Videók ADÁSOK MI VAAAN?! Hírek Versenyzők Nánázsia Extra SMS-KVÍZ I. évad
Összes videó Extra videók Kimaradt jelenetek Adások Mi vaaan?! Hírek Versenyzők Nánázsia Extra SMS-kvíz I. évad

Mi vaaan?!: A játékosok végre megtanulnak rendesen twerkelni


Ma kiderült, melyik két páros megy hajszázni, a mostani befutó helyszíne Calicut, de előtte a játékosoknak Kandanassery-ben kellett megállniuk az első feladatért.

Legutóbb Grétáék szereztek medált, és a mellé járó előnyt hamarosan el is süthetik: vagy 16 perccel hamarabb elindulhatnak, mint a többiek, vagy az általuk választott párossal elfelezhetik ezt az időelőnyt.


Dávid úgy dönt, nincs osztozkodás, hiszen tegnap világosan látszott, mennyi minden múlhat egy-két percen is. Gréta picit duzzog, ő szívesen adakozott volna Vecáéknak, de már indulnak is kocsit fogni.
Gréta egy magabiztos bemutatkozással próbálja lehengerelni a kipécézett autó sofőrjét:


„Hello, hi! This is tv show, the champion…”


Egy bajnokot bárki felvenne, nem? A 16 perc letelte után a többi páros egyszerre rajtol el. Kriszék elszántan próbálnak felnőni a nemrég elnyert legkárörvendőbb páros címhez, és majdnem áthajtanak a Liu-tesókon:

Az előnnyel induló Grétáék érnek be az első küldetés helyszínére, ahol ez a látvány fogadja őket:

A küldetés részeként két helyi táncost kapnak: az egyikük testén lévő tigrisfestést kell kiegészítenie a páros egyik tagjának, de csak akkor festhet, ha a társa közben buzgón tolja a tigristáncot és rázza a csípőjét. Dávid legalább annyira örül a feladatnak, mint a Srí Lanka-iak a szende menyasszonynak öltözött Kornélnak:

„Na, megint táncolhatok, szinte remek…”


Kandiékat a sofőr épp az ellenkező irányba vitte, amitől Zsuzsában megint rögtön aktiválódik a passzív-agresszív üzemmód:

„Ne beszélgessünk, induljunk el!”


– ha lenne bombabiztos recept az eltévedéshez, akkor tuti így kezdődne. Enyhe cicaharc van berobbanóban, Kandi falnak megy Zsuzsi stílusától, legszívesebben menne már haza.


Eközben Grétáék már javában belecsaptak a feladatba:


„Dávid mellettem teljesen indokolatlanul Shakirát játszik, én pedig közben egy túlsúlyos férfinak keresem a mellbimbóját, és próbálok valami tigrisarcot ráfesteni.”


Mindenki fellélegezhet: Gréta szerencsésen megtalálta a mellbimbót. Közben a később induló párosok is elkezdenek becsordogálni, megindul a csoportos twerkelés:


A gyúrós fiúknak ezúttal is a feladat stratégiai részével gyűlik meg a bajuk: Kornélnak szobafestő a szakmája, mégis úgy gondolják, hogy a győzelem kulcsa az lesz, ha a színtévesztő Krisz csinálja a festést. Szegény mellbimbószemű tigris is valószínűleg szebb külsőről álmodozott:

„Mintha szélütést kapott volna a tigris, az egyik oldala teljesen le volt folyva.”

 
– Kornél szerint Picasso Kriszhez képest max. tanuló lehetett volna.
Grétáék végeznek legelőbb, Gréta a megkönnyebbüléstől be is fingik a kocsiba, megfeküdte a gyomrát a tegnap esti vacsi a helyi családnál.


Zsuzsáéknak lövésük sincs róla, merre van az arra, Zsuzsa el is engedte ezt a sztorit, úgyis hetedikek lesznek. Másodikok Vecáék. Sanyi már türelmetlen: ránézésre vagy 3000 kilokalóriát letwerkelt már, közben Ádó még mindig a hastigrissel pepecsel, de csak sikerül végezniük. Grétáék közben újabb tuti fuvart szereznek ezzel a tartálykocsival:

tartaly.png

„Most ne fingjál!”


– Dávidot picit aggasztja, hogy mi lesz, ha Gréta bélgázai véletlen reakcióba lépnek a sok liternyi gázolajjal.
Eközben a lányok is odataláltak:


Minden páros kipipálja a feladatot, és indulnak tovább. Kornél elképesztő felfedezést tesz: a nagy távolságot helyi busz helyett távolsági járattal kell legyűrni! Úgyhogy a buszpályaudvaron próbálkoznak. Krisz még a testét is felajánlaná, csak vigyék el őket egyenesen a célba.


A következő küldetés a helyiek körében népszerű mozgó vasaláshoz kapcsolódik: a játékosok feladata, hogy házaljanak a helyiek otthonában, és kivasalják a frissen mosott ruhát, majd összehajtogatva visszaadják azokat. Legalább három családtól összesen 10 ruhadarabot kell így patyolatra vasalniuk. A vasalás minőségét egy helyi mester ellenőrzi.


„Itt most izé van, ájronmen meg minden!”


– Gréta szerint ez nehéz lesz, főleg a kommunikáció miatt, de ők kezdenek bele először.


Kriszék távolsági busza csak nem akar elindulni, a helyi menetrend nem kedvez nekik, majdnem egy órát várakoznak. Gréta nehezen indul a tradicionális fém vasalóval, mondjuk otthon se gyakran szedi elő a vasalódeszkát:


„Nagyjából csak akkor szoktam vasalni, ha a gyereknek farsang van vagy ballagás. Ebből eddig egy volt.”


Közben azért arra is szakít időt, hogy a vasalómestert tájékoztassa a legfrissebb hazai gallérviselési trendekről:


Vecáék érkeznek másodjára. Vecát felvidítja a feladat, mert szeret vasalni. 
Grétáék végeznek is, jól teszik, mert közben a többiekre rászakad az ég: ahogy Veca elkezd vasalni, esni kezd az eső. Ráadásul összekeverik, melyik családnak hány ruhát kell visszavinniük.


„Te ne cicázz!”


– Ábel ideges, inkább ő szeretne vasalni, mert elvesztette a fonalat, melyik családhoz melyik ruha tartozik. Veca viszont nem tágít, végül Ábel hosszas veszekedés után csak megkaparintja a vasalót.


„Mackó, ne csináld ezt, mert megőrülök most már!”


- úgy tűnik, a pár minél több cuki emlősállatot említ meg a vitában, annál jobban elmérgesedik a veszekedés. 
Grétáék elsőként érkeznek a befutóhoz, közben Vecáék végeznek a vasalással, és beérnek a második helyre. A kint lévő három párosból már csak egy úszhatja meg a veszélyzónát.
Zsuzsa puffog, szerinte tök feleslegesen túráztatják magukat, úgyis utolsók lesznek, úgyhogy inkább anti-life coach perceket tart a sötétben is lelkesen vasaló Kandinak:


„Ezzel engem nem motiválsz! – Nem is volt cél.”


Sanyinak sincs sokkal több tapasztalata a vasalásban, mint Grétának:


„Szerintem én életemben kétszer vasaltam: amikor elballagtam, és legutoljára, amikor megnyertük az olimpiát, és Orbán Viktorral találkoztunk, és a fehér ingemet kivasaltam.”

Kandiék, Kriszék és a Liu-tesók is befutnak, Kriszék ezúttal is kirobbanthatatlanok az utolsó helyről, Krisz szerint ennek az okát a spirituális térben kell keresniük:


„Valami blokkolta ma a spirituális erőnket, vízéren álltunk egész nap.”


Talán egy alapos reggeli csakratisztítás segített volna. Este a csapat kiegészül a jelenleg parkoló pályán pihenő Gáspárékkal is, és a játékosok együtt beszélik meg a napot. Evelin féltette Kandiékat az esőben, hogy mi lesz a hajukkal meg a sminkjükkel.

Zsuzsa felháborodik: eddig sosem ment sminkben bevetésre. Sminkeléssel sosem szabad viccelni!
Nóri kihirdeti az aktuális eredményt: Grétáék voltak a leggyorsabbak, úgyhogy jár nekik a medál.


Zsolti szemét csípi, hogy ezzel már nem ők az egyetlenek, akik három medált is birtokolnak, úgyhogy mostantól rajta tartja a szemét a páron.Megint Zsuzsáék és Kriszék lettek a sereghajtók, ezzel a holnapi hajsza kétharmad része már össze is állt. A harmadik hajszázó párt a többiek fogják kiválasztani holnap reggel.


Gréta a szakaszgyőzelem ellenére nagyon parázik, hiszen Pameláék múlt héten ugyanebből a felállásból estek ki, mert a többiek a szavazáson őket küldték Hajszázni. Vacsora után megindul a privizés, minden pár azon izzad, kit küldjenek Hajszázni. Zsolt is megkezdi a stratégiai elmélkedést, szerinte ő a háttérből kötélen rángatja majd a többieket, Evelin ezzel nem ért teljesen egyet:


„De lassú az agykapacitásod…”

Gréta Kriszékhez hasonlóan a spirituális erőkben bízik:


„A karma utolér, és én most be is fejeztem ezt a beszélgetést. Téged imádlak!”

Holnap reggel kiderül, mindez elég lesz-e a hajsza elkerüléséhez.

NÉZD VISSZA AZ ÁZSIA EXPRESSZ 2 KILENCEDIK EPIZÓDJÁT!

Korhatár: 12 év

2019. szeptember 5. 19:28

Címkék: azsia expressz 2   ázsia expressz   andi es zsuzsa   greta es david   Liu testvérek   veca es abel   evelin es zsolti   krisztian es kornelKapcsolódó anyagok
Nézd meg az Ázsia Expressz 2 győztes párosának Best of videóját! tovább
Gáspár Evelin hálás az Ázsia Expressznek, aminek köszönhetően megváltozott a világról alkotott képe. Szerinte nem az értékes dolgokkal és... tovább
Gréta és Dávid életüknek két nagy pillanatát is az Ázsia Expressz 2-ben élték meg. Az egyik maradandó emlék, amikor Dávid megkérte szerelme... tovább
Zsolti elkezdett angolt tanulni, de más különórákra is jár. Zsuzsa felajánlotta segítségét a korrepetálásban, de félreértések közepette végül... tovább
Grétának és Dávidnak sajnos mindig meggyűlt a bajuk a szállás kereséssel, ezért a páros úgy gondolja, hogy ők voltak az Ázsia Expressz földönfutói. tovább
Evelin szerint Zsolti sokszor csak nehezítette a feladatok teljesítését azzal, hogy nem vette komolyan azokat, fontosabb volt inkább az, hogy másokat... tovább
Gréta mindig szeretteivel együtt nézte vissza a fél évvel korábban felvett Ázsia Expressz 2 adásait, szerinte ennek köszönhető, hogy újra közelebb... tovább
Zsuzsa úgy érzi, hogy az Ázsia Expressz versenyének elején igencsak undok volt Andival és a többi párossal, ezért ódzkodott attól, hogy vissza... tovább
Zsolti ismét megdicsérte Zsuzsa tökéletes alakját, de a csinos híresség tudja, hogy Zsoltinak csak a szája jár, ugyanis soha nem csalná meg feleségét. tovább
Adás előtt: Veca már rögtön a különkiadás elején tisztázta, hogy miért érkezett a forgatásra szerelme, Ábel nélkül. tovább© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS