Videók ADÁSOK MI VAAAN?! Hírek Versenyzők Nánázsia Extra SMS-KVÍZ I. évad
Összes videó Extra videók Kimaradt jelenetek Adások Mi vaaan?! Hírek Versenyzők Nánázsia Extra SMS-kvíz I. évad

Mi vaaan?!: Megalakul a púderes gádzsik elleni ősszövetség


Sanyi és Ádó szerezték meg a védettséget, megvan a harmadik medáljuk is, úgyhogy ahogy Zsolti mondaná, „elmennek egy kicsi szivarozgatni” és úgy döntenek, hétvégéig kivonják magukat a forgalomból és csak turistáskodnak. A többiek is örülhetnek, hiszen addig is eggyel kevesebb párost kell majd lenyomni medálszerzéskor.

A mai végső befutó helyszínét nem tudjuk, a feladatban ugyanis ezt kitalálni. Az első két páros vesz majd részt az előnyért folyó játékban. A köztes megálló Tipu szultán mauzóleuma Sirangapatnában.

A Liu-tesók egy párost előnyhöz juttathatnak, Dávid nem vesztegeti az időt, rögtön el is kezdi puhítani Ádót egy diszkréten gyengéd fenékfogással:

Meg is kapják az előnyt, de nem a fogdosásért, hanem mert fáradtnak tűnnek. Ennek megfelelően övék lesz a sárga színű zsák a feladatban.

Lehet menni stoppolni.

„Close he door!” – Gréta mélyen lappangó angoltudása hirtelen egyből felszínre tör, mikor Pameláék is fel akarnak kérdzkedni a buszukra.

A frissen visszatért vegyes párosnak semmivel sem indul könnyebben a mai nap, mint a tegnapi, Pamelának fuvar helyett csak az átkozódás marad:

„Bólogattál, h elviszel, te ízetlen!”
„Ó, hogy a jóisten áldjon meg!”


Krisz rögtön fel is állítja a diagnózist:

„Túlságosan letámadod az embereket.”


Pamela elengedte a mai napot, ezért aztán megérte visszajönni!

Grétáék érnek elsőnek a mauzóleumhoz, a sarkukban Zsuzsáék. Kandi hangos olvasással terrorizálja Dávidot, akit ezzel sikerül teljesen összezavarnia a szövegértési képességeit.

„Bele kellett ugatnia, miközben olvastam!”

Emiatt simán repülhet majd a piros kártya a hajszás szavazáson.

Pedig annyira azért nem megfejthetetlen a feladat: a játékosoknak választaniuk kell egy bizonyos színű zsákot, majd a mauzóleum területén megkeresni további négy ugyanolyan színűt szütyőt, ezek Tipu szultán kardjának egy-egy darabját rejtik, összeillesztve pedig egy urdu nyelvű szöveg olvasható össze belőlük, ami nem más, mint a mai véső úti cél neve. Ennek kiolvasásához persze az urdu nyelven egy szót sem értő játékosoknak szükségük lesz a helyiek segítségére is.

Grétáék sárga puttonyában az előnynek hála egyből két karddarab lapul, így nekik már csak három továbbit kell megkeresniük.

Zsuzsáék nem remekelnek a zsákkeresésben:A dejavu érzés nem véletlen, a csajok a legelső napon szinte pont ugyanilyen sasszemmel nézték be a hátizsákjaik helyét is:

Eközben Pameláék még mindig a startmezőn agonizálnak. Pamela ücsörgés közben arról elmélkedik, hogy nem ideges, mert szerinte ők szerinte tényleg mindent beleadtak:

„Plíz, yellow bags, search!” – Dávidék és Kandiék és a környéken grasszáló kicsiket fogják be gyerekmunkára.

Evelinék már feladták a közös nyelv megtalálását, inkább saját testükön demonstrálják, mi az, amit keresnek:

„Itt a beszéd nem mindig hatásos...” – foglalja össze Evelin a módszer lényegét.

Gréta fél szemét Kandiékon tartja, ami rettentően idegesíti Dávidot, hiszen még nem heverte ki teljesen, hogy Kandi megzavarta az olvasásban:

„Olyan öregek, azt se tudják, merre kell menni!”


Ezt a részt biztosan kellemes lesz majd közösen visszanézniük.

Grétáék nagy nehezen kiolvastatják a helyiekkel az úti cél nevét, de Dávid bizonytalan, szerinte nem is találták még meg mind az öt darabot, így ez remek alkalom egy újabb összeveszésre, Gréta ismét kiborul, pedig egyébként teljesen jó nyomon járnak:
„Nem hisztizek, hanem sírok!”


Lassan mindenki megfejti az úti cél nevét, Grétáék és Gáspárék közös fuvarral indulnak el a befutóhoz, a sofőrt lekenyerezik egy bizsu karkötővel, hogy a végállomásig vigye őket.

Majdnem kézen fogva érnek be Nórihoz, az idillbe csak egyetlen apróság kavarhat bele: ha már van olyan páros, aki előttük ért be, el kell dönteniük, ki legyen az ezüs érmes, hiszen csak az első két helyezett vehet részt a játékban.

Már majdnem össze is vesznek azon, melyikük szeretné átengedni az elsőbbséget, de szerencsére kiderül, hogy ők négyen voltak a leggyorsabbak. Bónuszként estére szállást és élelmet is kapnak.

Eközben a többiek fényévekkel arrébb épp a stoppolással próbálkoznak. Veca már megint ideges az esti sms miatt, mivel épp egy kocsiból kellett kiszállniuk miatta, ráadásul így már hivatalosan is lecsúsztak az első két helyről:

„A f*szom kivan már! A pofátlanságnak is van határa! Nem lehetett volna három perccel hamarabb szólni, ugye?!”

Kriszék stabilan tartják a kiindulási pozíciójukat, ugyanis egy centit sem haladtak azóta. – cserébe szállást legalább viszonylag gyorsan találnak. Zsuzsáék dokumentumfilmeseknek adják ki magukat, akik az indiai vendégszeretetről forgatnak – ami ajelek szerint egész jó, mert egy hotelben sikerül megcsípniük maguknak egy szobát tök ingyen. Zsuzsának több ilyen feladat kéne:

„Látod, ebbe vagyok jó, a kidumálásban, nem a kincskeresésben!”

Zsolti is nagyon elégedett az őket vendégül látó családdal:

„Nagyon szeretek velük kommunikálni, attól függetlenül, hogy nem értem, mit mondanak nekem!”


Ráadásul még a lakberendezési ízlésük is egyezik Grétával:

És persze küldjük speciálba' az Ó Mammy Blue-t Gáspár Zsoltitól mindenkinek, aki szereti!

Azonban a négyes nem csak a bulizásnak adja meg a módját, azért a taktikázásra is jut idő, a család előszobájában össze is ül az indiai jaltai konferencia Zsolti elnökletével, aki meg is fogalmazza a főbb napirendi pontokat:

„Egy szövetséget kell összeboronálnunk!”

„Úgy kell csinálni, hogy jó legyen!”

És persze a púderes gádzsikat – azaz Zsuzsáékat – ki kell ütni Indiából. Grétáék és Gáspárék, az épp teraszon éjszakázó Vecáék szellemével karöltve szövetségre lépnek, amit egy közös pacsizással pecsételnek meg.

Az biztos, hogy a játék történetében eddig még sosem várták olyan baráti hangulatban a másnapi párbajt, mint most Grétáék és Zsoltiék.

A bratyizást viszont félre kell tenni a feladat idejére.

Az előnyért vívott küzdelemben ezúttal a másik csapat katonáit kell kilőni egy óriási csúzli és golyók segítségével, miközben a páros másik tagja kapusként próbálja meg kivédeni az ellenfél golyóit.

A kiélezett küzdelem sajnos kemény áldozatokat követel, hiszen a tét nem kicsi.

Dávid herével…

…Gréta pedig mellbedobással hárítja Gáspárék golyózáporát:

De minden ütés megéri, végül Dáviddal ők nyerik a feladatot és persze a hozzá járó előnyt és medált.

Grétát minden szempontból sokkolták az események:

„Úgy p*nán találtál, hogy azt hittem besz*rok!”


Viszont a sajgó testtájakkal sincs ok szomorkodni, hiszen a negyedik megszerzett éremmel jelenleg ők vezetik a tabellát.

Hamarosan kiderül, hogy a veszélyzónát is sikerül-e elkerülniük.

Korhatár: 12 év

2019. szeptember 11. 21:05

Címkék: azsia expressz 2   ázsia expressz   andi es zsuzsa   greta es david   Liu testvérek   veca es abel   evelin es zsolti   pamela es krisztian   hódi pamela   Bereczki Krisztián   demcsák zsuzsa   kandász andrea   Horváth Gréta   Meggyes Dávid   liu shaolin sándor   liu shaoang   gáspár evelin   gáspár zsolti   Janicsák Veca   Bereczki KrisztiánKapcsolódó anyagok
Adásból kimaradt: Zsolti és Evelin közt egyre több feszültség van a kihívások alatt: Most Zsolt iérezte őgy, hogy Evelin nem rakja oda magát eléggé... tovább
Gáspár Zsolti alaposan megijedhetett, mikor az ártalmatlan házikedvenc kifejezte érdeklődését a játékos iránt... tovább
Adásból kimaradt: Kifogott a hegyi túra Gáspár Zsoltin: A játékos a levegőt kapkodva küzdött az elképesztő hőségben... tovább
Zsolti kedves nyelvbotlásáért kattints a videóra! tovább
Gréta és Dávid a lehető "legfontosabb" dolgot tanulták meg az indiai forgalom sajátosságaiból... tovább
Gréta elképesztően meghatódott a kóbor, éhező kutyák látványától: Ha tehetné, mindegyiket hazavinné... tovább
Demcsák Zsuzsa elképesztően kiakadt a sofőrjükre, aki egy teljesen másik hegyre vitte őket, mint ahová megbeszélték. A felpaprikázott játékost... tovább
Gréta és Dávid az utolsó erejüket összeszedve próbálták teljesíteni a feladatot: Gréta nem csak a fizikai, de a az elképesztően durva lelki... tovább
Adásból kimaradt: Hódi Pamelának új kihívója akadt: A bombázó mindent bevetett, hogy hamarabb leintse az ismeretlen stoppos ellenfeleit, de úgy... tovább
Exkluzív vágatlan tartalom: A játékosok a stoppolás megkezdésével kettesben maradtak játékos párjaikkal, így lehetőségük nyílt, hogy őszintén... tovább© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS