Videók Hírek Versenyzők Nánázsia Extra I. évad
Összes videó Extra videók Hírek Versenyzők Nánázsia Extra I. évad

Hódi Pamela az utazásról: ˝Bence mindenben a jobbkezem˝


Hódi Pamela útnak indul, hogy az Ázsia Expressz második évadában versenyezzen. Lelkileg nehéz volt felkészülnie arra, hogy kislányát itthon kell hagynia, de szerelme, Bence minden segít neki. Nati édesapjával lesz amíg édesanyja távol van, de az egész család segíti majd őket. Arról, hogy mit gondol a játékról és kiket tart a legnagyobb ellenfelüknek, Kadlecsek Krisztiánnak mesélt.

Nézd meg a Mokka videóját!

A Mokka a TV2 közéleti témákkal, napi aktualitásokkal, kultúrával, olykor bulvár témákkal foglalkozó reggeli műsora. Sztárokat lát vendégül, életmód tanácsokkal szolgál, szakértőket szólaltat meg, asztrológiai előrejelzést ad. Hétköznapi hősök, már-már elfelejtett ismerős arcok tűnnek fel a képernyőn. Az első óra fajsúlyos közéleti, politikai témáit a második órában könnyedebbek követik, de minden szóba kerül, amiről az utcán beszélnek az emberek. A műsorvezetők nem titkolt szándéka, hogy a hétköznapok szürkeségét színes egyéniségükkel, humorukkal, szókimondó stílusukkal törjék meg.

Korhatár: 12 év

2019. március 27. 10:32

Címkék: Mokka   TV2 LIVE   hódi pamela   ázsia expresszKapcsolódó anyagok© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS