Videók ADÁSOK MI VAAAN?! Hírek Versenyzők Nánázsia Extra SMS-KVÍZ I. évad
Összes videó Extra videók Kimaradt jelenetek Adások Mi vaaan?! Hírek Versenyzők Nánázsia Extra SMS-kvíz I. évad

Mi vaaan?!: Úgy kiborul a bili, hogy valaki fel is adja


Megint itt a játékhét leggyűlöltebb napja, a hajszázás, remélhetőleg Zsuzsáék és Gáspárék is olimpikonra pihenték magukat, mert ők már tuti menni fognak.

„Átrendeződtek a dolgok, kiborultak a bilik.” - Evelin átgondolta, úgyhogy a reggeli gyűlésen ő egy egész szippantóskocsi tartályát borítja rá a többiekre:

Zsuzsa tegnap „felvilágította” a szemét, hogy meg akarták vezetni őket, és Gréta korábban megkörnyékezte Kandiékat, azzal a céllal, hogy tegyék ki Gáspárékat a játékból. A felháborodott Gréta szerint nem is szúrta hátba, hiszen azóta átfordultak a dolgok.

Szóval Evelin szerint nagyjából úgy jártak Zsoltival, mint Cézár:

brutuskep01.png 

A többiek kezéből már csak egy-egy doboz popcorn hiányzik, de hamarosan ők is megkapják az ívet, hiszen szavazni kell arról, melyik legyen a harmadik hajszázó páros.

Első körben Grétáék Liuéktól és Pameláéktól, Pameláék pedig Grétáéktól, Vecáéktól kapnak jegyet.

Dávid olyan marketinget tol hozzá, hogy lehet is készíteni mellé a százas zsepit: ő csak szeretne esélyt adni Pamelának, hogy végre visszajöhessen egy hajszáról, mert tudja, milyen erős egy édesanya.

Kandiék jönnek. Zsuzsának elege van abból, hogy a hátuk mögött fúrják őket a többiek, a szemükbe pedig jópofiznak:

„Én imádom azt az egyenes tekintetedet és szép, tiszta mosolyodat.”
– Zsuzsa gyanúsan kedves Grétával, fél mondattal később ki is derül, hogy nagyon a bögyében van, amiért nem őszinte vele.

…szóval ezek után Zsuzsa inkább azokra szavaz, akikkel semmi baja: Kriszék nyerik az újabb jegyet. Pamela nem érti a logikát, hát ezzel nincs egyedül.

Evelin is azzal kezdi a felvezetést, hogy nagyon bírja Kriszéket, de hát mégis rájuk szavaz.
„Na, én ezt a sztorit elengedtem nálatok most!” – Pamela romon van, ők a jófejek mindenkivel, erre ez történik.

Krisz szerint Zsolti se úgy tesz most, ahogy megbeszélték korábban, Pamela szerint éppen mindegy:
„Az a legjobb, ha itt senki nem beszél senkivel semmit!”

Ezt a sztorit már Joshi Bharat se tudná kibogozni.

A négy szavazattal tehát Pamela és Krisz a harmadik hajszázó páros, indulhat a küldetés.
Közben a befutónál folytatódik a biliborogatás, és Gréta elmondja Vecának, hogy mikor priviztek Gáspárékkal, Evelin kétszínűnek nevezte.

Az egyszer külön-külön már kihullott Pamelának és Krisznek bizony szüksége lesz minden égi támogatásra, hogy ne utolsók legyenek, Pamela ennek érdekében le is borul imádkozni a buszmegálló melletti kukák szomszédságába:

azsia-teljes_15_frame_38017.png

Gáspárék érnek leghamarabb az első küldetés helyszínére.
A páros egyik tagjának fogadnia kell a három telefonkészüléken keresztül érkező hívásokat, amikben indiai turisták fognak kérdezni magyarországi utazásukkal kapcsolatban angol nyelven. A telefonkezelő feladata, hogy tolmácsolja a társának a kérdéseket, aki aztán kiguglizza a szükséges választ netről. Egy hívót sem szabad egy percnél tovább várakoztatni. Ha elhallgattak a telefonok, a feladat teljesítve.

„Kikerestem Magyarországot! Itt van Hungary, Budapest!”
– Zsolti már fel is vette a gép előtt a guglizós pózát, szegény egyelőre még nem sejti, hogy a feladathoz egynél több böngészőfület is meg kell majd nyitni.

azsia-teljes_15_frame_44514.png

Zsolti nagyon büszke Evelin nemzetközi tudására, elvégre nem véletlenül járt ilyen suliba.

Zsuzsáék is megérkeznek, nálunk Kandi guglizik. Zsuzsa nagyon elemében van, szerinte ez nekik végre a „készségfeladat”, úgyhogy magabiztosak, sikerül is elsőként végezniük.

Azért minden párosnál akadnak gubancok:

Pameláék is mehetnek, épp időben, Krisz már idegállapotban van.

Evelin megint egyszemélyes teamként viszi a feladatot, Zsolti közben egy frissen szervált headsettel játszik. Evelin nem érti az indiai angolt, eltörik a mécses, haza akar már menni, nem hajlandó több telefont felvenni, már veszik is a táskájukat.

Valószínűleg mindenkinek volt már ilyen hétfő délelőttje:

EVELINMUNKA.png

De nincs okuk feladni, ugyanis Zsuzsáékat a fuvar a buszpályaudvar helyett a nagykövetséghez viszi, úgyhogy elkezd csökkenni az előnyük.

Evelin közben felszívta magát, és visszaül a telefonhoz, hamarosan teljesítik is a feladatot. A gond a szokásos: Zsolti nem egy csapatjátékos, még a guglizásban sem vette sok hasznát. Zsolti puffog, ő nem egy sehová Evelinnel, különben is az unokahúga járt egyetemre, nem ő.

A buszpályaudvarra Pameláék érnek el leghamarabb. Meg kell találniuk a piros zászlóval ellátott buszt, ahol az ellenőrtől kapnak egy listát, majd a pályaudvaron várakozók közül össze kell gyűjteniük tíz olyan személyt, akik megfelelnek a listán szereplő leírásoknak. Utána arra is rá kell venniük őket, hogy szálljanak fel a buszra, és utazzanak velük egy megállót.

Eközben Gáspárék veszekedése odáig fajuk, hogy Zsolti vízhólyagra is előkerül:

Végül csak elindulnak. Legfőbb ideje, mert már Zsuzsáék is a buszpályaudvaron gyűjtik az embereket.

Gáspárék gyorsan behozzák a lemaradást, rámenősen terelgetik az embereket a buszba.

Ki tudna ilyen meghívásnak ellenállni?

Zsuzsáék busza megindult, közben „entörténingelniük” kell az utasokat, amíg oda nem érnek, ehhez a Száz forintnak ötven a fele című klasszikust választják, Zsolti pedig megtanítja az utasoknak a Mamy blue-t.

„Uhh, de rottyon vannak!”
– Dávid szívélyesen üdvözli az elsőként befutó Zsuzsáékat. Tök őszinte mosolyok. Se.

azsia-teljes_15_frame_93217.png

azsia-teljes_15_frame_94403.png

A győzelemtől felspannolt Zsuzsa meg is köszöni a többieknek, hogy zsinórban harmadjára is hajszázni küldték őket, ő tökre élvezte.

Már csak egy pár maradhat versenyben.

Pamela és Krisz megtörték az átkot, befutnak a második helyre. Gáspárék csak a harmadikok, ennek megfelelően ők mennek haza.

Zsolti már javában tolja a hattyúdalt, de a Liu-tesók szót kérnek, valamit nagyon mondani akarnak.

Sanyi szerint jól érezték magukat, de köszi, ennyi elég is volt, nekik még úgyis lesz lehetőségük versenyezni máshol, úgyhogy hazamennek ők Gáspárék helyett, átadják a helyet.

Mivan?!

Zsolti úgy meg van hatva, hogy egyből fiává fogadná a srácokat, de ezt nem fogadhatják el.

Végül inkább elvonulnak privizni Evelinnel, elfogadják-e a véráldozatot az olimpikonoktól, de szerencsére azért nem olyan nehéz a döntés.

Naná, hogy igen!Bár Evelin öröme nem felhőtlen, hiszen a Pamela és Krisz visszatéréséért sem lelkesedtek a többiek, ők meg épp pár órája borították ki a bilit mindenkire, de legalább lesz lehetőség rendezni a helyzetet.

Jövő héten kiderül, hogy sikerül-e, a Liu-tesók pedig az otthonosabb, csúszós terepen folytatják az Ázsia Expressz helyett.

Korhatár: 12 év

2019. szeptember 13. 21:08

Címkék: azsia expressz 2   ázsia expressz   andi es zsuzsa   greta es david   Liu testvérek   veca es abel   evelin es zsolti   pamela es krisztian   hódi pamela   Bereczki Krisztián   demcsák zsuzsa   kandász andrea   Horváth Gréta   Meggyes Dávid   liu shaolin sándor   liu shaoang   gáspár evelin   gáspár zsolti   Janicsák Veca   Bereczki KrisztiánKapcsolódó anyagok
Nézd meg az Ázsia Expressz 2 győztes párosának Best of videóját! tovább
Gáspár Evelin hálás az Ázsia Expressznek, aminek köszönhetően megváltozott a világról alkotott képe. Szerinte nem az értékes dolgokkal és... tovább
Gréta és Dávid életüknek két nagy pillanatát is az Ázsia Expressz 2-ben élték meg. Az egyik maradandó emlék, amikor Dávid megkérte szerelme... tovább
Zsolti elkezdett angolt tanulni, de más különórákra is jár. Zsuzsa felajánlotta segítségét a korrepetálásban, de félreértések közepette végül... tovább
Grétának és Dávidnak sajnos mindig meggyűlt a bajuk a szállás kereséssel, ezért a páros úgy gondolja, hogy ők voltak az Ázsia Expressz földönfutói. tovább
Evelin szerint Zsolti sokszor csak nehezítette a feladatok teljesítését azzal, hogy nem vette komolyan azokat, fontosabb volt inkább az, hogy másokat... tovább
Gréta mindig szeretteivel együtt nézte vissza a fél évvel korábban felvett Ázsia Expressz 2 adásait, szerinte ennek köszönhető, hogy újra közelebb... tovább
Zsuzsa úgy érzi, hogy az Ázsia Expressz versenyének elején igencsak undok volt Andival és a többi párossal, ezért ódzkodott attól, hogy vissza... tovább
Zsolti ismét megdicsérte Zsuzsa tökéletes alakját, de a csinos híresség tudja, hogy Zsoltinak csak a szája jár, ugyanis soha nem csalná meg feleségét. tovább
Adás előtt: Veca már rögtön a különkiadás elején tisztázta, hogy miért érkezett a forgatásra szerelme, Ábel nélkül. tovább© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS