Videók ADÁSOK MI VAAAN?! Hírek Versenyzők Nánázsia Extra SMS-KVÍZ I. évad
Összes videó Extra videók Kimaradt jelenetek Adások Mi vaaan?! Hírek Versenyzők Nánázsia Extra SMS-kvíz I. évad

Mi vaaan?!: Két játékos végre megtapasztalja a feltámadást


Gáspárék tepertőszűrő nélkül ugyan, de sikeresen visszatértek a múlt heti védettséghez járó bónusz welnesshétvégéről, a mezőny ismét teljes létszámmal vághat neki a harmadik játékszakasznak.

A mai befutó Kannur városában van, ezúttal is csak a három leggyorsabb vehet részt az előnyért folyó játékban, előtte pedig vár rájuk egy küldetés Cheliyában, bla-bla…

DE MIT KERES ITT PAMELA ÉS KRISZ?

Mint kiderül, Nóri meglátogatta az első két kieső párt, akik közül egy-egy játékos szövetségre lépve visszatérhetett a játékba. A döbbent többieknek közösen kell dönteniük, hogy 10 perc előnyt, vagy hátrányt adnak nekik.

Vecáékat kivéve a válasz egyöntetű: a frissen feltámadt Pamela és Krisz 10 percig dekkolhatnak a startnál. Pamela megérti, nem mintha volna más választása. Többiek indulhatnak.

Gréta fel lett húzva, mint a 6:20-as ébresztő:

„Akkor majd mi is kiesünk, és visszahívnak, vagy mi a mi a k**** a****?!”

„Mi a f*szom?”

„Akkor mi a f*szért küzdöttünk?”


Bár az aggódalom kissé talán eltúlzott, mivel az eddigi két legrosszabbul teljesítő páros fúziója valószínűleg nem jelent halálos fenyegetést a mezőnyre. Bár ki tudja.

Evelin is kivan, ő már a fináléban látta magukat, erre egy párral több, de azért reménykedik, mert Pamela „a Krisztiánokkal már megszívta.”

Gréta kedélyállapotán nem sokat javít, hogy az első fuvarjuknál krumpliszedő pózban kell utaznia.

Pameláék is elindulnak, kiderül, hogy kicsit úgy vannak ez az egésszel, mint egy béna Tinder-randival: Krisznek Pamela túl flegma, dehát így járt, Pamelának sincsenek illúziói, de reméli, jól kiegészítik egymást. Ez annyira beigazolódik, hogy elsőre egy rossz kocsit sikerül leinteniük.

De nem rosszabbat, mint Gáspáréknak, akiket annyira lyukra futtatott a helyiek útbaigazítása, hogy az ellenkező irányba indulnak.

„Hiába mutatod neki, nem tudja, egy idióta barom!” – Evelin már nem bízik a kontinenseken átívelő rokoni kapcsolatokban.

Zsuzsa és Kandi érkezik meg először Cheliyába, utánuk Liuék, Pameláék, Grétáék. A küldetésben gyakorlatilag indiai emojikká kell változniuk: a páros egyik tagjának a tradicionális kathakali előadás öt fő érzelemkifejező mozdulatát kell elsajátítania (szeretet, bánat düh, bátorság és félelem), majd utána megtanítania a párjának, akit közben kisminkeltek. Természetesen most sem hiányozhat a vizsgaelőadás.

„Az én szemem már kifolyt, mert a csákó belekente a szemgolyómba.” – Gréta a higiéniáért aggódik, miközben tradicionális pandaszemeket festenek rá.

„What is this kendő? Bad very baktérium. This kendő no baktérium?”

De Dávid már rá is érzett a feladat ízére:

Egyébként arcmozgásban ez az etalon, amit meg kéne ugrani:

De szegény Pamelának csak ezt sikerül hoznia, mert utazás előtt szabira küldték az arcizmai egy részét:A tanulás sehol sem megy könnyen.

„Szemeket nagyobbra! – Ilyen csík a szemem, nem tudom nagyobbra nyitni!” – Ádó hiába instruálja a tesóját, sajnos erre valamiért nem gondolt.

Kandi kiválóan alakít egy emojit. Reméljük, ez a jó vizsgaosztályzathoz is elég lesz.

Gréta olyan átéléssel színészkedik, mint egy cuki bólogató kutyusos kocsidísz egy kátyús útszakaszon:

Elsőnek Zsuzsáék végeznek, Kandi annyira örül, hogy szorgalmi feladatként a szeretetet is elmutogatja. Befestett arccal indulnak tovább, ami Kandi szerint lehet, hogy nem a legjobb ötlet:

„Szerintem lehet, hogy tőlem megijednek.”

Sanyit is aggasztja, hogy békaarccal kell grasszálnia az utcán, de egész más miatt:

Eközben Evelinék még mindig csak buszoznak.

Gréta épp dühös, de csak a vizsgafeladat kedvéért, amúgy elsőre átmennek:

„Gór Nagy Mária vagyok!” – Dávid az örömtől egyből gyors nemváltáson esik át, Gréta közben egész mást gondol magáról:

„Olyan vagyok, mint egy behízott uborka!”

Végre Gáspárék is megérkeznek a színházba, Evelin már a küszöbnél gyanút fog:

„Mi ez a sok cipő itt, te? Csak ne az legyen a feladata, hogy mindet le kell mosni!”


Zsolti is kiválóan megtanul légszaxofonon játszani, ők is mehetnek Isten hírével a kannuri erődhöz:

Evelin a sikeres vizsga ellenére csak a hatodik helyre tippeli magukat, mert túlpihenték magukat. Nem áll messze a valóságtól.

Íme a mai dobogós befutók: elsők a Liu-tesók, utánuk Zsuzsáék és Grétáék, ők feszülhetnek egymásnak a medálért és az előnyért folytatott játékban.

Zsuzsa és Kandi lassan akár bérletet is válthatna ezekre a küzdelmekre, eddig ugyanis mindbe sikerült beverekedniük magukat, a dolog egyetlen szépséghibája, hogy még egy medált sem sikerült szerezniük. Majd talán most.

A medál ezúttal egy ládába kerül három különböző, számzáras lakattal ellátva, ezt kell kinyitniuk a játékosoknak. Az ehhez szükséges kód részeit az erőd különböző pontjain találják más-más színű ágyúgolyókra írva. A beugró feladatot leggyorsabban teljesítő Grétáék négy perc előnnyel indulhatnak keresni a golyóikat.

A páros egyik tagja walkie-talkie-n keresztül instruálja a másikat fényképek segítségével, a másik pedig keres. Náluk Gréta lesz a kereső, mivel rettenetesen tájékozódik. Ez szuper taktikának hangzik!
Dávid sem remekel GPS-ként:

„Egy több méteres kerítés, ami téglából van összerakva.”
– Hát ezzel nem sikerült leszűkíteni a kört, mivel ez az erőd 99%-ára igaz.

Közben letelt az előny, a többiek is elindulnak, Gréta már megtalálta a második golyót is.

„Ügyes vagy Barcika, szeretlek!” – Dávid itt nem Kazincbarcikára gondol.

Vagy mégsem?

Sanyinak most esett le, hogy Gréta az ő golyójával játszik:

azsia-12_liugolyo_frame_83.png

Gréta összekeverte a zöld és a kék színt, úgyhogy most viheti vissza az ágyútölteléket oda, ahol találta, addig pedig áll a játék. Ádó gyorsan le is csap a frissen visszahelyezett gömbre. Gréta és Dávid közben bepótolják, hogy még sosem vesztek össze walkie-talkie-n, Gréta már szipogva lépcsőzik – lassan már kitörölhetik a kezdeti előnyükkel.

Liuéknak és Zsuzsáéknak is megvan már három a négyből. Gréta lefutotta az erőd lépcsőin már egy ultramaratonnyit lekardiózott, de megérte, mert meglett a harmadik golyó. A Liu-tesók és Zsuzsáék már a nyitogatással próbálkoznak.

Végül Sanyinak és Ádónak sikerül leghamarabb kitalálnia a kódot, ők szerzik meg a medált a többiek előtt
Dávid padlón van:

„Az oké, hogy tájékozódni nem tud, de hogy a színeket sem ismeri, az eddig nem tűnt fel.”

Gréta szerint viszont ő magyarázott bénán:Hát tuti nem ez lesz Gréta kedvenc indiai képeslapja, ráadásul így Dávid szülinapjára sem lett medál.

Sebaj, még bőven lesz lehetőség szépíteni legközelebb!

Kattints, és nézd vissza az Ázsia Expressz 2 tizenegyedik adását!

Korhatár: 12 év

2019. szeptember 9. 21:09

Címkék: azsia expressz 2   ázsia expressz   andi es zsuzsa   greta es david   Liu testvérek   veca es abel   evelin es zsolti   pamela es krisztian   hódi pamela   Bereczki Krisztián   demcsák zsuzsa   kandász andrea   Horváth Gréta   Meggyes Dávid   liu shaolin sándor   liu shaoang   gáspár evelin   gáspár zsolti   Janicsák Veca   Bereczki KrisztiánKapcsolódó anyagok
Nézd meg az Ázsia Expressz 2 győztes párosának Best of videóját! tovább
Gáspár Evelin hálás az Ázsia Expressznek, aminek köszönhetően megváltozott a világról alkotott képe. Szerinte nem az értékes dolgokkal és... tovább
Gréta és Dávid életüknek két nagy pillanatát is az Ázsia Expressz 2-ben élték meg. Az egyik maradandó emlék, amikor Dávid megkérte szerelme... tovább
Zsolti elkezdett angolt tanulni, de más különórákra is jár. Zsuzsa felajánlotta segítségét a korrepetálásban, de félreértések közepette végül... tovább
Grétának és Dávidnak sajnos mindig meggyűlt a bajuk a szállás kereséssel, ezért a páros úgy gondolja, hogy ők voltak az Ázsia Expressz földönfutói. tovább
Evelin szerint Zsolti sokszor csak nehezítette a feladatok teljesítését azzal, hogy nem vette komolyan azokat, fontosabb volt inkább az, hogy másokat... tovább
Gréta mindig szeretteivel együtt nézte vissza a fél évvel korábban felvett Ázsia Expressz 2 adásait, szerinte ennek köszönhető, hogy újra közelebb... tovább
Zsuzsa úgy érzi, hogy az Ázsia Expressz versenyének elején igencsak undok volt Andival és a többi párossal, ezért ódzkodott attól, hogy vissza... tovább
Zsolti ismét megdicsérte Zsuzsa tökéletes alakját, de a csinos híresség tudja, hogy Zsoltinak csak a szája jár, ugyanis soha nem csalná meg feleségét. tovább
Adás előtt: Veca már rögtön a különkiadás elején tisztázta, hogy miért érkezett a forgatásra szerelme, Ábel nélkül. tovább© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS