szeptember 22.
Móric

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
AZ ÉLET SHOWJA
Az élet show-ja - 53. adás 1. rész
Jáger Ricsi kapcsolata Myrával egy leleplező fotóval, egy őszinte vallomással, végül egy pofonnal zárul.

Farkas Zsolti Az ének iskolája óta legalább 50 üzenetet kap naponta rajongóitól. De az ő szíve már másé: gyerekkori barátjáé, Évié. Szandika, az előző napi csalódását követően, végre elégedetten tudja szemlélni a tengert: úgy érzi magát, mintha a mennyországban lenne. Majd a lány a fejébe veszi, hogy az időjárás és a körülmények ellenére is, ő fürdeni fog a tengerben. Éva hezitál, hogy elmenjen-e vacsorázni az exével, Ferivel, mert nem tudja, hogy mire számíthat tőle. Végül úgy dönt, hogy elmegy, ám csalódni kell, ugyanis a vacsora helyett egy házibuli fogadja őt. Ricsit sokként éri, amikor Myra megmutatja neki a meztelen fotót, amin meztelenül pózol egy lánnyal. Gábor nagymamája a 80. születésnapját ünnepli, amire unokája egy limuzinnal lepi meg őt.

Nézd meg Az élet show-ja videóját!

A műsorról: Az élet show-ja című valóságshow olyan emberek életét követi nyomon, akik akár a szomszédjaink is lehetnének, mégis különlegesek, hiszen életük egyáltalán nem mondható hétköznapinak. A műsor bebizonyítja, hogy a legjobb szappanoperák igen gyakran a szomszédban játszódnak, hiszen szereplői napról napra kerülnek vicces, izgalmas, érdekes vagy éppen extrém helyzetbe.

Korhatár: 12 év

2014. április 4. 20:40

Címkék: az élet showja teljes adás   az élet showja   jáger ricsi   szandika   bese gábor   bese gergő   baukó éva   baukó györgyi   farkas zsolti
hirdetés
KÖZÖSSÉG
          MŰSORÚJSÁG