Videók ADÁSOK MI VAAAN?! Hírek Versenyzők Nánázsia Extra SMS-KVÍZ I. évad
Összes videó Extra videók Kimaradt jelenetek Adások Mi vaaan?! Hírek Versenyzők Nánázsia Extra SMS-kvíz I. évad

Mi vaaan?: A megtekintéshez füldugó használata ajánlott!


Gáspáréké az eheti védettség, Zsolti már fel is húzta a kevlármellényt jelentő sárga pólót, ők már biztos nem esnek ki a héten.

„De hát múlt héten már kiestek!” – állapítja meg Dávid puffogva.

Kőkemény döntéssel kezdődik az adás, legalábbis valószínűleg minimum nehéz lenne, ha nem Zsoltiról lenne szó: kérdés, hogy Gáspárék pihennek-e, mint a legutóbb vagy maradnak küzdeni a további medálokért?

„Mink otthon is nagyon szeressük a luxust, itt Indiában pedig még jobban szeretjük a luxust.”
– Zsoltiék tehát kivonják magukat a forgalomból

A következő küldetés a mumbai zeneakadémián várja a többi játékost. Útravalónak kapnak egy tabletet, amin Indiai legnagyobb slágerét találják, ezt az odaúton, kizárólag stoppolás közben kell megtanulniuk.

Gáspáréknak bónuszként lehetősége van alátenni az általuk kiválasztott párnak, ők 10 perc hátránnyal indulhatnak csak el. Zsolti Vecáékat pécézte ki, mivel Veca már kiosztott egy szegénységi bizonyítványt Evelinnek. Persze Veca erről mást gondol.

A többiek elindulnak, Zsoltiék és Vecáék ott maradnak privizni, amíg tart a 10 perc hátráltatás, bőven lesz idő lelkizni. Evelin lélekben már a hotel koktéljait issza Veca szavai helyett:

„Én nem is foglalkozok veled, gondolj, amit akarsz!”

Veca szerint ő csak megvédte magát, mikor Evelin bekóstolta, és nem bánta meg a szegénységi bizonyítvány dolgot sem.

A többiek közben már javában stoppolnak – Zsuzsáék például egy gyanús befőttesüveg társaságában:

Pamela buldózerként veti rá magát az autósokra:

„Hello, travel with you?”


„Pamela nem túl diplomatikusan adja elő a stoppolást…” – Krisz.

Közben Ábel próbálja meggyőzni Zsoltit arról, hogy meg kéne beszélniük a dolgokat Grétáékkal, de Zsolti nem akar Dáviddal tárgyalni. Ábel hajlandó a 10 perc letelte után is maradni, csak végre beszéljék már meg a dolgokat.

Zsolti rendkívül hasznos tanácsokkal látja el az ideges Evelint:

„Üljél bele a hűtőszekrénybe, és kicsit hűtsd le magad!”

azsia-teljes_18_frame_22031.png

Ehelyett inkább Vecáék is megindulnak, Gáspárék mehetnek wellnessezni.

Vecának „sír a lelke”, megfáradt az utóbbi napok vitáiban:

„Elegem van, hogy egy ostoba f*sszal kell vitatkoznom a semmiről!”


Pár perc bőgős szünet után ők is ráfekszenek a stoppolásra.

„Egyszer még megverem ezt a Vecát, mert nagyon idegesít!” – Evelin

A stoppolásnál mindenki beizzíthatja a tableteket, kiderül, hogy a megtanulandó szám a Panjabi MC klasszikusa, a „Mundian to bach ke”, ami címről nyilván senkinek nem lesz ismerős, a zenéje viszont annál inkább.

„Úristen, oh my god!” – Dávid arca felragyog, végre egy testhez álló feladat!


Krisz is lelkes, szerinte a hangja igazi „csiszolatlan gyémánt”, Pamela azért picit fél, hogy élesben röhögőgörcsöt fog kapni tőle. Zsuzsa viszont már a kocsiban megcsömörlött:

„Hányni fogok ettől a daltól.”


Zsoltiék és Vecáék út közben összefutnak a hotelbe tartó Gáspárékkal, Vecának láthatóan úgy hiányzott a találkozás, mint egy gyomorrontás.

Zsolti az árustól ingyen behúzott mangós shake-től új erőre kap, és mindenáron segíteni akar nekik stoppolásban. Ábel értékeli a gesztust, szerinte a kocsik elé kamikázéban kiszaladgáló Zsoltin látszik, hogy sajnálja a korábbiakat. Kicsit Veca is meglágyul, ő nem haragszik, csak nem érti Zsoltit.

Zsuzsáék érnek először a zeneakadémiára, ahol le kell vizsgázni a Panjabi MC számból. Ha ez megvan, csak akkor árulják el nekik a következő úti célt.

Egy valamirevaló bíró már ennek az intrónak is azonnal megszavazná a Grammy-díjat. Zsuzsa sajnos nem:

zsuzsa_4.png

Gréta szerint Dávid hősiesen vitte a hátán a performanszot:

„Kicsárázta ott magát, én meg vártam a soromra.”


ezkell.jpeg

Panjabi MC sem igen sejtette, hogy pont így fog lebukni, hogy valójában két tagú az együttes.

Naná, hogy sikerül a vizsga, a kapott borítékból pedig kiderül, hogy a mai befutó a Bandara erődnél van.
Sajnos egyelőre nem csillanhat meg Krisz csiszolatlan gyémánt hangja, ugyanis szegény teljesen rottyon van, Pamelának kell próbálkoznia. Krisz közben a sarokba roskadva próbál nem beájulni.

Pamela végül kiküldi az agonizáló Kriszt levegőzni, hogy ne frusztrálja a jelenléte, bár sokat az sem javít a produkción.

„You are Teréz mum!” – Dávid győzködi a taxist, hogy jó üzlet lesz őket tök ingyen elvinni az erődhöz. – „Gandhi said, segít, help the tourist, oké?”

Eközben Kandiék is dicséretesre vizsgáznak Panjabi Mc-ből:

Ez még Zsuzsa szerint is szép volt.

Krisz feltámadott főnixmadárként tér vissza a szobába, és elrappeli a számot:

Valószínűleg a zsűriasszony már megtört Pameláék inkvizíciós kínzással felérő produkciójától, és inkább tovább engedi őket.

Csak az első két páros vehet részt a játékban, szóval jól lesz már sietni. Gréta és Dávid ér leghamarabb az erődbe Nórihoz. Jó hír, hogy elsők, rossz hír, hogy ma nincs szállás.

Dávidot érzékenyen érinti a hír:

„Szivatsz?!”

Ráadásul Vecáékat várják második helyre, hogy együtt próbálják átvészelni az éjszakát, de Zsuzsáék érnek be helyettük.

A többieknek megy az sms, hogy vége a mai napnak, mehet a szálláskeresés.

A sértődött Veca utálja az egészet, hiszen hiába készült a nagy performanszra, le lett fújva az egész, mielőtt egyáltalán karaoke-zhatott volna. A nemrég végzett Pameláék mellé csapódnak, ugyanis Pamela nagyon megkedvelte őket. Találnak is egy cuki párt, akik befogadják őket.

Grétánál mostanra terhelődött túl a rendszer, elsírja magát, de szerencsére találnak szállást, Dávid egyből fel is lövi a pizsit:

Nem árt rápihenni a másnapra, ugyanis reggel Zsuzsáékkal kell megküzdeniük a medálért.
A játék neve nem véletlenül „Gettómilliomos”: mindkét párosnak egy sokismeretlenes egyenletet kell megoldania, a hiányzó számokat pedig úgy tudhatják meg, ha teljesítik az összes feladatot a szomszédban lévő indiai gettóban.

Gréta ezúttal is brit angolsággal veti bele magát a feladatba:

„How much bicycle ring money?” – azaz arról érdeklődik, mennyit kapnak, ha Dávid felfújja a bicó kerekét?

Meg is kapják a kövi feladatot, Zsuzsáék közben fejet masszíroznak a Diamond Salon fantázianevű sufniban. Grétáék belehúztak, ők már az utolsó számért mennek, Zsuzsáéknak viszont még kettő hátravan.

„Fú, de behányok, olyan büdös!” – Gréta gyomorműködését már nagyon megviseli a festői környék:

azsia-teljes_18_frame_95667.png

Egy illatosító azért elférne itt is.

De közben megszerezték az összes hiányzó számot, úgyhogy elkezdhetik megoldani az egyenletet, helyesebben Dávid elkezdheti megoldani, ugyanis Gréta saját bevallása szerint nem sok matekórára járt be. Az első megoldás viszont nem jó.

Zsuzsáék örülhetnek, Dávid bénázásának köszönhetően van idejük begyűjteni az utolsó számot.

Dávid másodjára is rosszul számol, úgyhogy gyorsan elolvad az előnyük, Zsuzsáék pedig közben befutnak az utolsó számmal.

DAVID.png

Kandiék csapatmunkája meghozza a helyes megoldást.

Őrület, de a hatodik próbálkozásra végre megvan a csajok legelső medálja!

Éppen ideje volt, ugyanis az utolsó előtti héten azoknak lesz esélye tovább jutni, akiknél minél több medál van. Zsuzsa nem akarja közhelyekbe önteni az érzéseit, de mégis sikerül neki, amit egy szolid facepalmozással nyugtáz:

„Változásra kényszerítenek, és arra a fajta változásra, ami meg van írva az ember sorsában.”

Zsuzsának már nagyon hiányoznak a gyerekei, de a tegnap találkozás a szállásadójuk porontyaival sokat segített feltölteni az elemeket, a többiek is érzik, hogy egyre jobban kinyílik feléjük.

A pozitív rezgésekre szükség is lesz, ugyanis már nincs messze a hajrá.

Holnap kiderül, hogy a csajoknak sikerül-e tovább gyarapítaniuk a medálgyűjteményüket.

A teljes adásért kattints a videóra:

Korhatár: 12 év

2019. szeptember 18. 21:19

Címkék: azsia expressz 2   ázsia expressz   andi es zsuzsa   greta es david   veca es abel   evelin es zsolti   pamela es krisztian   hódi pamela   Bereczki Krisztián   demcsák zsuzsa   kandász andrea   Horváth Gréta   Meggyes Dávid   gáspár evelin   gáspár zsolti   Janicsák Veca   Bereczki Krisztián   mi vaaanKapcsolódó anyagok
Nézd meg az Ázsia Expressz 2 győztes párosának Best of videóját! tovább
Gáspár Evelin hálás az Ázsia Expressznek, aminek köszönhetően megváltozott a világról alkotott képe. Szerinte nem az értékes dolgokkal és... tovább
Gréta és Dávid életüknek két nagy pillanatát is az Ázsia Expressz 2-ben élték meg. Az egyik maradandó emlék, amikor Dávid megkérte szerelme... tovább
Zsolti elkezdett angolt tanulni, de más különórákra is jár. Zsuzsa felajánlotta segítségét a korrepetálásban, de félreértések közepette végül... tovább
Grétának és Dávidnak sajnos mindig meggyűlt a bajuk a szállás kereséssel, ezért a páros úgy gondolja, hogy ők voltak az Ázsia Expressz földönfutói. tovább
Evelin szerint Zsolti sokszor csak nehezítette a feladatok teljesítését azzal, hogy nem vette komolyan azokat, fontosabb volt inkább az, hogy másokat... tovább
Gréta mindig szeretteivel együtt nézte vissza a fél évvel korábban felvett Ázsia Expressz 2 adásait, szerinte ennek köszönhető, hogy újra közelebb... tovább
Zsuzsa úgy érzi, hogy az Ázsia Expressz versenyének elején igencsak undok volt Andival és a többi párossal, ezért ódzkodott attól, hogy vissza... tovább
Zsolti ismét megdicsérte Zsuzsa tökéletes alakját, de a csinos híresség tudja, hogy Zsoltinak csak a szája jár, ugyanis soha nem csalná meg feleségét. tovább
Adás előtt: Veca már rögtön a különkiadás elején tisztázta, hogy miért érkezett a forgatásra szerelme, Ábel nélkül. tovább© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS