Videók ADÁSOK MI VAAAN?! Hírek Versenyzők Nánázsia Extra SMS-KVÍZ I. évad
Összes videó Extra videók Kimaradt jelenetek Adások Mi vaaan?! Hírek Versenyzők Nánázsia Extra SMS-kvíz I. évad

Ezek voltak eddig az Ázsia Expressz 2 legviccesebb pillanatai és elszólásai


A versenyzők sokszor humorukkal fűszerezik meg a nehéz pillanatokat, ezeket a vicces elszólásokat és jeleneteket szedtük össze nektek egy csokorba.

Gáspár Zsolti teljesen euforikus hangulatba került, mikor megtapasztalhatta a helyiek vendégszeretetét. A hála érzete olyannyira megvakította Zsoltit, hogy Mona Lisa képénél akart köszönetet mondani Szűz Máriának.

Gréta miután elvégezte nagy dolgát, egy zacskóba téve ásta el azt párja segítségével. "Kijelenthetjük, hogy a mai nap barátok vagyunk, jó?" - intézte kedvesének Meggyes Dávid, miközben kitartóan sódert szórt a kis csomagra.

Horváth Gréta nagy dilemmába került: ˝Ez a Holland zászló?˝

Grétát és Dávidot egészen a hatalmába kerítette a sötétedés utáni ázsiai pezsgés: Gréta jókedvében még dalra is fakadt. A szókimondó játékos sajátos produkciója garantáltan megmosolyogtat!

Gáspár Zsolti mintha csak stoppolásra született volna: a legnagyobb élvezettel ugrál le-fel a "kick up"-okról.. Hallgasd meg Zsolti kedves nyelvbotlását!

Hódi Pamela kezd teljesen hozzászokni a stoppoláshoz, mint utazási forma: Sőt, a bombázó már teljesen más szemszögből vizsgálja a közeledő autókat!

Gáspár Zsolti egyáltalán nem értett egyet Gréta és Dávid sziklánál hozott döntésével, ennek pedig a tőle megszokott humoros formában adott hangot.

˝Mentálisan mi koppon vagyunk˝ - Mondta Evelin, aki kifejtette, hogy a szellemi kihívásoktól sem riad meg.

Mivel Gréta a feladat során csekély angol tudására sem támaszkodhatott, inkább magyarul köszöntötte a tanárnőt. A vicces pillanatért kattints a videóra!

Állatokat kellett elmutogatniuk az Ázsia Expressz 2 versenyzőinek, és az egyik feladvány egy tehén volt. Pamela és Zsófi ezzel a feladattal és könnyeikkel küszködtek, amikor elkezdték a négylábút utánozni.

Evelin az aznapi feladat teljesítésére koncentrált minden erejével, amit megzavart Zsolti nyelvórája. Az Ázsia Expressz 2 versenyzője ezen besokallt, és ráförmedt bácsikájára, aki ezek után is tovább tartotta a tanóráját.

Gréta hasproblémákkal küzdött az út során. Míg kezdetben nem vallotta be, később bocsánatot is kért Dávidtól a szeles pillanatokért.

Horváth Gréta ezúttal a divat világába kalauzolta a nézőket.

Gáspár Zsolti megmutatta: Így meri a tepertőt

˝Ja, már leszakadt a csöcsim˝ - Horváth Gréta és Demcsák Zsuzsa saját bőrükön tapasztalták meg az indiai út viszontagságait...

Korhatár: 12 év

2019. szeptember 7. 11:54Kapcsolódó anyagok
Ázsia Expressz 2 Különkiadás - vasárnap 20.45-kor a TV2-n! tovább
Az Ázsia Expressz 2 szereplői a forgatás után először újra együtt! Ne hagyd ki az adást vasárnap 20.45-től a TV2-n! tovább
Ázsia Expressz 2 Különkiadás - vasárnap 20.55-kor a TV2-n! tovább
Ázsia Expressz 2 Különkiadás - vasárnap 20.55-től a TV2-n! tovább
Ezt nem lehet kihagyni! Új  helyszínen, új szabályokkal és egy váratlan fordulattal folytatódik az Ázsia Expressz 2! Minden hétköznap... tovább
Megható, exkluzív jelenet Demcsák Zsuzsa lelki változásáról és Gáspár Zsoltiék megérdemelt pihenésének soha nem látott felvételei! Ázsia... tovább
Megható jelenet Demcsák Zsuzsa lelki változásáról... - Ázsia Expressz 2 Különkiadás vasárnap este 20.45-től a TV2-n! tovább
Ne hagyd ki az Ázsia Expressz 2 Különkiadást vasárnap este a TV2-n! tovább
A nagy találkozás, akire mindenki kíváncsi: Hódi Pamela végre megtudja, hogy kivel folytatja a versenyt! És: Exkluzív, adásban nem látott... tovább
Az Ázsia Expressz 2 első hete minden páros számára kalandokkal teli volt. A kezdeti nehézségek után mindenki hamar felvette Srí Lanka pörgő... tovább© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS