Videók ADÁSOK MI VAAAN?! Hírek Versenyzők Nánázsia Extra SMS-KVÍZ I. évad
Összes videó Extra videók Kimaradt jelenetek Adások Mi vaaan?! Hírek Versenyzők Nánázsia Extra SMS-kvíz I. évad

Mi vaaan?: Egy páros ismét sárgulhat majd a győzelemtől


A párok izmai még ki szinte ki sem engedtek a legutóbbi játék után, amit Evelin és a folyamatos ájulás szélén lavírozó Zsolti nyert meg epikus küzdelemben. Ezzel begyűjtöttek egy másodikat is az első medáljuk mellé – ezzel egyelőre egyedül vannak a mezőnyben.

Jutalmul ők hajóval vághatnak neki a következő úti célnak, és választhatnak maguk mellé egy párt is – amire Zsuzsa és Kandi reménykedve összenéznek.

Mivel Gréta és Dávid feladták az evős küldetést, az a büntetésük, hogy Zsolti és Evelin nem választhatják őket. Bár az eddigi feszkók alapján amúgy is magas összegben lehetett volna fogadni arra, hogy eszükbe se jutna őket vinni.

Zsolti végül Vecáékat választja, mivel nem felejtette el Ábel Baywatch-ba illő segítségét, mikor beborult a csónakkal.

A többieknek evezniük kell, méghozzá négyesével.

A Liu-tesók és a gyúrós Kriszék egyből összepacsiznak, így Grétáéknak Zsuzsáékkal kell egy csónakban evezniük.

„Három nő, meg én, kösz gyerekek, egész nap rókáztam…”
– Dávid nincs elragadtatva az ivararányokkal, ráadásul az izomkvartett ellen kell versenyezniük. Gréta a nőmozgalmi plakátra kívánkozó a Popeye-es muszklijában bízik:

Ezt bizony nem a szél hordta össze!

A következő célállomás India egyik legnagyobb kikötővárosa, Kochi. Nóri minden párosnak ad egy-egy borítékot, amit azonban további utasításig nem szabad kibontaniuk.

Vecáék hálásak, amiért Gáspárék őket választották a hajóútra.

Eközben a gályázó Dávid ideges, amiért nyugdíjas tempóban haladnak. Vagyis még abban sem nagyon, mert a mellettük magányosan evező öreg indiai bácsi is vígan lehagyja őket

A hajókázó Gáspárék és Vecáék után Liuék és a gyúrós fiúk, majd Gréták és Zsuzsáék futnak be.

Sanyiék hamar lemaradnak, mert Ádó még mindig padlón van a csípős ebédtől. Sanyi jó tesóhoz méltóan tarja a fejét, miközben hány.

Mire mindenki belemelegedne a stoppolásba, már jön is Nóri sms-e, hogy takarodó van, most először kell egy indiában szállás találniuk éjszakára. A Srí Lanka-i vendégszeretet már csak édes emlék, itt a lábukat is lejárhatják, mire sikerül bekönyörögniük magukat.

Ezúttal is Zsoltiék a legszerencsésebbek, egyből egy olyan helyihez sikerül bekopogni, aki ismeri a műsort, úgyhogy befogadja őket.

Grétáék már majdnem azt hiszik, hogy révbe értek, de:

„Mondanám, hogy see you soon, de inkább ne!”
– foglalja össze síron túli élményeit Gréta.

Végül mindenki talál helyet, azért az indiai jófejségre is lehet számítani, ha ágról szakadt magyar turisták elszállásolásáról van szó. Kornél is teljesen elérzékenyül, amiért végre fedél van a feje felett:

„Neil Armstrong sem érezte jobban magát, mikor a Holdra lépett!”
A Liu-tesók még mindig kivannak a csípős levestől, a szuper teljesítmény ellenére Zsolti is kipurcant, úgy érzi, hamarosan fel kell adnia, ha ez így megy tovább, de nem akarja Evelint cserben hagyni.

A kedélyek lecsillapodtak, a játékosok végre kinyithatják a napközben kapott borítékot.
Spoiler: ez most nem egy csakratisztító meditációs feladat lesz.

A benne lévő egyik lapon tulajdonságokat találnak, a másikon a rivális párok neveit, mindegyik alá be kell írniuk azt a három jelzőt, ami szerintük a leginkább jellemző rájuk.

„Hát ne haragudj, ebben nincs egy jó jelző se.”
– Veca gyorsan végig is futja a felhozatalt: irigy, kétszínű, közönséges, gonosz, buta, zárkózott, önző, kárörvendő, tudálékos és öntelt.

Evelin szerint a közönségest tuti ők fogják behúzni. Megy a fejvakarás mindenhol, mindenki óvatoskodni próbál. Vecáék végül úgy akarják kihúzni a feladat méregfogát, hogy mindenkihez a rá legkevésbé igaz jelzőt írják, végül mindenki kitölti a listát.

Ébredés után már jön is a szívet melengető sms az eredménnyel: a legkárörvendőbbek Krisz és Kornél, a legközönségesebbek Zsolti és Evelin, a legkétszínűbbek Veca és Ábel, a legbutábbak Gréta és Dávid, a leggonoszabbak a Liu-tesók, a legönteltebb pedig Zsuzsa és Kandi,

Grétáék szerint ezt főleg az angoltudásukra érthették a többiek:

Sanyi és Ádó láthatóan elkenődtek a leggonoszabb címkétől, Kriszék viszont jól szórakoznak, mert jobban belegondolva ők tényleg kárörvendőek.

A párok ismét útra kelnek Kochi felé, de előtt meg kell állniuk a következő küldetésért, hogy legyűrjék a többiek által megszavazott rossz tulajdonságukat egy jógamester segítségével.

Először Evelinék érkeznek meg a tengerpartra, nekik a fa pózt kell megtanulniuk a közönségesség ellen. A cél, hogy 15 mp-ig mindketten ki tudják tartani a pózt szabályosan. Az már most biztos, hogy nem ez lesz Zsolti olimpiai száma:

„Én otthon nem kitartom a fatörzset, hanem kivágom!”
Íme a fatörzs póz Zsoltitól kidőlés közben:

A másodiknak befutó Vecáék annál jobban örülnek a feladatnak. Nekik a kétszínűség ellen a galambpózt kell elsajátítaniuk.

Ez olyan patikán sikerült, hogy elsőként távozhatnak.

Krisz a kárörvendés ellen a földbe fejelő Hulk pózát választja:

Liuék és Evelinék Zsolti két ballába ellenére egyszerre fejezik be a feladatot és indulnak el stoppolni a Kochi-ban találhaó befutó irányába.

Itt az lesz a játékosok feladata, hogy leaprítsanak 32 kg jeget a halpiac melletti jéggyárban, és eljuttassák azt a piacra. Slusszpoén, hogy mérleget nem használhatnak, csak a megérzéseiket. A jeget le kell méretniük a helyi kofával, és az erről kapott bizonylattal kell befutniuk Nórihoz.

A védettség sorsáról nem csak a gyorsaság dönt, hanem, hogy mennyire mértek pontosan.

Sanyi é Ádó elsőnek érkeznek a befutóba valamivel több, mint 28 kilónyi jégről hoztak bizonylatot, nem sokkal utánuk Vecáék futnak be.

Evelinnek a jégcsákányozás közben végre alkalma nyílik levezetni a jógázás közben felgyűlt feszültséget:

A szállítás nehezen megy, Zsolti a jegeskosár fél fülének cipelését inkább átengedi egy szerencsés helyinek.

Kandinak gyenge a dereka a feladathoz, Kriszék viszont végre örülnek, hogy nem egy logikai feladattal kell izzadniuk:

„Sharon Stone az elemi ösztönben semmi volt hozzánk képest!”
– elmélkedik Kornél, bár a színésznő viszonylag kevés jeget tört fel a filmben puszta kézzel.

Ha a srácok ilyen ütemben hentelik a légtömböt, legfeljebb csak jégkása marad belőle.

Zsolti cipelés közben inkább megáll kólázni, de pénz nélkül nem sokra megy. Remélhetőleg valaki azért csak meghívja majd egy mentes kólára, hogy legyen mit tölteni a jégtömbökre.

Grétáék is befognak egy helyit segíteni, de sajnos a jeget egyből Nórihoz viszik ahelyett, hogy lemérették volna, Dávid ugyanis félreértette a feladatot

Gréta sírva hisztizik, amiért Dávid cseszte el, mégis vele veszekszik. Ha ez nem lesz szakítópróba, akkor semmi.

Evelinék is befutottak a cetlivel. A kifulladt Zsolti nagyon a védettségre kártyázik, különben már a feladást fontolgatja.

Krisz és Kornél is megérkeznek, utánuk szorosan Zsuzsáék, majd legutoljára Grétáék – immár másodjára. Gréta bár nehezen, de megbocsátott, ezzel pont egálban vannak, amiért Dávid a játék elején segített neki elásni a reggeli kaki nyomait.

Eredményhirdetés nem dobja fel a hangulatot: Vecáék hiába voltak gyorsak, de 10 kilót tévedtek Ábel rossz saccolása miatt, Grétáék csak két kilót tévedtek, de utolsónak érkeztek be Dávid rossz szövegértési problémái miatt. Sanyi és Ádó hiába értek be első helyen, a mérlegelésnél pontatlanok voltak.

Úgy tűnik, Zsolti instabil fatörzs póza mégiscsak bevonzotta a pozitív energiákat, ugyanis az összesített eredmény alapján a védettséget jelentő sárga póló és a medál Gáspáréknál landol.

Ez már a harmadik medáljuk, és az ő döntésükön múlik, hogy a hét végéig a Zsolti által megálmodott szivarozást és koktélozást választják egy kényelmes hotel teraszán vagy inkább a többiekkel tartanak a további előnyök megszerzéséért.

Legközelebb kiderül!

A teljes epizódért kattints a videóra:

Korhatár: 12 év

2019. szeptember 3. 15:52

Címkék: azsia expressz 2   ázsia expressz   andi es zsuzsa   greta es david   Liu testvérek   veca es abel   evelin es zsolti   krisztian es kornelKapcsolódó anyagok
Nézd meg az Ázsia Expressz 2 győztes párosának Best of videóját! tovább
Gáspár Evelin hálás az Ázsia Expressznek, aminek köszönhetően megváltozott a világról alkotott képe. Szerinte nem az értékes dolgokkal és... tovább
Gréta és Dávid életüknek két nagy pillanatát is az Ázsia Expressz 2-ben élték meg. Az egyik maradandó emlék, amikor Dávid megkérte szerelme... tovább
Zsolti elkezdett angolt tanulni, de más különórákra is jár. Zsuzsa felajánlotta segítségét a korrepetálásban, de félreértések közepette végül... tovább
Grétának és Dávidnak sajnos mindig meggyűlt a bajuk a szállás kereséssel, ezért a páros úgy gondolja, hogy ők voltak az Ázsia Expressz földönfutói. tovább
Evelin szerint Zsolti sokszor csak nehezítette a feladatok teljesítését azzal, hogy nem vette komolyan azokat, fontosabb volt inkább az, hogy másokat... tovább
Gréta mindig szeretteivel együtt nézte vissza a fél évvel korábban felvett Ázsia Expressz 2 adásait, szerinte ennek köszönhető, hogy újra közelebb... tovább
Zsuzsa úgy érzi, hogy az Ázsia Expressz versenyének elején igencsak undok volt Andival és a többi párossal, ezért ódzkodott attól, hogy vissza... tovább
Zsolti ismét megdicsérte Zsuzsa tökéletes alakját, de a csinos híresség tudja, hogy Zsoltinak csak a szája jár, ugyanis soha nem csalná meg feleségét. tovább
Adás előtt: Veca már rögtön a különkiadás elején tisztázta, hogy miért érkezett a forgatásra szerelme, Ábel nélkül. tovább© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS