február 16.
Julianna, LillaVideók Teljes adások Extrák Galériák Szereplők A műsorról
Videók Teljes adások Extrák Galériák Szereplők A műsorról

Ördög Nóra vezeti az Ázsia Expresszt


Ördög Nóra vezetésével indul Ázsia egzotikus vidékére, egy kihívásokkal teli kalandos utazásra hét bátor sztár-pár. Az Ázsia Expressz – A sárkány útja felvételeire a TV2 műsorvezetőjét családja is elkíséri majd.

Hamarosan hét sztárpár nem kisebb feladatra vállalkozik, mint hogy teljesítse az Ázsia Expressz erőt próbáló küldetését. A TV2 vadonatúj reality műsorában a kalandos, heteken át tartó utazás Vietnámból indul, majd Laoszon és Kambodzsán át ér el Thaiföldre több, mint 5000 km-t megtéve. Az Ázsia Expressz-t a versenyzők mellett a reality műsorvezetője Ördög Nóra is izgatottan várja.


azsia.jpg


"Hatalmas kihívás és nagy kaland az Ázsia Expressz. Ahogy egyre többet olvasok a helyszínekről, amerre járunk majd, egyre jobban várom az utazást. Eddig csak Thaiföldön jártam, így bőven van mit felfedezni Ázsiából”
– árulta el a műsorvezető, akit a forgatásra családja is elkíséri majd. – „Természetesen nem vállaltam volna el ezt a feladatot, ha hetekig távol kellett volna lennem a családomtól, így a döntést egy családi kupaktanács előzte meg. Nagyon hálás vagyok a férjemnek, és a családomnak, hogy támogattak ebben is. Szerencsés vagyok, hisz Pali munkájának köszönhetően meg tudjuk oldani, hogy velem tartsanak, jönnek velem a gyerekek is. Így ez a műsor a munka mellett számunkra egy nagy családi kaland lesz, természetesen a megfelelő óvintézkedések mellett. Az Ázsia Expressz a játékosoknak is sok izgalmat rejt, de mi is nagyon készülünk rá" – tette hozzá Nóra.

Az Ázsia Expressz-t eddig tizenkét országban tűzték műsorra, összesen harminc évadot élt meg eddig a formátum sikert-sikerre halmozva. Az Ázsia Expressz – A sárkány útja című produkciót az IKO Műsorgyártó készíti a TV2 részére.

Korhatár: 12 év

Címkék: ördög nóra   ázsia expressz

2017. április 5. 14:47SZAVAZZ!

Te melyik sztárpárral indulnál el egy Ázsiai körutazásra?

A
Berki Krisztián és Ambrus Attila
B
Cseke Katinka és Pallavicini Zita
C
Muri Enikő és Fésűs Nelly
D
Gaál Noémi és Németh Lajos
E
Kárpáti Rebeka és R. Kárpáti Péter
F
Kulcsár Edina és Csuti
G
Megyeri Csilla és Molnár Zsolt