Videók ADÁSOK MI VAAAN?! Hírek Versenyzők Nánázsia Extra SMS-KVÍZ I. évad
Összes videó Extra videók Kimaradt jelenetek Adások Mi vaaan?! Hírek Versenyzők Nánázsia Extra SMS-kvíz I. évad

Ezek a konfliktusok vezettek az Ázsia Expressz 2 háborús övezetté válásához


Elképesztően felpörögtek az események az Ázsia Expressz 2 játékában: A párosok már érzik, hogy a bentmaradáshoz már nem elég a szerencse és a jó erőnlét, a taktikára és egymás segítségére is szükség van. Az elmúlt hetekben több szövetség is kialakult, némelyik azonban csúnya és hangos véget ért. Cikkünkben időrendi sorrendbe szedjük a kialakult társulásukat!

1. A Feszültség kezdete (06.adás)

 Az Ázsia Expressz 2 indiai kalandjai szimpátia szavazással kezdődtek, amelyben a játékosok egyértelműen kifejezték, Demcsák Zsuzsa és Kandász Andi párosa a legkevésbé szimpatikus számukra. A szavazás sorsfordító volt a párosok számára: Zsuzsáék megérezték, hogy taktikai döntés és ellenük formálódó szövetség van kialakulóban, amit csak megerősítettek ellenfeleik elkapott félmondatai. Andi és Zsuzsa megbizonyosodhattak róla, a többiek valóban összefogtak ellenük.
Egy biztos,  a közös ellenség érezhetően összehozta a csapat többi részét, különösen Horváth Grétáékat és Janicsák Vecáékat, akik ekkor mély egyetértésben voltak voltak a Gáspár csapattal.

A cseppet sem hízelgő legantipatikusabb címkét címkét  Demcsák Zsuzsa és Kandász Andi zsebelte be

2. Az enyhülés és közeledés (08.adás)

A perifériára szorult Demcsák Zsuzsáék először Horváth Grétáék felé kezdtek el nyitni, akikkel közös platón utaztak a befutó előtt, és végül kéz a kézben értek Ördög Nórához a célba.
A jókedélyű csevegés során a két pár kibeszélte Gáspár Zsotit is, akit megjátszósnak és kétszínűnek tituláltak, valamint megegyeztek abban, hogy nem bíznak meg benne és Evelinben.
Ha ekkor Gáspárék nem lettek volna védettek, könnyen lehet, hogy ők lettek volna az közös célpont a következő Tanácson.

Nagyon nagy összhang alakult ki Grétáék és Zsuzsáék párosa között: nem csak a stoppoláson viselkedtek elképesztően sportszerűen, de a célba is kézen fogva érkeztek be Nóra elé..

3. Az ellentét kiéleződik (09.adás)

A Hajsza előtti közös estén a védettséget élvező Gáspárék nem kímélték Demcsák Zsuzsa és Kandász Andi kettősét, az este során többször is megjegyzést tettek nekik: Előbb a sminkjüket és hajukat vették górcső alá, majd azt is szóvá tették, hogy Zsolti szíve szerint őket hátráltatta volna a versenyben.
A játék ezen pontján már tapintható volt a feszültség Zsuzsáék és Zsoltiék között. Grétáék ekkor még Zsuzsáék csapatával voltak szövetségben: a forgatás szünetében állítólag abban is megegyeztek, hogy amint lekerül a sárga póló Zsoltiékról, rájuk fognak szavazni a Tanácson.

Demcsák Zsuzsa nagyot nézett Gáspár Evelin kijelentésén

4. Feszültség a Hajsza alatt(10.adás)

Zsuzsáék és Zsoltiék ellentéte a Hajsza alatt is egyértelműen érződött. A Hajszázók  koktélos kihívásánál Zsoltiék azt nehezményezték, hogy a többi pár nem Demcsákékat hátráltatta, emiatt pedig csúnyán összefeszültek Grétáékkal és Vecáék párosával is. A frissítő italokkal visszatérő Zsuzsáékhoz is volt pár kedves szavuk, a lányok pedig a kocsiban próbálták feldolgozni azt, hogy Zsolti mennyire kétszínű.

 Egy félreértés miatt feszült egymásnak a Hajszázó Zsuzsáék és a védett Gáspárék csapata

5. Egy új szövetség (13.adás)

A közösen töltött este két újabb párost kovásolt össze: Ezen a héten Grétáék és Zsoltiék tölthettek el egy éjszakát együtt a másnap reggeli játék előtt. Az alkalmat kihasználták arra, hogy kibeszéljék Zsuzsáékat, és létrehozzanak egy szövetséget, aminek legfontosabb célja, hogy megszabaduljanak a Kandász-Demcsák duótól.

Az újdonsült szövetséges páros egy rendhagyó bulival ünnepelte meg barátságukat.

6. A szövetség kiderül (14.adás)

A játék utáni indulásnál Zsolti elmondta, hogy szövetségre léptek Grétáékkal, amiben számítanak a többi párra is, kivéve Demcsák Zsuzsáékat, akik már itt megérezték, hogy ismét ellenük állnak össze a rivális párok.

Gáspár Zsolti Ördög Nóra kérdésére bántóan őszinte választ adott: Demcsák Zsuzsa és Kandász Andrea párosának nincs helye az ő szövetségesei között.

Ezután Zsoltiék kicsit csalódtak Grétáékban, akik ismét nem Zsuzsáékat hátráltatták a nehezítésként kiosztható bábukkal. Bereczki Krisztiánék pedig elkönyvelték, hogy ők az egyetlenek, akikkel senki nem szövetkezik, így nem tartoznak egyik oldalhoz sem.

Krisztiánt és Pamelát rosszul érintette az extra bábu, amit Grétáéktól kaptak.

7. A mindent megváltoztató fordulat (14.adás)

Zsuzsa az ellenük alakuló szövetség gyengeségeit megérezve a közös estén elmondta Evelinnek, hogy Grétáék korábban ellene és Zsolti ellen is szövetkeztek, ezért akár végzetes hiba is lenne megbíznia bennük. A bizalmas beszélgetés során az is elhangzott, hogy inkább a Horváth Gréta és Janicsák Veca között szövődő egyre erősebb barátságot kellene valahogy szétrobbantaniuk, mert a jövőben ez veszélyes lehet rájuk nézve. A korábban egymással ellenséges Evelin és Zsuzsa diskurzusát a többiek tisztes távolból, de leplezetlen csodálkozással figyelték.

Demcsák Zsuzsa kíméletlenül szembesítette Evelint, és elárulta, hogy korábban már volt egy olyan szövetség, ami arra volt hívhatott, hogy őket kirakják a versenyből.

Korhatár: 12 év

2019. szeptember 16. 14:59

Címkék: azsia hirek   azsia expressz 2   andi es zsuzsa   greta es david   Liu testvérek   veca es abel   evelin es zsolti   pamela es krisztian   hódi pamela   Bereczki Krisztián   demcsák zsuzsa   kandász andrea   Horváth Gréta   Meggyes Dávid   liu shaolin sándor   liu shaoang   gáspár evelin   gáspár zsolti   Janicsák Veca   Bereczki KrisztiánKapcsolódó anyagok
Ázsia Expressz 2 Különkiadás - vasárnap 20.45-kor a TV2-n! tovább
Az Ázsia Expressz 2 szereplői a forgatás után először újra együtt! Ne hagyd ki az adást vasárnap 20.45-től a TV2-n! tovább
Ázsia Expressz 2 Különkiadás - vasárnap 20.55-kor a TV2-n! tovább
Ázsia Expressz 2 Különkiadás - vasárnap 20.55-től a TV2-n! tovább
Ezt nem lehet kihagyni! Új  helyszínen, új szabályokkal és egy váratlan fordulattal folytatódik az Ázsia Expressz 2! Minden hétköznap... tovább
Megható, exkluzív jelenet Demcsák Zsuzsa lelki változásáról és Gáspár Zsoltiék megérdemelt pihenésének soha nem látott felvételei! Ázsia... tovább
Megható jelenet Demcsák Zsuzsa lelki változásáról... - Ázsia Expressz 2 Különkiadás vasárnap este 20.45-től a TV2-n! tovább
Ne hagyd ki az Ázsia Expressz 2 Különkiadást vasárnap este a TV2-n! tovább
A nagy találkozás, akire mindenki kíváncsi: Hódi Pamela végre megtudja, hogy kivel folytatja a versenyt! És: Exkluzív, adásban nem látott... tovább
Az Ázsia Expressz 2 első hete minden páros számára kalandokkal teli volt. A kezdeti nehézségek után mindenki hamar felvette Srí Lanka pörgő... tovább© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS