Videók ADÁSOK MI VAAAN?! Hírek Versenyzők Nánázsia Extra SMS-KVÍZ I. évad
Összes videó Extra videók Kimaradt jelenetek Adások Mi vaaan?! Hírek Versenyzők Nánázsia Extra SMS-kvíz I. évad

Mi vaaan?: Zsírosodásra hajlamos hajúak óvatosan nézzék!


Zsoltiék megkapták a frissen vasalt védettséget jelentő sárga pólókat, már csak az a kérdés, hogy mit választanak: mennek tovább a többiekkel vagy a hét végéig a hotelben lazulnak.

Azoknak, akik már legalább egy részt is láttak, valószínűleg nem lesz meglepő, hogy Zsolti a második opcióra voksol. Amúgy is van már három medáljuk, miközben három olyan pár is van a mezőnyben, akiknek egy sincs, mást is hagyni kell érvényesülni!

A többiek meg mehetnek tovább Mullassery-be egy-egy ismeretlen tartalmú palackkal felpakolva. Szintén Zsoltiék döntik el, melyik páros kapjon két palackot, ami egész biztos két adagnyi palackozott szívást jelent – arról, hogy ez pontosan mit takar, Nóri fog majd sms-t írni.
A hátráltatást a vérbosszú jegyében a Liu-tesók kapják, mivel annak idején elküldték Evelinének ganézni, Zsoltiék orrában pedig még élénken él a trágyaszag.

Eközben Evelinék már a jól megérdemelt szabit töltik. Zsoltinak nem csak a hasa, hanem a melle is dagad a büszkeségtől, hiszen vannak itt olimpikonok és gyúrósok, mégis mindet lenyomta idáig.

Evelinben még tombol a játékban megszokott tarhálós feeling, egyből be is húz egy ingyen üveg parfümöt szuvenírbe, az első útjukba kerülő trafikból.

Jön az sms, kiderül végre, mire jók a palackok: különleges hajápoló olaj van bennük. A pároknak le kell szólítaniuk egy járókelőt, és amíg az egyikük öt percig masszírozza a fejét az olajjal, a másiknak egy produkcióval kell szórakoztatnia, nehogy elunja a dolgot. Ezt meg kell egyszer ismételniük úgy is, hogy szerepet cserélnek. Két flakon esetében négy járókelőt kell kényeztetni.

Kriszék egy döbbenetesen taktikus lépéssel egyből egy fodrászatot pécéznek ki, ahol a tulaj nem csak a saját, hanem még a kisfia fejét is beáldozza, hogy segítsen a két kigyúrt fura idegennek.

„Mondjuk Miskolcon a Búza pályaudvaron éppen várom a buszt, és odajön valaki, hogy szeretné a hajamat bekenni valami büdös olajjal, akkor én szerintem biztos, hogy hanyatt esek.”

– Gréta hajához fordított helyzetbe tuti nem érhetne senki.

Liuék első páciense jóformán kopasz, de hol van az megírva, hogy a hajolajozáshoz feltétlen szükséges haj is?

Az biztos, hogy most annyi elégedett arcot láthatunk, mint az eddig részekben összesen se.

Dávid is talált már áldozatot:

„Rázd a ***-d, riszáljad!”

– Dávid hiába instruálja élete párját a testbedobásra, Gréta inkább a hangjával mér végső csapást a gyanútlan indiaira:

Még egy falusi Ki mit tud szabadon választható számában sem akad ennyiféle tehetség:
Veca természetesen énekel:

Ábel pedig amőbázik a szerencséssel.

Krisz már a fél flakont végigfolyatta a fodrászat tulajdonosának tarkóján, de ha ez nem volna elég, még Kornél szexi mozgásának kecses látványát is élvezheti közben.

„Kicsit vigyél a fülszőrére is!”

– Liuék páciense egész testes kezelést kap, mert olajozás közben Ádó masszírozza is.

A srácok akár masszázsszalont is nyithatnának, mert a második kuncsaft már magától ajánlkozik egy olajos fejsimire.

Még egy utolsó közös feszítés, és Kriszék már végeztek is a feladattal.

„Sose gondoltam, volna, hogy egy vadidegen indiai férfi fejét fogom olajjal kenegetni, te meg közben, mint egy majom, szórakoztatod.”

– Gréta egyébként kiválóan összefoglalja a látványt:

Zsuzsát is nagyon megrázhatta Kandi csárdásos produkciója, mert tánc helyett inkább magyarul tanítja a kezeik közé merészkedő indiai lányt:

„Ez volt az első pillanat, mikor a Zsuzsin semmi manír nem volt.”

– Kandi dicsérő szavai egy oltogatással is felérnek.

Mindenki végzett, kivéve a két flakonnal megáldott Liu-tesókat, náluk lassan már lehet sorszámot tépni. De így is jól állnak, mert előtte nekik sikerült a legnagyobb távot előre haladniuk.

Mindez elég fontos, mert csak a két leggyorsabb vesz részt a holnapi játékon.
Eközben Evelinék elkezdik használni a Nóritól kapott költőpénzt. Evelin egy mostoha szigorával kezeli a kasszát, Zsolti még ezt a jutányos árú kanalat se veheti meg a tepertőszűréshez:

Reméljük, hogy ha ők nyernek, a 10 milliós jutalomból futja majd egy legalább ennyire szép merőkanálra.

A masszírozásban megfáradt Liuék mára kiégtek, teljesen lenullázta őket, hogy nem ők nyerték a védettséget, közben Grétáék és Vecáék is lehagyták őket.

Az első két hely viszont még kiadó.

Grétáékat és Zsuzsáékat szinte egymás mellett rakják ki a sofőreik, végül egy közös teherautót fognak, ami egészen a befutóig viszi őket, és egyszerre sétálnak be Nórihoz.

De mi van, ha valaki már beért, akkor kié lesz a második hely? Kandiék lovagiasan felajánlják, hogy ha kell, lemondanak az ezüstéremről, mivel a teherautót Dávid fogta a fuvarhoz.

Szerencsére nem kell osztozkodni, mert senki nem volt gyorsabb náluk, így ők vehetnek részt a holnapi előnyért folytatott játékban, ami harcművészettel lesz kapcsolatos.


Igen, Grétáék és Zsuzsáék tényleg egymást ölelgetik.

Dávid a saját bevallása szerint annyira nem egy Karate Kölyök, hogy a tévét is mindig átkapcsolta, mikor harcművészkedtek benne, de szerencsére felkészülés már most elkezdődik.

A lemaradva kullogó többieket Nóri takarodó sms-e még stoppolás közben éri, amiből kiderül, hogy megszívták, mert már megvan a befutó két pár. Ádó erre olyat mond, hogy még a száját is ki kell blőrözni.

Veca szerint tisztában voltak vele, hogy

„Srí Lanka India Disney Land-je”, de ez a szálláskeresés téma még ehhez képest is rettentő nehéz lesz. Ráadásul Indiában épp választások vannak, úgyhogy a helyiek a zavaros politikai helyzetben még bizalmatlanabbak a hozzájuk véletlenszerűen becsengető és kaját tarháló európaiakkal szemben.

A Liu-tesókat sokadik próbálkozásra befogadja egy helyi család, Vecáék egy egész házat kapnak aludni, bár sajna nincsen benne bútor.

Kriszék hegyomlás külseje nem kelti fel a potenciális szállásadók bizalmát, de végül rájuk mosolyog a szerencse, vagy inkább valaki egészen más:

azsia-teljes_II_8_frame_79936.jpg

„Mintha a Megváltó érkezett volna indiai külsőben! – Mikor a Messiás megjelent, az hasonló lehetett!"

– valószínűleg még senki nem örült ennyire annak, hogy összefutott egy vadidegen szakállas férfival egy sötét sikátorban, mint most Kriszék. A jótevő házában ráadásul még zuhany és vacsora is van!

Másnap reggeli Zsuzsáék és Grétáék már a játékkal kezdenek. A felállás igazi gigászok csatájának ígérkezik, mivel Zsuzsa és Kandi az eddigi összes ilyen játékban részt vettek már, és mindet elvesztették, Grétáék viszont még teljesen játék-szüzek.

„Én tartok a lányoktól, mert szerintem mentálisan sokkal erősebbek, főleg ilyen logikai dolgokban.”

– Gréta már most úgy aggódik, mintha akadémiai székfoglalót kéne írniuk. Mondjuk a feladat csak picivel lesz könnyebb.

A lent látható harcművészeti gyakorlatokat kell szabályosan végrehajtaniuk – érdemes most a szakszerű mozdulatokban gyönyörködni, mert ennyire szépen egyik játékos sem fogja megcsinálni.

A poháremelést addig kell felváltva ismételniük, amíg az edényekben lévő folyadékok meg nem töltik a mérőedényt. Végül pedig át kell csusszanniuk a képzeletbeli lézercsík alatt – természetesen érintés nélkül:

Minden gyakorlat sikeres teljesítése után egy szingaléz nyelven leírt szó írásjeleit kell memorizálniuk, a végén a három kifejezés betűit megfelelő sorrendbe kell tenniük. Az nyer, aki először tudja kirakni helyi írásjelekből a három szót.

Grétáéknak sikerül a rizstálat szabályosan lerúgniuk, már nyomják is a szakértői konzíliumot az első szingaléz szó táblája előtt.

„Szeretnétek-e kérni, hogy leengedjük a kosarat?”

– Zsuzsáék olyan reménytelenül ugrabugrálnak, hogy Nóri már a könnyítést fontolgatja, végül Zsuzsának csak sikerül.

Miközben Dávidék már az öntős feladatot is kipipálták, Kandi is lerúgja a kosarat.

Zsuzsáék elkezdik ledolgozni a hátrányt, mivel Dávidnak nem megy a limbózás. Gréta próbálja neki elmutogatni a tökéletes pózt:
 

Dávid szenvedő arca egy hashajtós kampányplakáton is elférne, de az erőfeszítés meghozza a gyümölcsét, és eljutnak a végső szókirakóig. De elrontják, ezért büntiből egy percig elefánt pózban kell ácsorogniuk. De a párost ez sem akadályozza meg abban, hogy ők húzzák be a medált.

„Egyszer voltam egy lábszépségversenyen egy vidéki kultúrházban, de hát amögött nem volt ennyi produktum.”

– Gréta megható győzelmi beszédénél nem is találhatnánk szebb zárszót, talán csak azt, hogy holnap is lesz Ázsia Expressz.

Nézd vissza az Ázsia Expressz 2 nyolcadik epizódját!

Korhatár: 12 év

2019. szeptember 4. 21:06

Címkék: andi es zsuzsa   greta es david   Liu testvérek   veca es abel   evelin es zsolti   krisztian es kornel   azsia expressz 2Kapcsolódó anyagok
Az Ázsia Expressz 2 utolsó különkiadásában egy kötetlen beszélgetés során a szereplők elmondták, hogy milyen volt átélni azokat a pillanatokat a... tovább
Zsolti elkezdett angolt tanulni, de más különórákra is jár. Zsuzsa felajánlotta segítségét a korrepetálásban, de félreértések közepette végül... tovább
 Demcsák Zsuzsa és Kandász Andrea az Ázsia Expressz 2 dobogóján harmadikként végeztek: Lenzsér Olivér, a TV2 online riportere alaposan... tovább
 Adásból kimaradt: Ez igen! Kandász Andi minden percet kihasznál, hogy táncolhasson! Ezalatt Zsuzsa azonban, egy egészen másfajta kikapcsolódást... tovább
Adásból kimaradt: Ritka az olyan jó hangulatú stoppolás, mint Andié és Zsuzsáé. A videóból kiderül, mi a foglalkozása a játékosok sofőrének! tovább
 Adásból kimaradt: Kandász Andi szerint minden fejben dől el, így a játékos képes akár arra is, hogy egy pillanat alatt múlassza el a kimerültségét... tovább
Adásból kimaradt: Andi és Zsuzsa a stoppolás alatt tigrisekről beszélgettek, ám a csevely egészen más irányt vett... tovább
Adásból kimaradt: Andi és Zsuzsa a stoppolás során beszélték meg, milyen esélyekkel indulnak a fődíjért... tovább
A videóból kiderül, melyik két páros küzdhet meg az Ázsia Expressz 2 fődíjáért a nagy fináléban! tovább
A videóból kiderül, mit kellett megtippelnie a játékosoknak a sorsdöntő kihívásban. tovább© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS