Videók ADÁSOK MI VAAAN?! Hírek Versenyzők Nánázsia Extra SMS-KVÍZ I. évad
Összes videó Extra videók Kimaradt jelenetek Adások Mi vaaan?! Hírek Versenyzők Nánázsia Extra SMS-kvíz I. évad

Mi vaaan?: Végre megvillan a legszexibb hazai felsőtest


Ma fog eldőlni az eheti védettség sorsa, egyelőre még a következő úti cél is top secret, ezt a pároknak kell majd kitalálniuk. A játékosokat egy közös busz elviszi egy darabon, onnantól stoppal kell boldogulni.

A Gandhi-idézetekből frissen doktorált Gréta és Dávid jutalmul kap egy-egy borítékot, ez rejti az aktuális előnyt, de csak a buszozás után bonthatják ki.

Addig pedig mehet a meghitt csapatépítés. Zsolti a hátsó üléseken mélyinterjúzza Pameláékat, hogy összecsiszolódtak-e Vecáékkal és Grétáékkal a játék közben. De Pamela szilárdan ellenáll, mint mirelitborsó a vonalkód-leolvasónak, és csak kitérő választ ad: ők ugyan mindenkivel beszélgetnek, aki kezdeményez náluk, nem kell ezt túlizgulni.

Véget ér a buszozás, mindenki mehet a dolgára. Gréta már izgatott:

„Ne itt, bújjunk el, gyere!” – nem papás-mamásat játszanak, csak ki akarják bontani a borítékot, amiből kiderül a következő úti cél.

A többiek zavarban vannak, mint Ádám anyák napján, nem tudják, mit kéne csinálni. Kandi elindul tapogatózni a helyieknél, ami elsőre egy alacsony költségvetésű felnőttfilm nyitómondatának is elmenne:


„Hello guys! Do you have something for us?”
Sajnos nincs.
Vecáék is odamennek kérdezni, erre a helyiek elkezdenek táncolni.

Vecának leesik, hogy ez egy bollywoodi jelent lesz! Jobb híján a többi pár is beszállnak:

Közben Gréta visszaszalopakodik, hogy kiszivárogtassa a borítékban lévő infókat Ábelnek: Karjatba kell menni. Hozzáteszi, hogy ha a többiek nagyon bénáskodnak, akkor elmondhatják nekik is, de ez már rajtuk múlik:

„De nekünk kettőnknek holnap védettnek kell lennünk, valamelyikünknek.”
Veca tovább adja az úti célt Krisznek, az infóáramlásból Zsuzsáék és Gáspárék kimaradnak, úgyhogy maradhatnak tovább szívni.

Végül a táncolók trikóin Kandi megpillantja az úti cél nevének szavait: ND Studio. Éppen ideje.

Eközben továbbra sincs bírás a Zsoltival

Szerinte a többieknek is be kellett volna állniuk rázni, de mivel kivonták magukat, ezért a Gáspároknak kellett a riszálásban megvédeni a magyarok nemzetközi becsületét:

„Mink tartottuk Evelinnel a magyar frontot!”
Az is leesett neki, hogy Pameláék szövetkeztek Vecaáékkal, mivel nekik már nem adták tovább az infót. Zsolti szerint Krisz olyan papucs lesz Pamela mellett, mint Ábel. Evelin már össze is rakta a következő bulvárcímlapot:

„Még a végén összejönnek. A Krisztiánokkal amúgy is jó kapcsolatot ápol, nem mindegy? Berki-Bereczki…”

Megérkezik az esti sms, lehet szállást keresni, csakhogy a párok többsége épp a semmi közepén vagy a leglelakottabb részeken krúzol.

dávid_erkely_5.png

Dávid a helyi lakástulajdonosokkal gondolja újra a Rómeó és Júlia erkélyjelenetét, de ebben a háztömbben mindenki elhajtja őket.

Evelin bedobja az influencerkártyát, és előcsapja az Instáját is az egyik helyi férfi telefonján, végül is egy rendes celeb folyamatosan építi a követőbázisát:

„You can check me on Instagram, I’m a celebrity in a tv competition”

Zsolti szerint ez kiváló reklám Magyarországon – elvégre melyik indiai ne vágyna arra, hogy ezek után minden este lecsövesedett magyar turisták kopogtassanak nála? Már meg is van a fedél éjszakára.
Ábel is hasonlóan próbálkozik, sikerül is egy öt csillagos teraszt behúzniuk, Kandiéknak pedig olyan luxi dolguk van, hogy ketten három szobán osztozhatnak.
Az elkámpicsorodott Zsuzsa a házigazda csemetéivel cukizik, hogy enyhítse a szülői elvonási tüneteit, ugyanis nagyon hiányoznak neki a gyerekei, lassan egy hónapja nem látta őket:

„Reggelig tudnám őket simogatni.”

Grétáék is találtak szállást, már csak Pameláéknak kell szurkolni: rájuk esteledett, ráadásul Pamelának megjött:

„Már kiszakad a méhem...”
Krisztián érzi, hogy ebben a szituban férfiként az ő feladata lenne, hogy levadássza a mammutot, de csak egy ilyen szállást tud intézni:

pamelasír!%_%!=_(=(=)(.png

Pamela pandára pityergi magát a szobától, itt sajnos nem a félpanziós ellátás az egyetlen, ami hiányzik, de bónuszként legalább vannak patkányok a fürdőben.

Mivel minden párnak Khalapurban környékén sikerült „megszállnia”, Nóri egy meglepivel várja őket a városban, mert szinte mindenki romon van az éjszaka után. Villásreggeli helyett megküzdhetnek egy extra medálért.

A páros egyik tagjának ki kell tartania a karját, úgy, hogy a tenyere a föld felé nézzen, a másiknak az a dolga, hogy rátegyen egy vízzel teli cserépbögrét a kézfejére, aztán pedig szurkoljon. Az a páros nyer, aki a legtovább tudja így tartani a poharat, anélkül, hogy kilötyögne belőle a víz.

Pamela ma érthető módon nem áll a helyzet magaslatán, egyből ki is esnek.

A látszat ellenére Zsoltit sem zárták guantánamói kínzókamrába, csak már öt teljes perce tart egy bögre vizet:

zsoltifejei.png

Evelin próbálja jó edzőként stuffolni:

„Ne gondolj semmire Zsolti! – Én a gyerekekre gondolok, hogy sok vizük legyen!”
Hát, ha ezen múlik, a helyi gyerekek még sokáig nem koccinthatnak, ugyanis Zsolti feladja, tíz perc karzsibbadás után Zsuzsa is kidől, vagyis inkább a bögréje.

Húsz percnél járunk, Gréta és Ábel karizmai áthatóan egy másik evolúciós szinten vannak, úgyhogy nehezítés érkezik, fél lábra kell állni. Végül Ábel győz, majdnem fél órányi hősiesen megfeszített kartartással, végre megvan a páros első medálja.

Lehet menni tovább az ND Studióba, ami nincs messze, emiatt minden perc számít, a pároknak ilyen gyorsan kell hasítaniuk, ha oda karnak érni az első két helyre

Zsuzsáék futnak be legelőször. Kapnak egy fotót, amin Indiai egyik legnagyobb filmes sztárja látható. A feladatuk összeszámolni a stúdióban lévő plakátok segítségével, összesen hány filmben játszott. A dolgot nem könnyíti meg, hogy 20-30 éve tök máshogy nézett ki. Kb. mint tű a szénakazalban.

Utánuk Evelinék érkeznek, Zsuzsáék már mennek vissza Nórihoz, végül a tippelés mellett döntenek, bemondják a 30-at.

Gréta szerint Indiában sokkal több filmet forgatnak, mint Amerikában:
„Amúgy ezt nem nehéz kiszámolni, mert az indiaiak többen vannak, mint a hollywoodiak.”


Grétáék és Gáspárék egymás mellé érnek, Zsolti előveszi a nagyon mélyen szunnyadó filmesztéta énjét, és hangos értekezésbe kezd a számokkal kapcsolatban, hátha sikerül lyukra futtatni Grétáékat a tippelésnél:

„Hú, de átlátszó, fuh te…” – de Dávidot nem lehet B-kategóriás színészkedéssel átverni – „Amúgy meggyőződésem, hogy Zsolti nem tud 179-ig elszámolni.”

Vecát elnézve ő is hasonlókat gondol Ábelről:

„Fejezd be, hát nem igaz, hogy ilyen hülye vagy!”

Ábel szeretne gyorsan végezni, Veca egyesével nyálazná át a plakátokat. Szegény Ábelnek nem sokkal ezelőtt hiába száradt le a jobb karja, Veca azonnal bepörgeti a hülye-számlálót:

„Szerintem te most nagyon hülye vagy, és nagyon nem látod be, hogy mekkorát tévedtél.”


Gréta nincs nagy véleménnyel a moziplakátokról:

„Úgy nézett ki ez az egész fal, mint amikor a gyerekem fölkel, és amíg vécén vagyok, összefirkálja a nappalit.”

Zsoltiék 20-as mondanak Nórinak, Grétáék 41-et, Vecáék 16-ot, Pameláék 33-at.

A végső sorrend szokás szerint a gyorsaságon és a tipp helyességén múlik.

Úgy tűnik, Zsuzsáék megint gyorsak voltak, de elbénázták a tippelést, Vecáék pont fordítva jártak.

A védettséget megint Evelin és Zsolti húzza be: másodiknak értek célba, ráadásul csak egyet tévedtek a tippelésnél.

Gréta szerint hiába próbálta őket Zsolti félrevezetni, neki már nem hisznek.

„Semmi probléma, de a sárga pólók itt vannak, ez a lényeg!”
Zsolti úgy dönt, a lehető leghamarabb megjelöli izzadságával a frissen zsákmányolt sárga pólót, és a helyszínen át is veszi.

Dávid puffog.

„Pofán tudnám b*szni!”

Lehet, hogy Szoszimó márványból faragott felsőtestére irigykedik?

A pólók mellé ezúttal is jár a választás: Gáspáréknak dönteniük kell, hogy pihennek és lemondanak a hétre a medálszerzéstől vagy ugyanúgy folytatják tovább a küzdelmet, csak immár védetten?
Dávid szerint ez nem is kérdés, nyilván menni fognak pihenni, hiszen legutóbb is ez történt.

Hát majd holnap kiderül ez is.

A teljes adásért kattints a videóra:

 

Korhatár: 12 év

2019. szeptember 17. 21:22

Címkék: azsia expressz 2   ázsia expressz   andi es zsuzsa   greta es david   veca es abel   evelin es zsolti   pamela es krisztian   hódi pamela   Bereczki Krisztián   demcsák zsuzsa   kandász andrea   Horváth Gréta   Meggyes Dávid   gáspár evelin   gáspár zsolti   Janicsák Veca   Bereczki Krisztián   mi vaaanKapcsolódó anyagok
Nézd meg az Ázsia Expressz 2 győztes párosának Best of videóját! tovább
Gáspár Evelin hálás az Ázsia Expressznek, aminek köszönhetően megváltozott a világról alkotott képe. Szerinte nem az értékes dolgokkal és... tovább
Gréta és Dávid életüknek két nagy pillanatát is az Ázsia Expressz 2-ben élték meg. Az egyik maradandó emlék, amikor Dávid megkérte szerelme... tovább
Zsolti elkezdett angolt tanulni, de más különórákra is jár. Zsuzsa felajánlotta segítségét a korrepetálásban, de félreértések közepette végül... tovább
Grétának és Dávidnak sajnos mindig meggyűlt a bajuk a szállás kereséssel, ezért a páros úgy gondolja, hogy ők voltak az Ázsia Expressz földönfutói. tovább
Evelin szerint Zsolti sokszor csak nehezítette a feladatok teljesítését azzal, hogy nem vette komolyan azokat, fontosabb volt inkább az, hogy másokat... tovább
Gréta mindig szeretteivel együtt nézte vissza a fél évvel korábban felvett Ázsia Expressz 2 adásait, szerinte ennek köszönhető, hogy újra közelebb... tovább
Zsuzsa úgy érzi, hogy az Ázsia Expressz versenyének elején igencsak undok volt Andival és a többi párossal, ezért ódzkodott attól, hogy vissza... tovább
Zsolti ismét megdicsérte Zsuzsa tökéletes alakját, de a csinos híresség tudja, hogy Zsoltinak csak a szája jár, ugyanis soha nem csalná meg feleségét. tovább
Adás előtt: Veca már rögtön a különkiadás elején tisztázta, hogy miért érkezett a forgatásra szerelme, Ábel nélkül. tovább© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS