Videók ADÁSOK MI VAAAN?! Hírek Versenyzők Nánázsia Extra SMS-KVÍZ I. évad
Összes videó Extra videók Kimaradt jelenetek Adások Mi vaaan?! Hírek Versenyzők Nánázsia Extra SMS-kvíz I. évad

Mi vaaan?!: A játékosok úgy táncolnak, ahogy a szingalézek fütyülnek


Legutóbb ott hagytuk abba, hogy Sanyi és Ádó megnyerték az ürülékmosó játékot, ezzel behúztak maguknak egy előnyre felhasználható medált. Ennek Pameláék is Zsuzsáék persze nem örültek, mivel így tök feleslegesen turkáltak könyékig a kakás vízben, ráadásul a két csajpár össze is feszült a félrement taktikázás miatt.

„Ádó úgy mosta az ürüléket… Szart, hát mondjuk ki, mint egyik lány sem!”
– a srácok teljesítménye Nóri szerint is csillagos ötöst érdemel háztartástanból.

Na de most már tényleg csak centikre van a korábban belengetett hétvégi kiesés.
Grétáéknál a védettséget jelentő sárga póló, úgyhogy ők hátra dőlhetnek, az a két páros viszont, akik utoljára érnek a következő befutóba, automatikusan mehetnek hajszázni, közülük a leglassabbnak pedig végül haza kell utaznia.

A következő célállomás Kandy, de előtte a játékosoknak még meg kell állniuk egy Kadugannawában található általános iskolában is nyelvleckéket venni.

A Liu-tesók medálja ezúttal is változatos szívatásokra váltható be: az általuk kipécézett négy páros csak 15 perc késleltetés után indulhat el, a maradék két párnak pedig ki kell ganéznia az elefántpihenőt.

„Zsolti, tudod, hogy úgy szeretlek, mint a testvéremet…”
– Ádó ezek szerint Sanyit is sokszor küldi ganét lapátolni testvéri szeretetből, mert a mondat végén kiderül, hogy Zsolti és Evelin mehetnek kakát szedni Krisszel és Kornéllal kiegészülve.

Jön még kutyára kamion!”
– bölcselkedik Evelin, de egyébként hősiesen nyalábolja az emberfej-méretű kakarögöket Zsolti helyett is, mert a nagybácsi már a 0. percben majdnem hiperventillál a penetráns ürülékszagtól.

„Amúgy, ha nem ennének annyit, nem szarnának ennyit!”
– Krisz kihasználja a kényszermunka perceit egy kis tudományos elmélkedésre.

A negyedórás kötelező pihenő és a ganézás után végül minden páros elrajtol, Evelinék a múltkoriból tanulva most még véletlenül se rakják be a csomagtartóba a táskáikat.

Zsolti engesztelhetetlenül duzzog, amiért Evelin annyit egzecírozta az ürülékszedésnél.


A negyedóra előnnyel startoló Liu-tesók fuvarja gellert kap, ugyanis a sofőr apukának először haza kell fuvaroznia a gyerekeit a suliból, csak utána indulhatnak el. A srácokat legalább a cukiság kárpótolja a jelentős időveszteségért:

Zsuzsáék, Grétáék és Pameláék egyszerre sprintelnek a sulihoz, ahol nyelvtanulás lesz a feladat.

A megadott tíz állatot el kell mutogatniuk a gyerekeknek, akik cserébe megmondják azok, hogy hangzanak szingaléz nyelven: ezt kell a játékosoknak megjegyezniük, és utána levizsgázniuk belőle.

Gréta szerint nehéz, hogy nem szabad közben angolul beszélniük:

„Mondjuk én eddig se beszéltem angolul, na de mindegy.”

A pároknak a tigrist, krokodilt, csirkét, disznót, elefántot, tehenet, pávát, halat, oroszlánt és majmot kell megszemélyesíteniük.

A feladat már az elején Oscar-gyanús csirkealakításokat hoz:
A közben megérkező Evelin annyira kivan Zsolti lomhaságától, hogy inkább hátra hagyja a hátizsákját, hogy a nagybácsi londínerkedjen vele, amíg ő előre siet.

Zsolti szerencsére két méteren belül talál egy jobb sorsra érdemes helyi férfit serpát, akire rásózza a 20 kilós táskát.Eközben az iskolában Zsófi megpróbál tejet fakasztani először a saját, majd Pamela melleiből is:


„Soha nem gondoltam volna, hogy a Pamelát meg fogom fejni Srí Lankán, gyerekek előtt.”
– ezért nem szabad soha azt mondani, hogy soha!

„Én el tudtam játszani minden állatot, mert minden állat engem kamáz!”
– Zsoltinak szerencsére ez a feladat sokkal jobbra kézre áll, mint a ganézás.

A kimbulla szót Evelin asszociáció útján próbálja memorizálni:

„Ezt meg lehet jegyezni Kim Kardasienről! Kim, meg a bulla, tudod, a segg!”

Az iskolai környezet előhozta a Zsoltiban rejtőző pedagógust, és megtanítja a gyerkőcöknek a "szoszi mo" kifejezést. Evelin teljesen kivan, mert közben megint mindent neki kell csinálnia.

„Beszart az agyam.”
– Grétánál túlmelegedett a rendszer, ennek ellenére nekik, Zsuzsáéknak és Pameláéknak sikerül először levizsgázni, úgyhogy mehetnek is tovább Kandy felé.

Sanyi és Ádó Kriszékkel együtt utolsóként végez a vizsgán.

Zsuzsáék nem csak az állatnevekkel kerültek bajban: a Kandy-ban található S-betűs tánciskola nevét nem sikerült megjegyezniük, ahová menniük kellene, úgyhogy egyelőre Lassie-ként kóvályognak a városban.

Elsőnek Veca és Ábel érkeznek meg a helyszínre: korai az öröm, még mindig van egy küldetés.
Be kell tanulniuk egy koreográfiát a helyi néptáncosoktól, majd pedig a szakértői zsűri előtt el kell táncolniuk.

De nem csak a koreo okoz nehézséget, Grétára nem megy fel a fellépőruha sem, aminek oka a:

„Tú máccs cici, und túl széles hát.”

A Liu-tesók szerint pár korty innivaló a legjobb tánctanár:

„Szükségünk lenne két felesre is, hogy el tudjunk lazulni"

Zsolti is úgy érzi, hogy roma táncokban sokkal Travoltább, de a táncolást úgy általában gyűlölő Evelinnel együtt azért rendíthetetlenül próbálkoznak.

Kornélnak ezután a produkció után soha senki nem fogja többé elhinni, hogy valójában nem robot:Grétáék kűrjét egyből leinti a vizsgabiztos, menniük kell vissza gyakorolni, Vecáék viszont egy próbálkozásból megugorják a feladatot.

De nem lehet fellélegezni: a következő küldetés, hogy egy járókelőnek is tanítsák meg a táncot, és együtt újból adják elő a befutóban várakozó Nórinak.

A helyiek nem táncoslábúak, de legalább lelkesek, úgyhogy Nóri minden próbálkozónak megadja a kegyelemkettest a produkcióra.

Mindenki kivan, de ma estére legalább kapnak kosztot és kvartélyt, hogy rápihenhessenek a másnapi hajszára.

A közös vacsorára megérkezik Nóri is, hogy emlékeztesse a többieket: ez az utolsó vacsorájuk így teljes létszámban, hiszen holnap egy páros tutira hazamegy.

De mielőtt kiderül, melyik két pár került a veszélyzónába, előbb kiosztják a mostani a medált, amit Pamela és Zsófi kap, hiszen nekik sikerült leghamarabb végezniük a táncos küldetéssel.

„Alakultok, mint púpos gyerek.”
– Nóri dicsérő szavai valószínűleg legyezgetik a lányok hiúságát.

Az első veszélyzónába került páros Krisz és Kornél, amin legkevésbé az érintettek lepődnek meg.

Bár azt ígérték, vonatként hasítanak végig Srí Lankán, menet közben Kornél szerint

„Kisiklott a szerelvény…”

Velük együtt hajszázhat Zsuzsa és Kandi is.

A lassúsággal elnyert helyek mellé viszont egy harmadik páros is bekerül a hajszára, akiket a játékosoknak egymás közül kell kiválasztaniuk a másnapi nyílt szavazáson.

Takarodó után a hotelszobákban egyből meg is indul az agyalás, melyik párost lenne érdemes bedobni a mélyvízbe.

„Mindig oda kell menni, ahol meleg a tűz.”
– Gréta szerint mindig az erősebbel érdemes jóban lenni, de hamarosan kiderül, hogy ki az, aki szimpátia és ki az, akik inkább taktika alapján szavaz majd.

Kattints, és nézd meg a negyedik adást!

Korhatár: 12 év

2019. augusztus 29. 20:48

Címkék: andi es zsuzsi   andi es zsuzsa   pamela es zsofi   krisztian es kornel   evelin es zsolti   veca es abel   Liu testvérek   greta es david   azsia expressz 2Kapcsolódó anyagok
Kandász Andi elárulta, bizony amiért odavan, az nem más, mint a szép, formás férfi lábak!  tovább
A kvízkérdés egy igen kellemetlen dologra kérdezett rá Horváth Gréta és Demcsák Zsuzsa kapcsolata kapcsán, na de vajon mi az igazság?  tovább
Grétáék és Vecáék szinte egyszerre értek be Ördög Nórihoz, így már csak a figyelmetlen Andi-Zsuzsa párosra kellett várniuk. tovább
A táj csodálása közben Andi és Zsuzsa nem vette észre a táblát, ahol megfigyelhették volna azt, hogy melyik népviselet melyik... tovább
Kandász Andi és Demcsák Zsuzsa teljesen le volt nyűgözve a fantasztikus táj láttán. tovább
 Kandász Andi testhez álló feladatot kapott. Taxisofőrt kellett maszíroznia, és ez nagyon felpezsdítette őt.  tovább
"Én még egyszer ezt nem tudom megcsinálni" - mondta el Kandász Andinak Demcsák Zsuzsa, aki rettegett az elefántoktól végig a játék alatt. tovább
Kandász Andi és Demcsák Zsuzsa párosa ért be először Ördög Nórihoz, a jó hírt pedig kitörő örömmel és hatalmas bolondozással fogadták a páros tagjai. tovább
Janicsák Vecáéknak fontos döntést kellett meghozniuk: egy párostól el kellett venniük a dobozt, ami akár több medált is rejthet... Veca leszögezte,... tovább
Zsolti és Evelin miután megtalálták a dobozt, kocsira szálltak és elindultak az úti cél felé. De Zsuzsáéknak egészen máshogy adták át a történéseket.  tovább© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS