Videók ADÁSOK MI VAAAN?! Hírek Versenyzők Nánázsia Extra SMS-KVÍZ I. évad
Összes videó Extra videók Kimaradt jelenetek Adások Mi vaaan?! Hírek Versenyzők Nánázsia Extra SMS-kvíz I. évad

Mi vaaan?!: Oszlásnak indul a szövetség?


Nóri a későn érkező párokat is korrepetálja a Gréta-Dávid páros és Gáspárék között lezajlott eposzi, hereverő csata eseményeiből: a medál Grétáékhoz került, ma náluk az előny, Gáspáréknak most csak a csicskalángos jutott.

„Most kicsit letörték a szarvunkot, de lassan nő kifele az újabb.”
– szerencsére Zsolti már bebikázta magát és Evelin is bölcsen viszonyul a vereséghez:


evelinbolcs.png


Nóri felkérdezi Zsoltit, hogy beveszik-e Zsuzsáékat is a tegnap megkötött törzsszövetségbe, Zsolti megmondja a frankót: naná, hogy nem, de a csajokat sem kell defibrillátorra kapcsolni a hírtől. Zsolti szerint Zsuzsáék azt hitték, ő egy „iskolázatlan kis cigánygyerek”, de jön még kutyára dér:


„Lenyomtak a vízbe, de Zsolti nem marad sokáig a vízbe'! Feltörök, mint a talajvíz!”
A Gáspár-gejzír ma ontja magából a vízrajzi hasonlatokat.


Zsuzsa a hunyorgás és a duzzogó szájbiggyesztés kombinációjával igyekszik hangsúlyozni, hogy szerinte nem igaz, amit Zsolti mond.

Anélkül, hogy nagyon spoilereznénk annyit elárulunk, hogy Zsuzsa arcizmai a mai adásban főleg ezen a hangulati skálán fognak mozogni:

demcsike.png

Visszavágásként pedig elsüti azt a jelzőt, ami valószínűleg még élő embernek soha nem jutott eszébe az idősebb Gáspárral kapcsolatban, szerinte ugyanis most

Zsolti viselkedése demagóg.

A mai cél Bengaluru, előtte Channapatnában vár egy küldetés a játékosokra. Grétáékat az előnyüknek köszönhetően a főútig kocsival fuvarozzák, a többiek pedig kapnak ballasztnak egy-egy leszerelt példányt is az előző katonás játék piros bábui közül, amit magukkal kell vinniük az első küldetés helyére.

Grétáék döntik el, hogy a maradék három kék színű katonát kiknek kell cipelnie. Kettőt Kriszéknek adnak, mire Pamelában egyből felhabzik a harci kedv, hogy akkor már menjen hozzájuk a harmadik figura is, de azt Zsuzsáék kapják.


A napóleoni taktikai érzékkel megáldott Evelin már látja, hogy Grétáékkal nem lesz bírás, mert nem úgy osztották el a figurákat, ahogy azt a tegnapi esti taktikai megbeszélés alapján ő elképzelte.

Az már Zsuzsáék első fuvarjánál látszik, hogy az igazi szívást nem a bábuk súlya, hanem a batár méretük jelenti:Pameláéktól az eddigiek alapján már az is őrületes teljesítmény, hogy egyáltalán sikerült leinteniük valakit, az már végképp nem szempont, hogy hely is legyen a kocsiban:

Mindkét páros úgy érzi, hogy nem csak a hátsó ülésről, hanem a mezőnyből is teljesen kiszorultak, amiért nem sikerül szövetkezniük, ezért is kell most is extrán cipekedniük. Végül is még mindig jobb a játék felénél rájönni a lényegre, mint mondjuk soha!
Még ember nem örült úgy leharcolt platóskocsinak, mint most Kandiék a következő stoppolásnál. Végre Kék és Piros ezredesnek is van elég hely!


platikaaaaa.jpg


Kandi ennek alkalmából el is fogyaszt egy frissítő "koktélt" vizet:


Grétáék érnek be a küldetés helyszínére először, mégis mi baj történhet?


„Engem konkrétan szétb*sz most az ideg!”


Egyelőre csak Dávid kap agyvérzést, mivel Gréta nem szövegértésből doktorált, úgyhogy élete párja kénytelen neki kivonatolni a táblán olvasható infókat: tök mindegy, mennyire voltak gyorsak, ott kell hesszelniük, egészen addig, amíg be nem ér a második páros, hogy utána őket hívják ki egy bambarammeccsre. A bambara gyakorlatilag az európai búgócsigázás indiai megfelelője: minden körben az kapja a pontot, akinek a legtovább mozgásban marad a csigája, a győztes az, aki előbb összeszed három pontot. Ebben az esetben a vesztes kénytelen bevárni a következő befutót, hogy őket próbálja megy legyőzni, és így tovább. Szóval ha most a Grétáékat a komplett mezőny tönkre veri, akkor akár utolsók is lehetnek. Hát ezért ideges Dávid, pedig már sínen voltak, mint József Attila.
Szerencsére nem kell sötétedésig várni, megjönnek Pameláék.


„Táncolni kell!”
– szegény Krisz izmos lelkét egy életre traumatizálták az itteni táncos feladatok, és már minden körben ettől retteg. Nekik nem lesz idejük gyakorolni a búgócsigázást, mindössze Dávid tart nekik 20 másodperces intenzív tanfolyamot.
Krisz csigájának rögtön ki is csengetnek az első gigászi ütközetben:


Pamela első dobása csont nélkül landol az oldalán:
Szép volt, megy is a pont Grétának.


Dávid még egyszer leveri Kriszt, úgyhogy indulhatnak tovább, mégsem ment teljesen kukába az előny.


Kandiék érnek be, hogy a már bemelegített Pameláék szétalázzák őket. Mehetnek vissza gyakorolni:


…de csak amíg Veca fel nem tűnik a színen, és befenyíti Zsuzsáékat, hogy a szabály szerint el kell dobniuk a búgócsigát, ha új páros érkezik. Egyébként tőle hallhatjuk először a kamillázást és a kolbászolást egy mondatban elhangozni:


„Itt most nincs arra lehetőség, hogy álldogáljunk itt, esetleg öt-hat perceket itt kamillázgassunk jobbra-balra, mert itt kolbászolni kell a végcél felé!”

Zsuzsáék alávetik magukat a „fordítsd oda a másik orcádat is” tanításnak, és hagyják, hogy Veca és Ábel, majd a csere után Gáspárék is elgyepálják őket bambaramban. Ez csak az aktuális utolsó helyre elég jelenleg.
Grétáék érnek elsőre a bengalurui virágpiacra. Dávid rosszul viseli a tömeget:

„Egy olyan országban vagyunk, ahol 1,4 milliárdan élnek, ezen a piacon szerintem a fele ott volt.”

A mostani küldetéshez a helyi árus elrejtett hatféle virágot a pult alá egy bizonyos sorrendben, első körben ezeknek a virágoknak a kinézetét kell megjegyezniük, és összetarhálniuk belőlük egyet-egyet a földszinti árusoktól. Ha ez kész, vissza kell jönniük, és kirakniuk a különböző színű virágokat egymás mellé abban a sorrendben, ahogy az árus elrejtett őket a pult alatt. Ha jó a sorrend, akkor kapják meg a további instrukciókat.
Az árus minden hibás helyre rakott virágot elkoboz a pároktól, ezeket újra be kell gyűjteniük, mielőtt újrapróbálkozhatnak. Grétáék első gyűjtésének egy része is így végzi:Hiába a gyorsaság, ha nem sikerül kilogikázniuk a sorrendet, akkor nap végéig elkardiózhatnak a lépcsőzéssel.

„Én nem látom a színeket, színvak meg színtévesztő vagyok.”
– foglalja össze Krisz halmozottan hátrányos helyzetét, amit Pamela egy rezignált „jó”-val nyugtáz.

Miután Dávidéknak sikerül kirakniuk a helyes sorrendet, a virágkötésben fekete öves Gréta álma is teljesül végre: virágkosarat kell készíteniük Nórinak, csak akkor érvényes a beérkezés, ha a befutónál azt is bemutatják. Gréta sérelmezi, hogy Dávid csak a pálya széléről figyel:

„Ezután a műsor után elvárom, hogy csinálj nekem valami virágboxot, egyébként olyan szépen meg tudnád csinálni, és sokkal olcsóbban jönne ki, mintha megvennéd! – Nem fogok."

Gréta egyedül is összerittyenti a kosarat, indulhatnak a befutóba.
Közben Veca egyszemélyes állóháborút vív a virágos feladat első felével, ráadásul az energiáit még Ábel javaslatainak lefikázása is leköti, úgyhogy inkább önmagára hagyatkozik.
Szép munka:„Ezt nagyon bután csináltuk!”
– szűri le a tanulságot Veca, bár a többes szám ezesetben annyira nem indokolt.
Evelin az árus megátkozása közben is rendíthetetlenül diplomatikus, de a mosolygós bíró így is behúzza nekik a hibapontokat:
„Hogy vágják le a körmödet, azt kívánom!”

Végül nekik és Gáspáréknak is sikerül nagy nehezen elindulniuk a végső cél irányába.
A befutóba a sokat szépítő Pameláék és Grétáék szinte egyszerre érnek be, az esti vacsoránál ki is derül majd, hogy melyik párnak hányadik helyre bolt elég a teljesítménye. A többiek is végeztek a virágkötéssel, a veszélyzónába való bekerülésre Zsuzsáék, Vecáék és Gáspárék is esélyesek.
Nóri repes a virágesőtől:


Ami tuti, hogy szállás és kaja mindenkinek van mára, az esti közös vacsoránál a többi is kiderül.
Sanyinak és Ádónak jót tett a pihenés, ki vannak simulva, mint Berki Krisztián herezacskója, ráadásul a védettségnek hála ők az egyetlen páros, akik a már tuti, hogy hátra dőlve élvezhetik a holnapi hajszát.
Nóri kihirdeti az eredményt: a leggyorsabb Dávid és Gréta lett, ezzel megszerezték az ötödik medáljukat is. A veszélyzóna egyik párosa Zsuzsa és Kandi.
„Már megint?”
– Zsolti nem bír magával, ha a púderes gádzsik beoltásáról van szó, de nincs oka nagyon nevetni, mert Gáspárék is mehetnek a csajokkal hajszázni. A harmadik páros kiléte pedig csak a holnap reggeli szavazáson derül ki.
Evelin és Zsuzsa nem vesztegetik az időt, két fogás között egymás mellé is csusszannak privizni: szájkarate ide vagy oda, egyikük sem akar holnap hazamenni, ehhez pedig közösen kell kiválasztaniuk a tökéletes harmadik ellenfelet.


Evelin szerint Grétáékat és Vecáékat szét kéne robbantani, de erre Zsuzsa nem sok esélyt lát, cserébe diszkréten ledobja az atombombát Evelinre: volt már korábban közös szövetség, csakhogy abban egyedül Gáspárék nem voltak benne.

Evelin padlót fog az új infótól, hiszen azt hitte, ők mozgatják a szálakat, de helyette
„Minket kosaraztak ki, mint ürüléket a palánkon!”

Szerencsére már csak egyet kell aludni, és kiderül, kik azok, akik valóban kikosarazott ürüléknek érezhetik magukat a holnapi szavazás után.

Korhatár: 12 év

2019. szeptember 12. 21:13

Címkék: azsia expressz 2   ázsia expressz   azsia2_szereplok   andi es zsuzsa   greta es david   Liu testvérek   veca es abel   evelin es zsolti   pamela es krisztian   hódi pamela   Bereczki Krisztián   demcsák zsuzsa   kandász andrea   Horváth Gréta   Meggyes Dávid   liu shaolin sándor   liu shaoang   gáspár evelin   gáspár zsolti   Janicsák Veca   Bereczki KrisztiánKapcsolódó anyagok
Nézd meg az Ázsia Expressz 2 győztes párosának Best of videóját! tovább
Gáspár Evelin hálás az Ázsia Expressznek, aminek köszönhetően megváltozott a világról alkotott képe. Szerinte nem az értékes dolgokkal és... tovább
Gréta és Dávid életüknek két nagy pillanatát is az Ázsia Expressz 2-ben élték meg. Az egyik maradandó emlék, amikor Dávid megkérte szerelme... tovább
Zsolti elkezdett angolt tanulni, de más különórákra is jár. Zsuzsa felajánlotta segítségét a korrepetálásban, de félreértések közepette végül... tovább
Grétának és Dávidnak sajnos mindig meggyűlt a bajuk a szállás kereséssel, ezért a páros úgy gondolja, hogy ők voltak az Ázsia Expressz földönfutói. tovább
Evelin szerint Zsolti sokszor csak nehezítette a feladatok teljesítését azzal, hogy nem vette komolyan azokat, fontosabb volt inkább az, hogy másokat... tovább
Gréta mindig szeretteivel együtt nézte vissza a fél évvel korábban felvett Ázsia Expressz 2 adásait, szerinte ennek köszönhető, hogy újra közelebb... tovább
Zsuzsa úgy érzi, hogy az Ázsia Expressz versenyének elején igencsak undok volt Andival és a többi párossal, ezért ódzkodott attól, hogy vissza... tovább
Zsolti ismét megdicsérte Zsuzsa tökéletes alakját, de a csinos híresség tudja, hogy Zsoltinak csak a szája jár, ugyanis soha nem csalná meg feleségét. tovább
Adás előtt: Veca már rögtön a különkiadás elején tisztázta, hogy miért érkezett a forgatásra szerelme, Ábel nélkül. tovább© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS