augusztus 19.
Huba

Belépés


MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ
ÁZSIA EXPRESSZ
Ördög Nóra vezeti az Ázsia Expresszt
Ördög Nóra vezetésével indul Ázsia egzotikus vidékére, egy kihívásokkal teli kalandos utazásra hét bátor sztár-pár. Az Ázsia Expressz – A sárkány útja felvételeire a TV2 műsorvezetőjét családja is elkíséri majd.

Hamarosan hét sztárpár nem kisebb feladatra vállalkozik, mint hogy teljesítse az Ázsia Expressz erőt próbáló küldetését. A TV2 vadonatúj reality műsorában a kalandos, heteken át tartó utazás Vietnámból indul, majd Laoszon és Kambodzsán át ér el Thaiföldre több, mint 5000 km-t megtéve. Az Ázsia Expressz-t a versenyzők mellett a reality műsorvezetője Ördög Nóra is izgatottan várja.


azsia.jpg


"Hatalmas kihívás és nagy kaland az Ázsia Expressz. Ahogy egyre többet olvasok a helyszínekről, amerre járunk majd, egyre jobban várom az utazást. Eddig csak Thaiföldön jártam, így bőven van mit felfedezni Ázsiából”
– árulta el a műsorvezető, akit a forgatásra családja is elkíséri majd. – „Természetesen nem vállaltam volna el ezt a feladatot, ha hetekig távol kellett volna lennem a családomtól, így a döntést egy családi kupaktanács előzte meg. Nagyon hálás vagyok a férjemnek, és a családomnak, hogy támogattak ebben is. Szerencsés vagyok, hisz Pali munkájának köszönhetően meg tudjuk oldani, hogy velem tartsanak, jönnek velem a gyerekek is. Így ez a műsor a munka mellett számunkra egy nagy családi kaland lesz, természetesen a megfelelő óvintézkedések mellett. Az Ázsia Expressz a játékosoknak is sok izgalmat rejt, de mi is nagyon készülünk rá" – tette hozzá Nóra.

Az Ázsia Expressz-t eddig tizenkét országban tűzték műsorra, összesen harminc évadot élt meg eddig a formátum sikert-sikerre halmozva. Az Ázsia Expressz – A sárkány útja című produkciót az IKO Műsorgyártó készíti a TV2 részére.


2017. április 5. 14:47

Címkék: ördög nóra   ázsia expressz


SZAVAZZ!

Szerinted mi kell egy tökéletes balatoni vakációhoz?

A
jó időjárás
B
kalandok
C
bulik
D
flört
E
pénz
KÖZÖSSÉG
          MŰSORÚJSÁG