Videók ADÁSOK MI VAAAN?! Hírek Versenyzők Nánázsia Extra SMS-KVÍZ I. évad
Összes videó Extra videók Kimaradt jelenetek Adások Mi vaaan?! Hírek Versenyzők Nánázsia Extra SMS-kvíz I. évad

Mi vaaan?!: A játékosok végre megtanulnak rendesen twerkelni


Ma kiderült, melyik két páros megy hajszázni, a mostani befutó helyszíne Calicut, de előtte a játékosoknak Kandanassery-ben kellett megállniuk az első feladatért.

Legutóbb Grétáék szereztek medált, és a mellé járó előnyt hamarosan el is süthetik: vagy 16 perccel hamarabb elindulhatnak, mint a többiek, vagy az általuk választott párossal elfelezhetik ezt az időelőnyt.


Dávid úgy dönt, nincs osztozkodás, hiszen tegnap világosan látszott, mennyi minden múlhat egy-két percen is. Gréta picit duzzog, ő szívesen adakozott volna Vecáéknak, de már indulnak is kocsit fogni.
Gréta egy magabiztos bemutatkozással próbálja lehengerelni a kipécézett autó sofőrjét:


„Hello, hi! This is tv show, the champion…”


Egy bajnokot bárki felvenne, nem? A 16 perc letelte után a többi páros egyszerre rajtol el. Kriszék elszántan próbálnak felnőni a nemrég elnyert legkárörvendőbb páros címhez, és majdnem áthajtanak a Liu-tesókon:

Az előnnyel induló Grétáék érnek be az első küldetés helyszínére, ahol ez a látvány fogadja őket:

A küldetés részeként két helyi táncost kapnak: az egyikük testén lévő tigrisfestést kell kiegészítenie a páros egyik tagjának, de csak akkor festhet, ha a társa közben buzgón tolja a tigristáncot és rázza a csípőjét. Dávid legalább annyira örül a feladatnak, mint a Srí Lanka-iak a szende menyasszonynak öltözött Kornélnak:

„Na, megint táncolhatok, szinte remek…”


Kandiékat a sofőr épp az ellenkező irányba vitte, amitől Zsuzsában megint rögtön aktiválódik a passzív-agresszív üzemmód:

„Ne beszélgessünk, induljunk el!”


– ha lenne bombabiztos recept az eltévedéshez, akkor tuti így kezdődne. Enyhe cicaharc van berobbanóban, Kandi falnak megy Zsuzsi stílusától, legszívesebben menne már haza.


Eközben Grétáék már javában belecsaptak a feladatba:


„Dávid mellettem teljesen indokolatlanul Shakirát játszik, én pedig közben egy túlsúlyos férfinak keresem a mellbimbóját, és próbálok valami tigrisarcot ráfesteni.”


Mindenki fellélegezhet: Gréta szerencsésen megtalálta a mellbimbót. Közben a később induló párosok is elkezdenek becsordogálni, megindul a csoportos twerkelés:


A gyúrós fiúknak ezúttal is a feladat stratégiai részével gyűlik meg a bajuk: Kornélnak szobafestő a szakmája, mégis úgy gondolják, hogy a győzelem kulcsa az lesz, ha a színtévesztő Krisz csinálja a festést. Szegény mellbimbószemű tigris is valószínűleg szebb külsőről álmodozott:

„Mintha szélütést kapott volna a tigris, az egyik oldala teljesen le volt folyva.”

 
– Kornél szerint Picasso Kriszhez képest max. tanuló lehetett volna.
Grétáék végeznek legelőbb, Gréta a megkönnyebbüléstől be is fingik a kocsiba, megfeküdte a gyomrát a tegnap esti vacsi a helyi családnál.


Zsuzsáéknak lövésük sincs róla, merre van az arra, Zsuzsa el is engedte ezt a sztorit, úgyis hetedikek lesznek. Másodikok Vecáék. Sanyi már türelmetlen: ránézésre vagy 3000 kilokalóriát letwerkelt már, közben Ádó még mindig a hastigrissel pepecsel, de csak sikerül végezniük. Grétáék közben újabb tuti fuvart szereznek ezzel a tartálykocsival:

tartaly.png

„Most ne fingjál!”


– Dávidot picit aggasztja, hogy mi lesz, ha Gréta bélgázai véletlen reakcióba lépnek a sok liternyi gázolajjal.
Eközben a lányok is odataláltak:


Minden páros kipipálja a feladatot, és indulnak tovább. Kornél elképesztő felfedezést tesz: a nagy távolságot helyi busz helyett távolsági járattal kell legyűrni! Úgyhogy a buszpályaudvaron próbálkoznak. Krisz még a testét is felajánlaná, csak vigyék el őket egyenesen a célba.


A következő küldetés a helyiek körében népszerű mozgó vasaláshoz kapcsolódik: a játékosok feladata, hogy házaljanak a helyiek otthonában, és kivasalják a frissen mosott ruhát, majd összehajtogatva visszaadják azokat. Legalább három családtól összesen 10 ruhadarabot kell így patyolatra vasalniuk. A vasalás minőségét egy helyi mester ellenőrzi.


„Itt most izé van, ájronmen meg minden!”


– Gréta szerint ez nehéz lesz, főleg a kommunikáció miatt, de ők kezdenek bele először.


Kriszék távolsági busza csak nem akar elindulni, a helyi menetrend nem kedvez nekik, majdnem egy órát várakoznak. Gréta nehezen indul a tradicionális fém vasalóval, mondjuk otthon se gyakran szedi elő a vasalódeszkát:


„Nagyjából csak akkor szoktam vasalni, ha a gyereknek farsang van vagy ballagás. Ebből eddig egy volt.”


Közben azért arra is szakít időt, hogy a vasalómestert tájékoztassa a legfrissebb hazai gallérviselési trendekről:


Vecáék érkeznek másodjára. Vecát felvidítja a feladat, mert szeret vasalni. 
Grétáék végeznek is, jól teszik, mert közben a többiekre rászakad az ég: ahogy Veca elkezd vasalni, esni kezd az eső. Ráadásul összekeverik, melyik családnak hány ruhát kell visszavinniük.


„Te ne cicázz!”


– Ábel ideges, inkább ő szeretne vasalni, mert elvesztette a fonalat, melyik családhoz melyik ruha tartozik. Veca viszont nem tágít, végül Ábel hosszas veszekedés után csak megkaparintja a vasalót.


„Mackó, ne csináld ezt, mert megőrülök most már!”


- úgy tűnik, a pár minél több cuki emlősállatot említ meg a vitában, annál jobban elmérgesedik a veszekedés. 
Grétáék elsőként érkeznek a befutóhoz, közben Vecáék végeznek a vasalással, és beérnek a második helyre. A kint lévő három párosból már csak egy úszhatja meg a veszélyzónát.
Zsuzsa puffog, szerinte tök feleslegesen túráztatják magukat, úgyis utolsók lesznek, úgyhogy inkább anti-life coach perceket tart a sötétben is lelkesen vasaló Kandinak:


„Ezzel engem nem motiválsz! – Nem is volt cél.”


Sanyinak sincs sokkal több tapasztalata a vasalásban, mint Grétának:


„Szerintem én életemben kétszer vasaltam: amikor elballagtam, és legutoljára, amikor megnyertük az olimpiát, és Orbán Viktorral találkoztunk, és a fehér ingemet kivasaltam.”

Kandiék, Kriszék és a Liu-tesók is befutnak, Kriszék ezúttal is kirobbanthatatlanok az utolsó helyről, Krisz szerint ennek az okát a spirituális térben kell keresniük:


„Valami blokkolta ma a spirituális erőnket, vízéren álltunk egész nap.”


Talán egy alapos reggeli csakratisztítás segített volna. Este a csapat kiegészül a jelenleg parkoló pályán pihenő Gáspárékkal is, és a játékosok együtt beszélik meg a napot. Evelin féltette Kandiékat az esőben, hogy mi lesz a hajukkal meg a sminkjükkel.

Zsuzsa felháborodik: eddig sosem ment sminkben bevetésre. Sminkeléssel sosem szabad viccelni!
Nóri kihirdeti az aktuális eredményt: Grétáék voltak a leggyorsabbak, úgyhogy jár nekik a medál.


Zsolti szemét csípi, hogy ezzel már nem ők az egyetlenek, akik három medált is birtokolnak, úgyhogy mostantól rajta tartja a szemét a páron.Megint Zsuzsáék és Kriszék lettek a sereghajtók, ezzel a holnapi hajsza kétharmad része már össze is állt. A harmadik hajszázó párt a többiek fogják kiválasztani holnap reggel.


Gréta a szakaszgyőzelem ellenére nagyon parázik, hiszen Pameláék múlt héten ugyanebből a felállásból estek ki, mert a többiek a szavazáson őket küldték Hajszázni. Vacsora után megindul a privizés, minden pár azon izzad, kit küldjenek Hajszázni. Zsolt is megkezdi a stratégiai elmélkedést, szerinte ő a háttérből kötélen rángatja majd a többieket, Evelin ezzel nem ért teljesen egyet:


„De lassú az agykapacitásod…”

Gréta Kriszékhez hasonlóan a spirituális erőkben bízik:


„A karma utolér, és én most be is fejeztem ezt a beszélgetést. Téged imádlak!”

Holnap reggel kiderül, mindez elég lesz-e a hajsza elkerüléséhez.

NÉZD VISSZA AZ ÁZSIA EXPRESSZ 2 KILENCEDIK EPIZÓDJÁT!

Korhatár: 12 év

2019. szeptember 5. 19:28

Címkék: azsia expressz 2   ázsia expressz   andi es zsuzsa   greta es david   Liu testvérek   veca es abel   evelin es zsolti   krisztian es kornelKapcsolódó anyagok
Az Ázsia expressz 2 Különkiadásából kimaradt jelenet: India egészen új embert faragott Gáspár Zsoltiból: a játékos teljeskörű stílus... tovább
Ezt nem lehet kihagyni! Új  helyszínen, új szabályokkal és egy váratlan fordulattal folytatódik az Ázsia Expressz 2! Minden hétköznap... tovább
Ördög Nóra Indiában megismerte az igazi Selfie Man-t! A stáb buszának vezetője minden reggel készített a csapattal egy szelfit, ami természetesen... tovább
A páros már nagyon szeretné, ha feloldódna a játékosok közti feszültség. Pamela egy szemléletes hasonlattal illette a kialakult a helyzetet, amivel... tovább
Zsuzsa és Andi a Hajsza előtti estéjükről próbáltak beszélni a kamerák előtt, de egy rettentően idegesítő dolog félbeszakította...A videóból... tovább
Pamela és Krisztián az Ázsia Expressz 2 negyedik hetén búcsúzott a játéktól: A páros exkluzív interjúban mesélte el Lenzsér Olivérnek... tovább
Az Ázsia Expressz 2 forgatása Thaiföldön folytatódik majd, melynek a továbbjutott párosok hihetetlenül örültek! tovább
Hódi Pamela és Bereczki Krisztián kapcsolata nehezen indult, de végül nagyon jóban lettek. tovább
Hódi Pamela és Bereczki Krisztián számára véget ért a játék. Azonban emelt fővel távoznak a játékból! tovább
Janicsák Veca és Ladányi Jancsó Ábel másodikként értek célba, melynek elképesztően örültek. Azonban azt is elmondták, hogy számítottak a második helyre. tovább© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS