerül sor, helyette inkább letörölgeti egy arra kóborló kisfiú arcát:

kisfiu.jpg

Zsuzsáék is befutnak, de nem kell az idő miatt aggódniuk, ugyanis a mai előnyük az, hogy öt helyett nekik csak három ember fülét kell kipucolniuk. Kandi a feladathoz képest meglepően lelkes:

„I would like to make your ear!” – ki ne szeretné, hogy Kandi „megcsinálja” a fülét?

Dávid csokival is megkínálja a gyerekeket, amitől ők felvidulnak, Dávid viszont elkezd sírni, nem sokkal később Gréta is elpityeredik két pöndörgetés között:

„Sírva pucolok fület Mumbaiban…”

Pár hete ez még tuti nem szerepelt a bakancslistáján.
Kriszről kiderül, hogy szerencsére sokkal tehetségesebben turkál mások fülében, mint ahogyan táncol:

„Hát szabad kijönni az utcára ilyen retkes füllel?” - csak hát itt extra nehéz a terep. – „Ezen a területen tipikusan hegyekben áll a fülzsír, ipari mennyiségűt szabadítok most fel!”

Bár mindenkinek olyan elégedettnek érezhetné magát, mint ez a random helyi férfi, miközben Krisz könyékig merül a hallójáratában:

azsia-teljes_19_frame_50248.png

Kandiék hiába végeztek a viszonylag gyorsan a feladattal, Zsuzsánál a hőségben váratlanul leolvad a rendszer, megint kiújult a Kandi-allergiája, „rohadtul elege van belőle” jelenleg. Csak azt nem tudjuk, miért.

Nagy nehezen minden pár talál fuvart, Kriszéket és Pameláékat egy helyen rakja ki a sofőr, úgyhogy onnantól közösen próbálkoznak. Végül egy cipősdobozni kocsi hátsó ülésére préselődik be a kvartett.

Most kéne betenni a Tankcsapda klasszikusát:

A fénysebességgel repesztő Zsuzsáék érkeznek először a következő küldetéshez, aminek témája a szabadtéri mosás: a tradicionális mosóállomáson kell kézzel, szappan és víz segítségével tisztára sikálniuk a felhalmozott szennyest, úgy, hogy egyszerre csak az egyikük moshat. Mindezt addig kell csinálniuk, amíg a páros meg nem találja és ki nem tisztítja az egyetlen Ázsia Expressz logóval ellátott pólót. Aki elsőre ezt választja annak mákja van, aki viszont sokszor nyúl mellé, annak a logótlan pólót is ugyanúgy ki kell mosnia, mielőtt újra húzhat.

„Hát öcsém…” – foglalja össze Zsuzsa a helyzetet.

A közben befutott Grétáék is szorgosan mosnak, bár Dávid szerint nem elég szorgosan:

„Sikáljad, Bari! – Hát tönkremegy a szála!”

A jó háziasszony mindenhol jó háziasszony! Grétát egyre inkább aggasztja, hogy a helyi gyerekek a baktériumtenyésztőnek is alkalmas retkes vízben tartanak medencés bulit:

„Hé, boys, this water very clean? This no clean! Gyere, go ki, mert di baktérien kuki!” – Gréta próbálja megakadályozni az indiai gyerekek fertőzését. – „A kis kukid belelóg, nagyon hard day lesz holnap!”

Grétáék végre kihúzzák a logós pólót. Dávid szól Zsuzsáéknak a sportszerűség jegyében, hogy az elefánt ormányánál kell keresni a logót, Gréta dühös, szerinte nem kellett volna segíteni, most magukkal csesztek ki:

„Ha holnap hajszázni kell, nem fogok neki annyira örülni, hogy ilyen k*rva aranyos gyerek vagy!”

Zsuzsa közben az új infó fényében átnyálazza az eddig kimosott pólókat, és kiderül, hogy benézték, köztük van a logós is, már ezer éve elindulhattak volna tovább. Kandi végig egy nagy méretű logót keresett, hát van ilyen, de ezen megint összekapnak, Kandi már nagyon kivan Zsuzsára:

„Kis önmunka nem ártana.”

Vecáék ezzel szemben gyorsan megtalálják a logós pólót, hamar végeznek.

Pamela sem kímélő fokozaton dolgozik, de a helyi férfiak legalább örülhetnek:

„Mindjárt bepisilek itt a sok mosástól hallod!” – ráadásul neki már másodjára kell mosnia ebben az évadban.

Grétáék, Vecáék és Zsuzsáék nagyjából egyszerre érnek be Nórihoz, este kiderül, mi is a sorrend, annyi biztos, hogy Kriszék mára is kibérelték maguknak az utolsó helyet.

A közös eredményhirdetésen már a pihenő Gáspár család is képviselteti magát.

Nóri elárulja, hogy Zsuzsáék lettek az első helyezettek, ezért jár a negyedik medál.
A tempó őrületes!

Dávid gyors fejszámolás után valószínűleg rájött, hogy Zsuzsáék így már csak két medállal vannak lemaradva tőlük:

Az utolsó helyezett Kriszékhez az előttük beérő Vecáék csatlakoznak holnap a szívásmaratonban, a harmadik hajszázó páros kiléte pedig a holnapi szavazáson derül majd ki.

De pizsiosztás előtt még egy fontos dolog hátravan: Zsuzsáéknak meg kell nevezniük azt a párt, akinek a délelőtt megkapott extra medált adják.

Az ajándékot Pameláék nyerik meg, mivel Zsuzsa szerint ők sokat küzdöttek velük és még idáig nem szövetkeztek ellenük. Pamela meg van lepve, mert Zsuzsáék nagyon távolságtartóak voltak mostanában, de hát oké. Grétáék biztosak benne, hogy lekenyerezésből kapták meg a medált.

Evelin megérti Zsuzsáék taktikáját, mert ők is sejtik, ez a szavazás most a Pameláékon fog múlni. Zsolti most kellemesen elheverve filozofálhat:

„Ha nem lenne rajtunk ez a sárga póló, mink most céltáblák, és lábtörlők lennénk. Mindenki belénk törölte volna a lábtörlésben a lábukat.”

De holnap nekik legalább már tutira nem kell hajszázniuk – reggel viszont kiderül, kik azok, akiknek igen.

Korhatár: 12 év

2019. szeptember 19. 21:08

Címkék: azsia expressz 2   ázsia expressz   mi vaaanKapcsolódó anyagok
Nézd meg az Ázsia Expressz 2 győztes párosának Best of videóját! tovább
Gáspár Evelin hálás az Ázsia Expressznek, aminek köszönhetően megváltozott a világról alkotott képe. Szerinte nem az értékes dolgokkal és... tovább
Gréta és Dávid életüknek két nagy pillanatát is az Ázsia Expressz 2-ben élték meg. Az egyik maradandó emlék, amikor Dávid megkérte szerelme... tovább
Zsolti elkezdett angolt tanulni, de más különórákra is jár. Zsuzsa felajánlotta segítségét a korrepetálásban, de félreértések közepette végül... tovább
Grétának és Dávidnak sajnos mindig meggyűlt a bajuk a szállás kereséssel, ezért a páros úgy gondolja, hogy ők voltak az Ázsia Expressz földönfutói. tovább
Evelin szerint Zsolti sokszor csak nehezítette a feladatok teljesítését azzal, hogy nem vette komolyan azokat, fontosabb volt inkább az, hogy másokat... tovább
Gréta mindig szeretteivel együtt nézte vissza a fél évvel korábban felvett Ázsia Expressz 2 adásait, szerinte ennek köszönhető, hogy újra közelebb... tovább
Zsuzsa úgy érzi, hogy az Ázsia Expressz versenyének elején igencsak undok volt Andival és a többi párossal, ezért ódzkodott attól, hogy vissza... tovább
Zsolti ismét megdicsérte Zsuzsa tökéletes alakját, de a csinos híresség tudja, hogy Zsoltinak csak a szája jár, ugyanis soha nem csalná meg feleségét. tovább
Adás előtt: Veca már rögtön a különkiadás elején tisztázta, hogy miért érkezett a forgatásra szerelme, Ábel nélkül. tovább© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS