Videók ADÁSOK MI VAAAN?! Hírek Versenyzők Nánázsia Extra SMS-KVÍZ I. évad
Összes videó Extra videók Kimaradt jelenetek Adások Mi vaaan?! Hírek Versenyzők Nánázsia Extra SMS-kvíz I. évad

Mi vaan?!: A helyiek most végképp megunják a banánt


Ma kiderült, melyik két páros megy hajszázni, a mostani befutó helyszíne Calicut, de előtte a játékosoknak Kandanassery-ben kellett megállniuk az első feladatért.

Ábel papucsban érkezett a tanács helyszínére, ami Nóri szerint elég nagy magabiztosságra utal, de állítólag csak simán melege volt. Vecától persze egyből meg is kapja az ívet, mert szerinte is egy „nyegle f*sznak” tűnik:


„Legközelebb vegyél már egy cipőt legalább! – Mert? – Mert úgy néz ki, mintha te ekkora önbizalommal egy ilyen pofátlan, nyegle hülye gyerek lennél, aki papucsban jön ide.”


Szegény Ábel legközelebb kétszer is meggondolja majd, mikor szellőzteti a lábát, ha Veca is a közelben van. De nincs sok idő a dresscode megfejtésére, mert következik a szavazás: minden párosnak nyilatkoznia kell, arról, kit küldene legszívesebben hajszázni.


Gáspárék és a Liu-tesók Grétáékra szavaznak, Grétáék, Vecáék, Zsuzsáék és Kriszék pedig megszórják a Liu-tesókat. Sanyi és Ádó értetlenül állnak, hiszen szóban mindenki babusgatta őket, ehhez képest már a második héten majdnem mindenki őket küldi hajszázni, nem lesz ez így jó.


A hajszázó játékosok első feladata Nórinak hozni valami finomságot a strandról, de a többi páros tagjai is rendelhetnek tőlük frissítő koktélokat, ezeket kell elkészíteniük és elhozniuk. Az már csak a jóindulatukon múlik, hogy testvériesen elosztják-e a rendeléseket a három páros között vagy többen is ugyanazt a hajszázó duót szivatják-e meg.


Végül győz a vajszív, és minden párost ugyanannyi italkéréssel szórnak meg.
Zsoltiék Zsuzsáéktól, Grétáék Liu-éktól, Vecáék Kriszéktől rendelnek. Ábel egyébként szíve szerint inkább Zsuzsáékat szivatná, mert nagyon szeretné, ha a gyúrós fiúk visszajönnének, de kettejük közül ma is Veca hordja a nadrágot.


A tét hatalmas, úgyhogy mindenki a sebességre megy:


Stoppolás közben Sanyi a hátsó ülésen folytatja a fortyogást:


„Akkor ne nyáladdzon mindenki, és ne mondja azt, hogy jaj, én nem teszek a fiúkra!”


Zsolti szerint is genyóság volt ez a húzás, Evelin ezek után inkább abba is hagyja a többiekkel való barizást.
Elsőnek Zsuzsáék érnek a tengerpartra. A koktélokkal és a nasival vissza is kell menniük a tanács helyszínére Nóriékhoz.


De majd csak ha sikerül megugorniuk a jéggyalulást:A Liu-tesók sem a bartender kategóriában indultak az olimpián:


„A koktélkészítő tudásunk a limonádénál megragadt.”

Amíg a többiek mixelnek, Kriszék még mindig a tengerpart megfelelő bejáratát keresik, így utolsónak érkeznek a strandra.


A közben elkészült Zsuzsáéknak és az olimpikonoknak is meglepően gyorsan sikerül fuvart találniuk a csordultig lévő poharakkal. Úgy tűnik, Indiában senki nem félti az autóüléseket.
Liuék adják le legelőbb a koktélokat, mehetnek is tovább a Coconut Market-re, a következő küldetés helyszínére.


Kicsivel mögöttük Zsuzsáék jönnek a koktélokkal. A felszolgálás viszont nem megy simán, Zsolti panaszkodik, mert ők nem a rózsaszínű lötyit rendelték, hanem ugyanazt a színtelent, mint a többiek, úgyhogy nem hajlandó meginni. Kandi szerint az árussal félreértették egymást. Nóri végül megadja a kettesalát, mivel nem a lányok tehetnek a hibáról.


Úgy tűnik, Zsolti mégis kénytelen lesz ezt elszürcsölni:

kep zsoltiek.png

„Ezt a szemetet, komolyan!”


– Zsuzsa a plafonon van Zsolti genyóságától, most még a buddha-türelmű Kandi szerint Zsoltinak nem csak egy színe van, hanem egyből kettő is, amiért most megpróbált kicseszni velük.
A gyúrós srácok jelenleg utolsó helyen állnak, de Krisz a biztonság kedvéért azért bele is iszik az elkészült koktélba, biztos fél, hogy valaki esetleg meg akarja mérgezni Vecát.


„Annyira szeretem már a hajszát, lételememmé válik!"


– Kornél fel van pörögve, de ha ilyen lassan folytatják, garantálta ez lesz az utolsó hajszájuk.
Veca eközben a befutónál már fogja a fejét, amiért a gyúrósoktól rendelt, kicsit már megbánta látva azt, mennyire le vannak maradva.


A következő feladatban a játékosoknak a kókuszpiacon kell háromfelé különválogatniuk a felhalmozott kókuszokat azok mérete alapján. Leghamarabb érkezőként Liuék kezdik meg a hamupipőkés munkát.
Először a kicsi, majd a közepes, végül pedig a nagy méretű kókuszoknak szánt kosarat kell megtölteniük. Amikor az egyik kosár megtelt, a páros valamelyik tagjának a feje tetején el kell vinnie a lerakóhelyre. Minden harmadik rosszul szortírozott kókusz után büntetés jár: a hibázásért cserébe meg kell tölteniük és össze kell varrniuk egy-egy kókuszos zsákot.


„Ezt nem fogom elbírni a fejemen, hülyéskedsz?”


– Zsuzsát elriasztja a kosarak mérete, Kandi szerint sem fair, hogy megint négy bivaly pasival vannak itt egy erőfeladatban a „nőies nyakukkal”.Ennek nem is lesz jó vége:


Inkább cserélnek, és Zsuzsa próbálkozik a kosárcipeléssel, de ő sem bírja el.…úgyhogy ismét Kandi megy, ezúttal az indiai segítővel megtámogatva, ezúttal a
„Nagyon neház b*zmeg! Adjanak már egy főzési feladatot!”


A meglepett Zsuzsa még életében nem hallotta Kandit ennyit káromkodni.Sanyi már viszi is az első kosarat.
Kriszék vészesen le vannak maradva, ismét a helyszínt keresgetik, pedig valószínűleg nekik feküdne legjobban a feladat. Krisz el is engedte a dolgot.

  A Liu-tesók végeztek leghamarabb, viszont hatszor hibáztak a szortírozásban, úgyhogy két kókuszzsákot kell megtölteniük és bevarrniuk büntetésből. Sanyi egy sebész óvatosságával öltögeti a zsák száját, mert:


Az edzetlen nyakizmú Zsuzsáék befognak még egy helyit megtámogatni a Kandi fején imbolygó kosarat, a csajok úgy vannak vele, hogy inkább bevállalják az időbüntetést, mint hogy meg se bírják csinálni a feladatot. Viszont mindössze két rontásuk volt, úgyhogy a zsákolás elmarad.

Nagy nehezen Kriszék is befutnak, addigra a másik két párosnak már hűlt helye.Hiába sikerül a stoppolás, úgy tűnik, Kandi feje ebben a műsorban el van átkozva: először Zsuzsa lékelte meg kis híján egy építőkockával, most pedig egy busz kapta majdnem telibe:


Kriszék jó néhány büntetőpontot beszednek a szortírozásnál, emiatt eléggé fújnak a bíróra:


„Ha még egyet kivesz belőle, nyakon vágom!”


– Krisz nem véletlenül ideges, hiszen három büntetőzsákot is kapnak.
Eközben valahol egy száguldó indiai plató tetején:


Liuék érnek először a következő feladat helyszínére, szorosan mögöttük a Titanic-ot újraforgató Zsuzsáék. A feladat elkészíteni három zacskónyi banáncsipszet. A kosárcipelésnél főzős feladatért síró lányok végre örülhetnek. Zsuzsa precíz receptleírása saját főzős műsorért kiált:


„Nem kell ezzel francoskodni! Csókolom neki, aztán heló!”

Az utolsó helyen stoppoló Kornél úgy felszívta magát, hogy még egy fizika tankönyvet is képes lenne a puszta gondolatával ketté tépni:


„Megállítom még az időt is, ha kell!”

A banáncsipsszel felszerelkezett párok számára még nem ért véget a szívásmaraton, ugyanis találniuk kell három helyit, akik az egy-egy zacskó teljes tartalmát hajlandóak jóízűen elfogyasztani.
Amíg a többiek már a kínálgatásnál tartanak, Kriszék végre beletanulnak a banánsütésbe:


A kőegyszerűnek tűnő etetős feladat viszont nehéznek bizonyul, a helyiek nem nagyon szeretnék a fura európaiak csipszét befalni ebédre. Minden pár más taktikával próbálkozik:


„Olyat keressünk, aki kicsit kövérebb és tudjuk bele tömni a kaját!”

– Sanyi a kövérekre, Kandi inkább a mosolygós emberekre utazik.
Kriszék és Kandiék kezdik meg az etetést, bár Kandinak kétségei vannak azzal kapcsolatban, ki szeretne a mosatlan tenyeréből eszegetni:


„Akkor ezt most ki fogja benyelni?”


A fogatlan bácsi arcán lévő mosoly nem teljesen őszinte. A többiek közben a befutóban várakoznak, a csevegés viszont gyorsan átcsap cicaharcba. Evelin szerint Veca folyton csak mosdatja magát a kétszínűsége miatt, neki ebből elege van már.

Eközben a lelkesen kóstoltató Kriszék picit félnek, hogy mi lesz, ha egy újabb országból is kitiltják őket, ha a száraz csipszükkel véletlen halálra etetnek egy helyit:


A pároknál elfogyott az összes csipsz, megindul a hajrá a végső befutóhoz. Elsőnek Zsuzsáék érnek be, csakhogy a kókuszcipelésnél igénybe vett segítség miatt 10 perc időbüntetést kapnak. Nem sokkal utánuk besprintel Sanyi és Ádó is, úgyhogy elhappolják az aranyérmet Zsuzsáék elől, akik most már retteghetnek, hogy nehogy Kriszék is befussanak közben.


Zsuzsáék szerencséjére Kriszék szerzik meg az abszolút utolsó helyet, úgyhogy ezen a héten ők vehetik az irányt Magyarország felé. A srácok nincsenek meglepve, viszont megkönnyebbültek az eredménytől.


„Tévében egyszerűbbnek tűnik!”


– Kornél a jövő Ázsia Expressz-játékosait is ellátja bölcsességgel: mindenki nagyon gondolja-e, hogy jön-e, ha lesz harmadik széria is! A következő izgi hét viszont már mindenképp nélkülük kezdődik el. Legközelebb ugyanitt találkozunk!

A teljes adást ide kattintva tekintheted meg!

Korhatár: 12 év

2019. szeptember 6. 21:05

Címkék: azsia expressz 2   andi es zsuzsa   greta es david   Liu testvérek   veca es abel   evelin es zsolti   krisztian es kornelKapcsolódó anyagok
Nézd meg az Ázsia Expressz 2 győztes párosának Best of videóját! tovább
Gáspár Evelin hálás az Ázsia Expressznek, aminek köszönhetően megváltozott a világról alkotott képe. Szerinte nem az értékes dolgokkal és... tovább
Gréta és Dávid életüknek két nagy pillanatát is az Ázsia Expressz 2-ben élték meg. Az egyik maradandó emlék, amikor Dávid megkérte szerelme... tovább
Zsolti elkezdett angolt tanulni, de más különórákra is jár. Zsuzsa felajánlotta segítségét a korrepetálásban, de félreértések közepette végül... tovább
Grétának és Dávidnak sajnos mindig meggyűlt a bajuk a szállás kereséssel, ezért a páros úgy gondolja, hogy ők voltak az Ázsia Expressz földönfutói. tovább
Evelin szerint Zsolti sokszor csak nehezítette a feladatok teljesítését azzal, hogy nem vette komolyan azokat, fontosabb volt inkább az, hogy másokat... tovább
Gréta mindig szeretteivel együtt nézte vissza a fél évvel korábban felvett Ázsia Expressz 2 adásait, szerinte ennek köszönhető, hogy újra közelebb... tovább
Zsuzsa úgy érzi, hogy az Ázsia Expressz versenyének elején igencsak undok volt Andival és a többi párossal, ezért ódzkodott attól, hogy vissza... tovább
Zsolti ismét megdicsérte Zsuzsa tökéletes alakját, de a csinos híresség tudja, hogy Zsoltinak csak a szája jár, ugyanis soha nem csalná meg feleségét. tovább
Adás előtt: Veca már rögtön a különkiadás elején tisztázta, hogy miért érkezett a forgatásra szerelme, Ábel nélkül. tovább© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS