Videók ADÁSOK MI VAAAN?! Hírek Versenyzők Nánázsia Extra SMS-KVÍZ I. évad
Összes videó Extra videók Kimaradt jelenetek Adások Mi vaaan?! Hírek Versenyzők Nánázsia Extra SMS-kvíz I. évad

Elkezdődött: Az Ázsia Expressz 2 nagyobb sebességgel startolt el, mint a leggyorsabb Railjet


Őrületes kalandok, és izgalmas játékok jellemezték az első hetet a Távol-Keleten.

Az Ázsia Expressz 2 kalandjaiban hihetetlen teljesítményt nyújtott minden játékos, kiknek célja egy: megnyerni a versenyt. A győzelemhez vezető út azonban rendkívül rögös, nem könnyű kihívásokat kell teljesítenie a párosoknak ahhoz, hogy övék legyen a nyeremény.

A játék elindulásakor a párosoknak meg kellett találniuk táskáikat, a legelső sikert pedig Horváth Grétáéknak sikerült megkaparintaniuk. Nehéz pillanat volt ez, Gréta majdnem elhányta magát.

Az első nap célállomása Dambadeniya volt, ahová mindenkinek stoppal kellett eljutnia egy kis kitérővel Pasyalába. Ezt az apró információt Pameláék figyelmen kívül hagyták, így egyenest Dambadeniyaba mentek. Ez nem hiba volt, mivel csak az a három páros vehet részt a védettséghez vezető játékban, akik elsőként érkeznek meg Dambadeiyába a szoborral és a füzérrel.

A játékosok természetesen a medálért harcoltak, méghozzá elég keményen. Kandász Andi fején például egy több kilós építőelem landolt.

De egy kis humor sem maradhat ki a napi összefoglalóból. Gáspár Evelin és Zsolti már az első megmérettetésük alatt majd kicsattantak a boldogságtól, hiszen meg vannak győződve arról, hogy indiai felmenőkkel rendelkeznek, ami szerintük előny lehet versenytársaikkal szemben.

A nap vége a Gáspáréknak végződött sikerrel, talán ez a pozitív gondolataiknak is köszönhető volt?

A második adásban a 100 km-re lévő Sigiriya Rock-hoz kellett eljutniuk a játékosoknak. Pameláékra már a második napon rájárt ismét a rúd, mivel megszegték a játékszabályzatot, emiatt pedig büntetést szabtak ki rájuk. A pörgős nap után elérkezett az éjszaka is, amely Demcsák Zsuzsáék számára tartogatott csak igazán meglepetéseket.

Gáspár Zsoltiék szerencséje azonban sokkal nagyobb volt, a showman pedig Szűz Máriának akart hálát adni szerencséjéért.

Bizony-bizony egy könycsepp is elgördült ezen a szép estén...

Nem csak az éjszaka, hanem a reggel is nagy meglepetéseket tartott, egy kis csomag például méginkább elmélyítette Grétáék kapcsolatát. Jó tudni, hogy a szerelemnek most már nem csak mélysége, de szaga is van.

A párost nem vágta földhöz az, hogy a szabad ég alatt kellett aludniuk, simán megszerezték a védettséget jelentő sárga pólókat és a mellé járó medált. Bár hűsölhetnének ezek után egy luxus hotelban is egy darabig, Grétáék inkább tovább játszanak a többiekkel, amiről bizony Gáspár Zsoltinak is meg volt a határozott véleménye: 

A párok egyébként most a a Sigiriya Rock-nál járnak, az úti céluk pedig Dambulla, ahol a piacon kell beszerezniük egysmást. Itt Evelinre rátalált a szerelem is! 

A küldetést a Liu-tesók nyerték meg, közben pedig a nap is lement, így azok, akik nem értek be az első három helyre, szálláskeresésre indult. A mai nap legnagyobb vesztese ebben Horváth Gréta és Dávid volt, akik valószínűleg azt kívánták, bárcsak inkább megint a földön aludnának. Szálláshelyük nem csak gekkókkal, hanem egy félelmetes mamával is tarkított volt.

A játékosoknak ezek után jó sok elefántkakiban kellett turkálniuk, a hét talán legsokkolóbb feladatát láthattuk a kakimosásban.

Sanyi és Ádó nyerte meg az ürülékmosást, a következő nagy úticél Kandy, de előtte a játékosoknak még meg kell állniuk egy Kadugannawában található általános iskolában is nyelvleckéket venni.

Itt is nagy volt a móka és a kacagás, a Gáspár család elképesztő technikával tanulta a nyelveket, Horváth Gréta pedig nem ijedt meg attól, hogy tilos az angol nyelv használata, mivel eddig sem tudott igazán angolul. Ha ez még nem lenne elég, Pamelát például megfejte barátnője, Huszár Zsófi:

A játékosok ezek után táncolni indultak, ahol van, akinek könnyebben, van akinek nehezebben ment ez a kihívás.

Grétáék elég nehezen fogadták a kritikát tánctudásukra:

A táncos kihívások után egy közös vacsorára ül le a csapat, a medált Zsófi és Pamela kapta, a veszélyzónába pedig Krisz és Kornél került. Zsuzsa is Kandi is a hajszába került, azonban egy harmadik páros is bekerül a hajszára, akiket a játékosoknak egymás közül kell kiválasztaniuk a másnapi nyílt szavazáson. A döntés azonban nem könnyű:

Korhatár: 12 év

2019. augusztus 31. 9:30

Címkék: azsia hirek   azsia expressz 2   ázsia expressz   összefoglalóKapcsolódó anyagok
Ázsia Expressz 2 Különkiadás - vasárnap 20.45-kor a TV2-n! tovább
Az Ázsia Expressz 2 szereplői a forgatás után először újra együtt! Ne hagyd ki az adást vasárnap 20.45-től a TV2-n! tovább
Ázsia Expressz 2 Különkiadás - vasárnap 20.55-kor a TV2-n! tovább
Ázsia Expressz 2 Különkiadás - vasárnap 20.55-től a TV2-n! tovább
Ezt nem lehet kihagyni! Új  helyszínen, új szabályokkal és egy váratlan fordulattal folytatódik az Ázsia Expressz 2! Minden hétköznap... tovább
Megható, exkluzív jelenet Demcsák Zsuzsa lelki változásáról és Gáspár Zsoltiék megérdemelt pihenésének soha nem látott felvételei! Ázsia... tovább
Megható jelenet Demcsák Zsuzsa lelki változásáról... - Ázsia Expressz 2 Különkiadás vasárnap este 20.45-től a TV2-n! tovább
Ne hagyd ki az Ázsia Expressz 2 Különkiadást vasárnap este a TV2-n! tovább
A nagy találkozás, akire mindenki kíváncsi: Hódi Pamela végre megtudja, hogy kivel folytatja a versenyt! És: Exkluzív, adásban nem látott... tovább
Az Ázsia Expressz 2 első hete minden páros számára kalandokkal teli volt. A kezdeti nehézségek után mindenki hamar felvette Srí Lanka pörgő... tovább© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS