szeptember 23.
Tekla, Líviusz

Belépés


MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ

AZ 50 MILLIÓS JÁTSZMA / APP-JÁTÉKSZABÁLY

Az 50 Milliós Játszma - Játékszabály

Köszönjük, hogy játszottatok Az 50 milliós játszma online játékával! Az applikációban helyesen tétet rakó, regisztrált játékosok között sorsoltunk.

A tizenegyedik hét - 2017.03.17-i sorsolás nyertese:
Gábor Hajnalka - GRATULÁLUNK!

A tizedik hét - 2017.03.10-i sorsolás nyertese:
Nékám István - GRATULÁLUNK!

A kilencedik hét - 2017.03.03-i sorsolás nyertese:
Katona Béla
1. Pótnyertes: Varga Szilvia
2. Pótnyertes: Gidófalvi Nándor - GRATULÁLUNK!

A nyolcadik hét - 2017.02.24-i sorsolás nyertese:
Borbás Krisztina - GRATULÁLUNK!

A hetedik hét - 2017.02.17-i sorsolás nyertese:
Telek Zoltán - GRATULÁLUNK!

A hatodik hét - 2017.02.10-i sorsolás nyertese:
Németh Miklós - GRATULÁLUNK!

Az ötödik hét - 2017.02.03-i sorsolás nyertese:
Stugnya Anita - GRATULÁLUNK!

A negyedik hét - 2017.01.27-i sorsolás nyertese:
Barabás Orsolya - GRATULÁLUNK!

A harmadiki hét - 2017.01.20-i sorsolás nyertese:
Éles Károly - GRATULÁLUNK!

A második hét - 2017.01.13-i sorsolás nyertese:
Lerner József - GRATULÁLUNK!

Az első hét - 2017.01.06-i sorsolás nyertese:
Gattyánné Szabó Tímea 
1. pótnyertes: Gregs Mihály - GRATUÁLUNK!


1. Műsorsorozatról röviden:
„Az 50 milliós játszma” a TV2-n látható tudás alapú vetélkedő műsorsorozat, amelyben párok küzdenek a megnyerhető nyereményért. A párok legfeljebb 8 fordulón keresztül játszhatnak. A maximum nyeremény 50 millió forint, ennyivel indul játékba minden páros. Az első négy kérdés előtt két témából választhatnak a játékosok, majd utána a kiválasztott témához megjelenik 4 lehetséges válasz, legvégül pedig a kérdés.

2. Az 50 Milliós Játszma applikációról röviden:
Az 50 Milliós Játszma applikáció egy ingyenesen letölthető szolgáltatás, ami iOS és Android operációs rendszert használó telefonokról vagy tablet eszközökről, valamint számítógépről érhető el.
A szolgáltatás: Az 50 milliós játszma című műsorhoz kapcsolódó online játék, amelyben a résztvevők tudás alapú játékban vehetnek részt.

Az applikációt igénybevevő személyeket a későbbiekben résztvevőknek nevezzük.

Az 50 Milliós Játszma online játékán természetes személyek vehetnek részt, akik rendelkeznek az alkalmazás letöltéséhez és megfelelő működtetéséhez alkalmas eszközzel. Bárki játszhat, de a csak 18. életévüket betöltő, cselekvőképes természetes személy vehet részt a nyereménysorsolásban. (Részletek a "Kik vehetnek részt a nyereményjátékban" pontnál.)

2.1.: Az applikációs játék menete:
Az első adással párhuzamos Élő Játékban az 1-4. kérdés esetén a négy lehetséges válasz közül egy válasz a helyes, a résztvevők pedig attól függően, hogy mennyire biztosak a válaszban, maximum 3 válaszlehetőség között oszthatják fel a rendelkezésre álló összeget. Ha egy válaszra teszik a rendelkezésre álló összeget és az helyes, akkor megmarad a virtuális pénzük, ha többfelé osztják, akkor csak a valóban helyes válaszra rakott virtuális pénzösszeggel folytathatják a játékot.
Az 5-6-7. kérdésnél már csak 3 lehetséges válasz közül dönthetnek és kettőre rakhatnak virtuális pénzt. A 8. kérdésnél pedig két válaszlehetőség közül az egyiket kell megjelölni. A résztvevőknek a kérdés elhangzása után mindig egy percük van dönteni és a rendelkezésre álló összeget tetszésük szerint szétosztani (ráhúzni) a helyesnek gondolt válasz(ok)ra. A helytelen válaszra rakott összeg elveszik. A megmaradt összeg visszakerül és folytathatják a játékot. Addig játszhatnak, amíg el nem veszítik az összes virtuális pénzt, illetve ha a 8. kérdésig eljutnak, akkor azt az összeggel kerülhetnek fel a Ranglistára, ami a 8. kérdés megválaszolása után megmaradt.
Amennyiben nem új Játszmával (1-4. kérdéssel) kezdődik az adással párhuzamos Élő Játék, úgy maximum 3 válaszlehetőség közül válaszhat a résztvevő.
Amennyiben a résztvevő elveszti az összes virtuális pénzét, Új Játékot kezdhet 50 millió forinttal.

ALAPFOGALMAK:

Résztvevő:
Az applikációt igénybe vevő természetes személyek, akik rendelkeznek az alkalmazás letöltéséhez és megfelelő működtetéséhez alkalmas eszközzel. Adás: A képernyőn megjelenő, több Játszmából álló játéksorozat.

Élő Játék:
Az Adással párhuzamosan történő játék az applikációban és a weboldalon, amikor a résztvevő tétet tesz, és párhuzamosan játszik az Adás stúdiójátékosával.

Próbajáték:

Online játék, amely nem az Adással párhuzamosan történik és kizárólag mobileszközről játszható. A játékosok a Próbajátékkal NEM tudnak bekapcsolódni a nyereményjátékba.
(Részletek a "Kik vehetnek részt a nyereményjátékban" pontnál.)

Tét:
Virtuális pénz, amelyet az egyes válaszlehetőségekre az online játék során feltesz a résztvevő. A résztvevőknek a kérdés elhangzása után mindig egy percük van dönteni és a rendelkezésre álló teljes összeget tetszésük szerint szétosztani (ráhúzni) a helyesnek gondolt válasz(ok)ra, majd megnyomni a STOP gombot.
- A tét csak akkor minősül érvényesnek, ha az Élő Játék alatt a TV2 zárt rendszerébe megérkezik. Tekintettel a különböző szolgáltatók hálózati kapacitására, a tét beérkezése szolgáltatókként eltérő időt vehet igénybe. A sikeres tétet az alkalmazásban a résztvevő a STOP gomb megnyomásával valósítja meg, mielőtt az egyperces időkeret lejár.

Megszakított Adás:
Amikor a képernyőn megjelenő műsor műsorideje lejár, a Játékot felfüggesztik. A folytatásra a következő játéknapon kerül sor. A stúdiójátékos a megmaradt összeggel folytatja a Játszmát, azonban az Élő Játék résztvevője ismét 50 millió forinttal vág neki az új Játéknapnak.

Kik vesznek részt a nyereményjátékban?
Azok a 18. életévüket betöltő, cselekvőképes természetes személyek, akik az 50 milliós játszma applikációjába vagy a játék webes felületén regisztráltak, és a hét bármelyik Játéknapján, az Adással párhuzamosan, legalább 1 Játszmában tétet tettek az aktuális kérdés helyes válaszára, és ezzel bekapcsolódtak az Élő Játékba.

Azoknak, akik több Játéknapon, többször is aktívan részt vesznek az Élő Játékban (tétet tesznek az aktuális kérdések helyes válaszára), a részvételük arányában nő az esélyük a nyereményre.
Például: ha valaki csak 1 Játéknapon 1-szer tesz tétet a helyes válaszra az Élő Játékban, akkor 1-szeres eséllyel indul a heti sorsoláson, aki több kérdés helyes válaszára tesz tétet, az többszöri eséllyel.
Aki az összes Játéknapon (5 nap/hét) minden kérdésnél tétet tesz a helyes válaszra, az akár 50-60-szoros eséllyel is indulhat a heti bruttó 1.000.000 forintért.

Hogyan történik a sorsolás és a nyertesek értesítése?
Azok között, akik megfelelnek a nyereményjátékban való részvétel feltételeinek, a heti utolsó Játéknapon (péntek), az Adást követően sorsoljuk ki a heti bruttó 1.000.000 forintos nyereményt. A számítógépes sorsolást minden esetben közjegyző felügyeli, azok végeredményét közjegyző hitelesíti.
A nyerteseket a regisztrációkor megadott elérhetőségükön értesítjük. A pótnyertesekre a VI./3. pontjában foglaltak vonatkoznak.
A győztes nevét, lakóhelyét (csak település) mindig a következő hét első Játéknapján, az Adásban (hétfő) közöljük.
A nyereményt lehetőség szerint személyesen adja át Az 50 milliós játszma házigazdája, Majka.
„Az 50 milliós játszma” online játék szolgáltatás szervezője a TV2 Zrt. (székhelye: 1145 Budapest, Róna u. 174) a továbbiakban: „TV2”.

III. A részvételi feltételek elfogadásáról
- „Az 50 milliós játszma” részvételi feltételeit, szabályzatát – ide értve a megnyerhető nyereményt, a nyertes sorsolásának módját, a nyeremény kiadásával kapcsolatos feltételeket, a nyeremény eljuttatásának módját, valamint a nyertessé minősítés feltételeit - a résztvevők részéről megismertnek és elfogadottnak kell tekinteni, figyelemmel arra, hogy azok tartalmának megismerése és elfogadása a regisztráció feltétele.

IV. A résztvevőknek küldött értesítésekről:
- A résztvevő a regisztrációval hozzájárulását adja, hogy a műsor értesítésekben tájékoztassa a résztvevőt a műsorral, nyereményekkel vagy a támogatókkal kapcsolatos fontosabb üzenetekről. Az üzenetekben kereskedelmi információt és szöveges hirdetést is elhelyezhet a szolgáltató.

V. Az Élő Játék időtartama
- Az 50 milliós játszma Élő Játéka csak az televíziós adás alatt, meghatározott időszakokban játszható.
- Az egyes adásokhoz tartozó Élő Játékok kommunikálása minden esetben az adásban és az alkalmazásban is megtörténhet; azt követően, hogy az alkalmazásban küldött üzenettel vagy a műsorvezető által az élő adásban közöltekkel az Élő Játékot lezárta, a továbbiakban már érvényes tét nem tehető.

VI. NYEREMÉNY KÖZZÉTÉTELE, NYERTES

1. A nyeremény

Azok között a 18. életévüket betöltő, cselekvőképes természetes személyek között, akik az 50 milliós játszma applikációjába vagy a játék webes felületén regisztráltak, és a hét bármelyik Játéknapján, az Adással párhuzamosan, legalább 1 Játszmában tétet tettek az aktuális kérdés helyes válaszára, és ezzel bekapcsolódtak az Élő Játékba, az adásban és az adás műsorelőzeteseiben ismertetett és bemutatott heti nyeremény kerül kisorsolásra.

Azok között a 18. életévüket betöltő, cselekvőképes természetes személyek között (I. ALAPFOGALMAK), akik az 50 milliós játszma applikációjába vagy a játék webes felületén regisztráltak, és a hét bármelyik Játéknapján, az Adással párhuzamosan, legalább 1 Játszmában tétet tettek az aktuális kérdés helyes válaszára, és ezzel bekapcsolódtak az Élő Játékba, a TV2 közjegyző jelenlétében a számítógépes véletlenszerű algoritmus segítségével kisorsolja a nyertest.

A sorsolásra a játékhét utolsó játéknapján (péntek) az Adást követően kerül sor.

A nyeremény más nyereménytárgyra nem váltható át.
Az 50 milliós játszma Élő Játék szolgáltatás kisorsolt nyertesét a TV2 értesíti nyereményéről, és a nyeremény átvételének feltételeiről.
A nyertes hiteles és teljes körű azonosítását követően illetve nyertessé nyilvánítása után a TV2 vagy megbízottja juttatja el/adja át a nyereményeket. A nyeremények átadásáról televíziós felvétel készülhet.
A nyeremények után a hatályos törvények szerinti az adó- és járulékfizetési kötelezettségnek a játék szolgáltatás szervezője tesz eleget, akként, hogy a nyeremény összegének kifizetésére ezen adó-és járulék összegének levonása után kerül sor-
A TV2 fenntartja a jogot a nyeremények/nyereménytárgyak megváltoztatásra, más nyeremények meghirdetésére, a nyeremények törlésére, kevesebb vagy több nyeremény meghirdetésére. A változásról a nézők a műsorsorozatban értesülhetnek.

2. A nyertes definiálása:
Nyertesnek ismeri el a TV2 azt a nyereménysorsoláson kisorsolt résztvevőt, aki az 50 milliós játszma applikációjába vagy a játék webes felületén regisztrált, és a hét bármelyik Játéknapján, az Adással párhuzamosan, legalább 1 Játszmában tétet tett az aktuális kérdés helyes válaszára, és ezzel bekapcsolódott az Élő Játékba, 18. életévét betöltött, cselekvőképes természetes személy és az alábbiakban felsorolt módokon egyértelműen igazolni tudja, hogy regisztráció során megadott felhasználói azonosító (e-mail cím) az övé, és az azonosítóra küldött e-mailre a saját nevében válaszol.

3. A nyertes kiértesítése:
„Az 50 milliós játszma” szavazás kisorsolt nyerteseit a TV2 a nyertes megadott azonosítójára (e-mail) küldött üzenet formájában értesíti a nyereményről, valamint a nyeremény átvételének feltételeiről, a sorsolást követően egy napon (24 órán) belül vagy az adást követő első munkanapon. A sorsoláskor négy pótnyertes kerül kisorsolásra.

Amennyiben a nyertes nem jelentkezik be a megadott azonosítóra küldött üzenet kiküldését követő 24 órán belül, úgy a TV2 a pótnyertest/pótnyerteseket értesíti. Ennek értelmében tehát a kisorsolt résztvevő, illetve a kisorsolt azonosító (e-mail cím) jogosultja akkor tekinthető nyertesnek és így jogosultnak a nyereményre, ha a tájékoztatás céljából történő megkeresés eredményes, a résztvevő az értesítésben megadott időpontig visszajelzett a megkeresésre.

Ha a résztvevő megtagadja az adatrögzítés bármely lépését (nem adja meg személyes adatait, vagy a nyeremény eljuttatásához szükséges folyamat bármely lépését), akkor az ilyen „nyertesként” kisorsolt résztvevő a nyeremény kiadása iránti igényét elveszíti, és ilyen igénnyel nem léphet fel. Ebben az esetben a sorsoláskor már kisorsolt pótnyertes/nyertesek válhatnak jogosulttá a nyereményre.

4. A nyeremények kifizetésének, illetve kiadásának feltétele:
A sikeres kiértesítés alkalmával beazonosított nyertes a személyes adatait az alábbiak szerint köteles megadni:
- név; cím, anyja neve; születési hely és idő; telefonszám
- nyilatkozat az adólevonásokhoz
- A beazonosított nyertes személyesen vagy teljes bizonyító erejű magánokiratba foglalt meghatalmazással erre a nyertes által feljogosított személy útján egyeztethet a nyeremény átvételéről

5. A nyereményigény érvényesítése
Ha a nyertes bármely okból visszautasítja a nyereményt akkor a pótnyertesé lesz a nyeremény.
A nyertes a nyereménnyel kapcsolatban a szervezővel, a sugárzó szervezettel, a gyártóval, a nyeremény felajánlóval szemben igényt vagy követelést nem terjeszthet elő csak annyiban, hogy ha a fentiek szerinti valamennyi, a nyeremény átvételéhez jogosító feltételnek megfelelt, akkor a nyeremény számára történő kiadását követelheti.
A nyeremény kézbesítése vagy átadása a sorsolást követően, de legkésőbb 30 napon belül történik. A nyeremény átadására ettől eltérően a nyertessel megállapodott későbbi időpontban is sor kerülhet.

VII. ADATKEZELÉS
A nyertes tudomásul veszi, hogy a nyeremények átadásáról kép-, hang- és filmfelvétel készülhet, amelyet a TV2, továbbá a TV2 által meghatározott más médiaszolgáltató a műsorsorozat – akár utólagos – kommunikációval kapcsolatban bemutathat. A TV2 ilyen igénnyel a nyertes felé a nyereményadásáig, illetve nyereményátadásakor élhet. A kép-, hang- és filmfelvétel esetén a külön nyilatkozat aláírására kerül sor a rögzítés és felhasználási módok engedélyezéséről.
A nyertes engedélyezi, hogy az online játék eredményes lebonyolítása céljából a személyes adatait a TV2 az információs és önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvényben (Info tv.) foglaltaknak megfelelően kezelje, tárolja és dolgozza fel.
A nyertes hozzájárul ahhoz, hogy neve és lakóhelye (csak a település) megjelenjen a http://www.tv2.hu/50millios oldalon.

A nyertes kijelenti, hogy az online játék feltételeit megismerte, azokat elfogadta, az online játékhoz, illetve a nyeremény kiadásához kapcsolódó adatkezelés célját megértette és minderre tekintettel, megfelelő tájékoztatáson alapuló, önkéntes és kifejezett hozzájárulását adja ahhoz, hogy az általa az online játékhoz/nyertesként való elismeréshez megadott személyes adatokat az online játék lebonyolítása érdekében és nyertesként való elismeréséhez és az ehhez kapcsolódó panaszok, hatósági eljárások miatti szükséges mértékben nyilvántartsa, kezelje, tárolja és feldolgozza, 3. személy részére adatfeldolgozás, valamint a nyereményátadás céljából a TV2-nek és nyereményfelajánlónak továbbítsa.
A nyertes, illetve minden Résztvevő bármikor tájékoztatást kérhet adatai kezeléséről, és kérheti azok helyesbítését, zárolását. A nyertes, illetve minden Résztvevő az Infotv. 21. §-ban foglaltak szerint tiltakozhat a személyes adatainak kezelése ellen. Abban az esetben, ha a nyertes a nyeremény átadását követően a továbbiakban az adatai kezeléséhez mégsem kíván hozzájárulni, nevének és lakcímének megadásával írásban bármikor korlátozás nélkül és ingyenesen kérheti adatai törlését a nyilvántartásból a TV2 székhelyén vagy az alábbi adatvédelmi tájékoztatóban megadott elektronikus címen. A nyertes, illetve minden Résztvevő jogainak megsértése esetén az Infotv. 22. § alapján veheti igénybe a bírósági jogorvoslatot.
Az adatbázis harmadik félnek – a fentiek kivételével és céllal - nem kerül átadásra.
A TV2 adatkezelési szabályzata az alábbi internetes linken érhető el:
http://tv2.hu/adatkezelesi_szabalyzat

VIII. FELELŐSSÉG KIZÁRÁSA
A hibás vagy a szolgáltatás időtartamán kívül beérkezett tétekért a TV2 semmilyen felelősséget nem vállal.

IX. Műsorváltozás és egyéb változtatási jogok
A TV2 fenntartja a jogot, hogy a műsorváltozásra, amely értelmében jogosult más napokon és rendszerességgel és akár kevesebb adásszámmal a műsorsorozatot sugározni.
Minden változtatásról a műsorsorozatban és a hivatalos weboldalon előzetesen értesülhetnek a résztvevők, illetve a nézők. A változtatások esetén a jelen szabályzat átdolgozásra kerül és ugyanazokon a platformokon kerül közlésre és meghirdetésre, mint a jelen szabályzat.
A változtatások a résztvevők szerzett jogait nem érinthetik.

IX. A SZOLGÁLTATÁS TECHNIKAI KIVITELEZÉSE; SZAVATOSSÁG, GARANCIA
Az online játék önálló számítástechnikai rendszeren fut. Az online játék előírásoknak megfelelő lebonyolítását a mindenkori hatályos törvények és jogszabályok betartásával szavatolja.
A résztvevő az online játékkal kapcsolatban jelen Szabályzatban foglalt valamennyi feltételt tudomásul veszi, elfogadja, és egyben kijelenti, hogy abban saját akaratából, saját felelősségére vesz részt.
A hivatalos Szabályzat hozzáférhető a Szervező címén és valamint a műsor honlapján. http://tv2.hu/50millios
A Szervező fenntartja a Szabályzat módosításának jogát. Az esetleges módosításokat a Weblapon közzéteszi.

Ügyfélszolgálat, információk, elérhetőségek:
A szolgáltatással kapcsolatban a +36-1-336-55-45 -as telefonszámon elérhető ügyfélszolgálatánál lehet érdeklődni az adás ideje alatt.

1. „AZ 50 MILLIÓS JÁTSZMA – TV2” ALKALMAZÁS HASZNÁLATÁRA VONATKOZÓ BEVEZETŐ RENDELKEZÉSEK

1.1. Ezen szerződési feltételek (“Felhasználási feltételek”) fontos információt tartalmaznak a különböző digitális adathordozó eszközökön (“Eszköz(ök)”), - mint amilyen a mobiltelefon, okostelefon, tablet, és más kézi eszközök – elérhető 'Az 50 milliós játszma' alkalmazáshoz (“Alkalmazás”) történő hozzáféréssel, az alkalmazás használatával és letöltésével kapcsolatosan az Önt megillető jogokról, illetve az Önt terhelő kötelezettségekről és megszorításokról. Az Alkalmazás olyan digitális applikáció, amely a 'Az 50 milliós játszma' (“a Sorozat”) műsornak a magyarországi műsorszóró és műsorterjesztő hálózatokon (együttesen: “Hálózaton”) történő élő közvetítése során tudásalapú online játékot teszi lehetővé.
1.2. Ezen Felhasználási Feltételek elérésére az Alkalmazáson keresztül közvetlenül az Ön Eszközén, magyar nyelven, van mód. Kérem, hogy figyelmesen olvassa el a Felhasználási Feltételeket az Alkalmazás letöltése, telepítése, az Alkalmazáshoz történő hozzáférés és az Alkalmazás felhasználása előtt. Az Alkalmazáshoz történő hozzáféréssel vagy annak használatával elfogadja a Felhasználási Feltételeket és vállalja, hogy az az abban foglaltakat betartja. Az Alkalmazás felhasználásával elfogadja a Felhasználási Feltételeket, mely az Alkalmazás letöltésével, telepítésével, illetve az Alkalmazáshoz történő hozzáféréssel egyidejűleg lép hatályba. Amennyiben a Felhasználási Feltételekkel nem ért egyet, abban az esetben az Alkalmazás felhasználásával azonnali hatállyal fel kell hagynia, az applikációt törölnie kell az Eszközéről és az applikációt azon (alábbiakban meghatározott) Közösségi Oldal(ak) fiókjából is el kell távolítania, amelynek segítségével regisztrált.
1.3. Fenntartjuk a jogot arra, hogy a Felhasználási Feltételeket előzetes értesítés nélkül bármikor módosítsuk, a módosításoknak a weboldalon történő közzétételével vagy az új szabályokat az Alkalmazás frissítésével a Felhasználási Feltételekbe történő szerkesztésével. Az Ön felelőssége az interneten közzétett információknak a rendszeres figyelemmel kísérése a változásokról időben történő értesülés érdekében. A Felhasználási Feltételek új verziói hatályba lépésének a napja a Felhasználási Feltételeket tartalmazó oldal tetején fog megjelenni. Az Alkalmazás változások közzétételét követő használata a módosított Felhasználási Feltételek elfogadását jelenti.
1.4. Ön felelős az Alkalmazásnak az Eszközön történő használatáért és az Alkalmazáshoz történő hozzáférésért, illetve, hogy az Alkalmazáshoz hozzáférő és az azt használó személyek figyelmét a Felhasználási Feltételekre felhívja.
1.5. Az Alkalmazást a TV2 Zrt. üzemelteti és teszi elérhetővé, (és a jelen Felhasználási Feltételekben a társaságra történő utalás a “mi”, vagy a “társaságunk” utalással történik). Tekintettel arra, hogy a társaságunk Magyarországon bejegyzett társaság, az Alkalmazás elkészítése és a tartalom hozzáférhetővé tételére a vonatkozó jogszabályok betartásával került sor. Az Alkalmazáshoz Magyarországon kívül saját kockázatára férhet hozzá, és azt a saját kockázatára használhatja. Nem szavatolunk az Alkalmazásnak Magyarországon kívül történő elérhetőségért vagy azért, hogy az Alkalmazást Magyarországon kívül lehet használni. Amennyiben az Alkalmazáshoz Magyarországon kívül kíván hozzáférni, vagy azt ott kívánja használni, azt a saját kezdeményezésére teheti meg, és az alábbi felelősséggel tartozik: (i) köteles biztosítani, hogy az adott országban legális tevékenységet folytat; és (ii) a tartózkodási helye szerint ország, állam, vagy tartomány törvényeit és rendelkezéseit betartja.

2. REGISZTRÁCIÓ ÉS AZ ALKALMAZÁS HASZNÁLATA

2.1 Az Alkalmazás használatához nem biztosítjuk a hozzáféréséhez szükséges Eszközt vagy más felszerelést. Az Alkalmazás használatához internet kapcsolatra és megfelelő telekommunikációs link-re van szükség. Nem áll fenn semmilyen felelősségünk az Ön részéről felmerült telefon, internetes adatforgalmi vagy más költségek tekintetében.
2.2 Az Regisztrációhoz első lépésként meg kell adnia a használni kívánt e-mail címet és a jelszavát. Valamint keresztnevét, vezetéknevét, életkorát és lakhelyét.
2.2.2. A regisztrációt követően az Alkalmazásba ugyanazzal e-mail címmel és jelszó megadásával lehet bejelentkezni, amelyet a regisztrációhoz használt.
2.3. Az Alkalmazást nem használhatja (i) arra, hogy bármely joghatóság szerinti jogszabálysértést kövessen el; (ii) jogtalan, tisztességtelen módon, vagy bűncselekmény elkövetéséhez; (iii) obszcén, illetlen, pornográf, vulgáris, profán, rasszista, szexista, diszkriminatív, bántó, lekicsinylő, ártalmas, zaklató, fenyegetőző, zavarba ejtő, rosszindulatú, sértegető, gyűlöletkeltő, fenyegetőző, rágalmazó, hamis, vagy politizáló módon; (iv) szerzői jogot vagy más szellemi alkotások jogát sértő módon (beleértve azonban nem korlátozva a szerzői jogokra, védjegyre és sugárzási jogokra) vagy adatvédelmi vagy más jogokat sértő módon; (v) oly módon, amely ellentétes a Sorozat szabályaival, a jelen Felhasználási Feltételekkel, az Adatvédelmi Szabályunkkal, vagy az Alkalmazással kapcsolatban kikötött más szabállyal illetve követelménnyel; vagy (vii) oly módon amellyel Ön vírust, vagy kéretlen emailt, vagy bármilyen károkozásra alkalmas számítógépes módszert, szoftvert eszt vagy más olyan számítógépes eljárást közvetít, illetve használ amelynek a célja a rendszerrel, az adatokkal és a személyes információval történő kártékony interferencia, ezeknek az adatoknak a titkos módon történő kifigyelése vagy adatlopás.
2.4. Ön vállalja, hogy (i) az Alkalmazás bármely részéhez; (ii) bármely olyan eszközhöz, szerverhez vagy hálózathoz, amelyen az Alkalmazás megtalálható; (iii) az Alkalmazás szolgáltatásához használt bármely szoftverhez; (iv) harmadik fél tulajdonában álló, és általa használt szerverhez, hálózathoz, vagy szoftverhez; és/vagy (v) a Sorozattal kapcsolatban használt rendszerhez, szoftverhez és eszközhöz engedély nélkül nem fér hozzá, azokba nem avatkozik bele, azokban kárt nem okoz és a működésüket nem zavarja meg. Ön vállalja, hogy az Alkalmazást nem használja arra, hogy: (x) a rendszerbe beleavatkozzon, azt manipulálja, vagy olyan tevékenységet folytasson, amely a rendszer, a szavazási folyamat és/vagy a Sorozat szabályainak az egységét és működését megzavarja; (y) vagy a Sorozat gyártásába, sugárzásába, bemutatásába beleavatkozzon, azt megzavarja; és/vagy (z) a Hálózat Sorozattal kapcsolatos eljárásába, szabályaiba, a Sorozattal szemben támasztott követelményeibe, a Hálózat által támasztott követelményekbe, beleavatkozzon, azokat manipulálja vagy megzavarja.
Ön vállalja, hogy a jelen Felhasználási Feltételekben kifejezetten megengedett eseteken kívül nem reprodukálja, nem többszörözi, nem másolja le, nem értékesíti újra az Alkalmazást vagy annak bármely részét, vagy az Alkalmazásból származó anyagot, továbbá sem a saját vagy mások weboldalára vagy mobil alkalmazására nem szerkeszti be az Alkalmazást vagy annak bármely részét. Kereskedelmi célból kizárólag csak a tőlünk, vagy a felhasználási jogosultaktól kapott engedély birtokában használhatja fel az Alkalmazásban lévő anyagokat.
2.5. Vállalja, hogy az Alkalmazáshoz bizonyos időközönként elkészített használati utasítást mindenkor betartja; mindamellett kizárjuk a felelősségünket minden olyan kár tekintetében, amely az Alkalmazással tekintetében az Ön által részünkre adott hibás információ, utasítás, szöveg vagy ezekkel kapcsolatos mulasztás eredménye vagy amely az Ön felé irányuló intézkedéseink eredményeképpen következett be.

3. HARMADIK SZEMÉLY ÁLTALI SZOLGÁLTATÁSOK

3.1 Az Alkalmazás lehetővé teheti az Ön számára, hogy olyan Harmadik Személy Szolgáltatását vegye igénybe és/vagy Harmadik Személy Szolgáltatására linkeljen, amely nem áll a tulajdonunkban vagy az ellenőrzésünk alatt. Az Alkalmazással összefüggő Harmadik Személy Szolgáltatást képező tartalmakra, termékekre és szolgáltatásokra (beleértve azonban nem korlátozva a Közösségi Média Fiókokkal kapcsolatos weboldalakat, más közösségi oldalakat, online kereskedelmi oldalakat, vagy a partnerek oldalait), az adott Harmadik Személy Szolgáltatás(ok)ra vonatkozó szerződési feltétek, felhasználási feltételek, és adatvédelmi szabályok érvényesek. Sem kifejezett, sem hallgatólagos módon nem szavatolunk a linkelt Harmadik Személy Szolgáltatással kapcsolatos információ, funkció és/vagy az így nyújtott szolgáltatás tekintetében, és nem támogatunk illetve nem ajánlunk semmilyen olyan Harmadik Személy Szolgáltatást, amihez az Alkalmazás linket biztosít.
3.2 Nem felelünk az Alkalmazáson keresztül linkelhető Harmadik Személy Szolgáltatással kapcsolatos tartalom, információ, alkalmazás, szolgáltatás, reklám, link, adatvédelmi szabályok, és/vagy kereskedelmi gyakorlat tekintetében, ezeket nem felügyeljük. Az Alkalmazás felhasználásával Ön tudomásul veszi, hogy az Ön által használt Harmadik Személy Szolgáltatásért nem felelünk. A Harmadik Személy Szolgáltatással kapcsolatban felmerült aggodalmat, vagy panaszt a Harmadik Személy Szolgáltatás üzemeltetője részére kell eljuttatni. Kizárunk mindenfajta felelősséget minden olyan kár tekintetében, amely a (i) az Ön és Harmadik Személy Szolgáltatás közötti jogviszonyból fakad (ii) az Alkalmazásba belinkelt Harmadik Személy Szolgáltatásból fakad; vagy pedig (iii) a Harmadik Személy Szolgáltatás nem megfelelő működése miatt keletkezik.

4. FELHASZNÁLÁSI ENGEDÉLYEK ÉS JOGOSULTSÁGOK

4.1. Azzal, hogy az Alkalmazásba beregisztrál, tudomásul veszi és engedélyezi a számunkra, hogy a regisztrációkor megadott felhasználói információkhoz hozzáférjünk (“Felhasználói Tartalom”). Továbbá engedélyt ad arra, hogy a Felhasználói Tartalmat az Alkalmazás részére továbbítsuk, lemásoljuk, és abba belefoglaljuk. Ön egész világra szóló, ingyenes, nem kizárólagos jogot biztosít a számunkra abban a tekintetben, hogy a Felhasználói Tartalmat és minden olyan egyéb, az Alkalmazás, vagy Harmadik Fél Szolgáltatás használata és működtetése során az Ön felhasználása céljából és azzal összefüggésben közreadott információt vagy anyagot felhasználjunk, lemásoljunk, megváltoztassunk, lefordítsunk, reprodukáljunk, közzétegyünk és közvetítsünk. A felhasználási engedélyre az Alkalmazás egyes elemeinek a működéséhez van szükségünk. A jelen felhasználási engedélyt az Alkalmazás törlésével vonhatja vissza.
4.2. Korlátozott, visszavonásig érvényes, át nem ruházható (al-licencbe adásra való jogosultság nélküli), nem kizárólagos jogosultságot biztosítunk az Ön számára az Alkalmazásnak kizárólag a Sorozatban történő részvétel céljából történő felhasználására. Ön vállalja, hogy az Alkalmazás vagy más Harmadik Személy Szolgáltatás forráskódjához nem próbál hozzáférni a program szétbontásával, részekre szedésével és visszafejtéssel, vagy más módon. Ön nem jogosult arra, hogy az Alkalmazást vagy Harmadik Személy Szolgáltatását vagy annak részletét lemásolja, vagy kereskedelmi módon felhasználja, azt bérbe vagy haszonkölcsönbe adja, kikölcsönözze, eladja, megjelentesse, vagy ezekre felhasználási engedélyt adjon, azokat al-licencbe adja, terjessze, azok tulajdonjogát átruházza vagy az Alkalmazás bármely részének a tulajdonjogát harmadik személy részére átruházza.
4.3. Az általunk az Alkalmazás részeként szolgáltatott összes tartalom feletti szerzői jogok, védjegyjogok vagy más tulajdonosi jogok bennünket vagy a felhasználási jogosultakat, felhasználási engedélyeseket, partnereket és szponzorokat (“Harmadik Személy Tartalom”) illetnek meg. A Harmadik Személy tulajdonában álló Tartalom feletti összes jogosultság, jogcím bennünket vagy a felhasználási jogosultakat, felhasználási engedélyeseket, partnereket és szponzorokat illeti meg. Az Ön részére nem-kizárólagos, korlátozott és visszavonásig érvényes felhasználási jogot biztosítunk arra, hogy a Harmadik Személy tulajdonában álló Tartalmat kizárólagosan az Alkalmazásban és kizárólag annak a személyes használatával kapcsolatban megjelenítse. A Harmadik Személy Tartalom részben vagy egészben történő másolásához, módosításához, lefordításához, többszörözéséhez, terjesztéséhez, sugározhoz, előadásához, megjelenítéséhez, értékesítéséhez, haszonkölcsönbe vagy al-licencbe történő adásához a kifejezett hozzájárulásunkra van szükség.

5. AZ ELÉRHETŐSÉGGEL KAPCSOLATOS KORLÁTOZÁSOK, BIZTONSÁG, ÉS PONTOSSÁG

5.1. Kizárjuk a felelősséget arra az esetre, amikor az Alkalmazás bármilyen időpontban vagy időszakban nem elérhető. Nem szavatoljuk, hogy Ön az Alkalmazáshoz zavartalanul, időben és hiba nélkül fog hozzáférni. Az internet, a telefon, a vezetéknélküli technológia, illetve a számítógépes szoftver és hardware technológia természeténél fogva ez nem garantálható. Továbbá, esetlegesen javítási, és karbantartási munkálatokat kell elvégeznünk, vagy új funkciókat kell bevezetnünk.
5.2. Az Alkalmazáshoz történő hozzáférés előzetes értesítés nélkül időlegesen vagy véglegesen felfüggeszthető vagy visszavonható, mind az Ön, mind pedig az összes felhasználó tekintetében. Jogunk van továbbá arra, hogy bármely okból az Alkalmazás használatának az idejét és a módját korlátozzuk. Amennyiben az Ön felhasználását korlátozzuk, abban az esetben nincs joga arra, hogy más néven vagy más felhasználóként vagy más Eszközön az Alkalmazás használatát megkísérelje.
5.3. Nem vállalunk szavatosságot arra, hogy az Alkalmazás az Ön által esetlegesen használt összes hardware-rel vagy szoftverrel kompatibilis. Nem felelünk az Alkalmazás letöltése, telepítése, az ahhoz történő hozzáférés, és az Alkalmazás használata során, illetve Alkalmazásból letöltött anyag miatt az eszközökben (beleértve azonban nem korlátozva az Ön Eszközét), a szoftverben, az adatokban vagy más tulajdonban esetlegesen beállott károkért, illetve a vírusok és más kód tekintetében. Harmadik fél tevékenységéért nem vállalunk felelősséget.
5.4. Jogosultak vagyunk arra, hogy előzetes értesítés nélkül az Alkalmazást, és az abban foglaltakat módosítsuk vagy frissítsük. Szükség esetén jogunk van arra, hogy az Alkalmazáshoz való hozzáférést határozatlan időtartamra felfüggesszük vagy megszüntessük.
5.5 Sem kifejezetten, sem pedig hallgatólagosan nem szavatoljuk, hogy az Alkalmazáson található anyagok teljesek, pontosak és frissek, és a jogszabályok által megengedett mértékben kizárjuk a felelősséget az Alkalmazásban található hibás információkért és anyagokért és/vagy az Alkalmazás üzemeltetése és a használata során előforduló hibákért vagy mulasztásokért.
5.6. Az alkalmazást kizárólag a saját kockázatára használhatja, az alkalmazást 'megtekintett állapotban', és 'ahogyan elérhető' alapon szolgáltatjuk. A jogszabályban megengedett mértékben, kifejezetten kizárunk minden olyan kifejezett vagy hallgatólagos szavatosságot és jogorvoslat iránti igényt, beleértve, azonban nem korlátozva a termék eladhatóságára, használhatóságára és jogtisztaságára. Nem szavatoljuk, hogy (i) az alkalmazás az elvárásainak megfelelő (ii) az alkalmazás szolgáltatása zavarmentes, biztonságos és hibátlan lesz, illetve arra időben fog sor kerülni, (iii) a szoftverhibát el fogjuk hárítani és/ vagy (iv) az általunk szolgáltatott alkalmazás megfelelő minőségű, hibátlan és vírusmentes vagy folytonos lesz vagy használható. A jelen pontokban kifejezetten nem vállalt szavatosságon kívül, semmilyen, akár szóban elhangzott vagy írásban, vagy az alkalmazáson keresztül adott értesítés vagy információ szavatossági igényt nem alapoz meg.
5.7. Kizárjuk a felelősségünket, A TV2 Zrt., illetve annak anyavállalata, leányvállalata, kapcsolt vállalkozása, vagy annak munkavállalója, képviselője, tisztségviselője, igazgatója, részvényese, tagja, képviselője, ügynöke, jogutódja, engedményese és felhasználási engedélyese (együttesen: “Mentesített Felek”) sem felel az alábbiak tekintetében: (i) virtuális pénzveszteség, elmaradt megtakarítás vagy haszon; (ii) goodwill (a cég eszmei értéke) sérelme; (iii) jóhírnév sérelme; (iv) biztatási kár; (v) adatvesztés, vagy adatban bekövetkezett kár, adatrombolás; (vi) más anyagi kár, vagy (vii) minden olyan akár szerződésen, vagy szerződésen kívüli károkozáson alapuló közvetlen, vagy közvetett módon bekövetkezett, előre nem látott kár, rendkívüli kár, a kár tényleges összegét meghaladó vagy büntető kártérítés, költségek, kiadások vagy elmaradt haszon, amely az alábbiakkal összefüggésben keletkezik (A) az Alkalmazáson található anyag vagy információ (B) az Alkalmazás használata, vagy hogy az Alkalmazás nem használható vagy az Alkalmazással történő szavazás vagy (C ) a Sorozat élő közvetítése és az Alkalmazáson található információ és/vagy prompt közötti késedelem, működési hiba, elcsúszás és/vagy kapcsolati hiba, függetlenül attól, hogy az ilyen kár méltányosan előrelátható okból következett-e be, vagy hogy erről bennünket előzetesen tájékoztattak-e.
5.8. A Mentesített Feleket az Ön által vállalt kötelezettség megszegéséből fakadó követeléssel, keresettel, és peres eljárással összefüggésben felmerült kár, kötelezettség, hátrány, költség, vagy kiadás (beleértve a jogi képviselő méltányos díját és költségét is) megfizetésével kapcsolatban semmilyen kötelezettség nem terheli és nem is terhelheti. Erre irányuló igény esetén Ön köteles a szabályzatunk alapján fennálló kártérítési kötelezettséggel összefüggésben a részünkről vagy pedig a Mentesített Felek részéről felmerült tényleges költségeket megtéríteni, amennyiben az ilyen kiadások előtt megkíséreljük az Ön hozzájárulását ehhez megszerezni, mely hozzájárulás indokolatlanul nem tagadható meg, vagy nem adható késedelmesen, illetve nem köthető feltételekhez.
5.9. A jelen Felhasználási Feltételekben a a szándékosan okozott, továbbá emberi életet, testi épséget vagy egészséget megkárosító, szerződésszegésért való felelősséget korlátozó, vagy kizáró szerződési kikötés semmis.

6. ALKALMAZÁS OPERÁTOROK/ PLATFORMOK

6.1 Az Alkalmazás független minden olyan platformtól, amelyen megtalálható. Az Alkalmazás nem része, vagy tagja annak a platformnak, platform operátornak, eszköznek, és/vagy operációs rendszernek – beleértve azonban nem korlátozva az Apple-re, a Google-re és a Microsoft-ra (“Operátor”-ok) -, amelyen keresztül jelenleg elérhető vagy a jövőben elérhetővé válik, illetve ezek az Alkalmazást nem szponzorálják, vagy támogatják.
6.1.1 Az Alkalmazás az Apple Inc. (“Apple”) tulajdonában álló és az általa működtetett 'Apple App Store' áruházból az iOS operációs rendszert használó Eszközökre (“Apple Alkalmazás”) tölthető le.
6.1.2. Az Alkalmazás a Google Inc. (“Google”) tulajdonában álló és az általa működtetett 'Google Play Store' áruházból Android operációs rendszert használó Eszközökre (“ Android Alkalmazás”) tölthető le.
6.2. A szerződő felek elismerik és nyugtázzák, hogy a jelen Felhasználási Feltételek tekintetében a megállapodás kizárólag közöttük köttetett, és nem az Operátorokkal, és erre való tekintettel a jelen Felhasználási Feltételekben meghatározott mértékben, kizárólag a szerződő felek, nem pedig az Operátorok felelnek az Alkalmazásért és annak a tartalmáért.
6.3. Az előzőekkel nem ellentétesen, az Alkalmazás letöltése, telepítése, az ahhoz való hozzáférés, vagy az Alkalmazás használatára az adott Operátor által meghatározott szerződési feltételek is érvényesek. Továbbá, az Alkalmazás felhasználása során Önnek be kell tartania a harmadik személyek által meghatározott szerződési feltételeket is (pl. Önnek gondoskodnia kell arról, hogy az Alkalmazás felhasználása nem sérti a mobil szolgáltatóval kötött megállapodását vagy más vezetéknélküli adatszolgáltatásra vonatkozó szerződést).
6.4. Amennyiben az Apple Alkalmazást töltötte le, telepítette és használja, ezzel az alábbiakat vállalja:
6.4.1. Az Apple Alkalmazás csak az Apple iOS operációs rendszert használó, saját tulajdonú és saját használatú Eszközön férhető hozzá és használható;
6.4.2. Az Apple nem köteles az Apple Alkalmazás tekintetében támogatást nyújtani vagy karbantartást végezni;
6.4.3. Annak ellenére, hogy a jelen Felhasználási Feltételek tekintetében a szerződéskötésére közöttünk került sor (az Apple nem szerződő fél), az Apple, mint a Felhasználási Feltételek harmadik fél kedvezményezettje, jogosult a jelen Felhasználási Feltételekben foglaltak Önnel szemben történő érvényesítésére;
6.4.4. A jelen Felhasználási Feltételekben szereplő kifejezett kikötés hiányában, az Apple Alkalmazás birtoklásával és használatával kapcsolatos követelések tekintetében az egymással szemben álló felek a szerződő felek ( nem pedig Ön, vagy más személy és az Apple);
6.4.5. Amennyiben harmadik személy állítása szerint, az Apple Alkalmazás (a jelen szerződési feltételek szerinti) birtoklása vagy használata szellemi alkotásokkal kapcsolatos jogot sért, az Apple ezért nem felel és nem válik kötelezetté az ilyen követelés tekintetében; és
6.4.6. Amennyiben az Ön által letöltött Apple Alkalmazás nem felel meg a rá vonatkozó garanciális követelményeknek, abban az esetben lehetőség van az Apple értesítésére, amely vissza fogja Önnek téríteni az Apple Alkalmazás teljes vételárát. Ezzel a kikötéssel és a szavatosság jogszabályi korlátainak a figyelembe vételével, az Apple nem ad más garanciát, vagy nem vállal más feltételt az Apple Alkalmazással kapcsolatban és nem felel az Apple Alkalmazással vagy annak a használatával kapcsolatban felmerült bármilyen természetű követelés, kár, költség vagy kiadás tekintetében, vagy amely abból fakad, hogy Ön az Alkalmazás tartalmában bízott.
6.5. Amennyiben az Android Alkalmazást töltötte le, telepítette és használja, ezzel az alábbiakat vállalja:
6.5.1. Az Android Alkalmazás csak az Android operációs rendszert használó, saját tulajdonú és saját használatú Eszközön férhető hozzá és használható. A Google nem köteles az Android Alkalmazás tekintetében támogatást nyújtani vagy karbantartást végezni;
6.5.2. Annak ellenére, hogy a jelen Felhasználási Feltételek tekintetében a szerződéskötésére közöttünk került sor (a Google nem szerződő fél), a Google, mint a Felhasználási Feltételek harmadik fél kedvezményezettje, jogosult a jelen Felhasználási Feltételekben foglaltak Önnel szemben történő érvényesítésére;
6.5.3. A jelen Felhasználási Feltételekben szereplő kifejezett kikötés hiányában a Google Alkalmazás birtoklásával és használatával kapcsolatos követelések tekintetében az egymással szembenálló felek a szerződő felek ( nem pedig Ön, vagy más személy és az Google);
6.5.4. Amennyiben harmadik személy állítása szerint, a Google Alkalmazás (a jelen szerződési feltételek szerinti) birtoklása vagy használata szellemi alkotásokkal kapcsolatos jogot sért, a Google nem felel és nem válik kötelezetté az ilyen követelés tekintetében.
6.6. Az Alkalmazással kapcsolatos, jogszabály által előírt karbantartási és támogatási szolgáltatások nyújtása kizárólag a mi felelősségünk. A szerződő felek együttesen kijelentik, hogy az Operátor nem köteles az Alkalmazással kapcsolatosan karbantartási és támogatási szolgáltatásokat nyújtani. Amennyiben az Alkalmazással kapcsolatosan karbantartási vagy támogatási kérdése van, kérjük, hogy ne az Operátorral, hanem velünk vegye fel a kapcsolatot a jelen Felhasználási Feltételek végén megadott kapcsolattartási információ segítségével.

7. JOGHATÓSÁG

A jelen Játékszabályzat és Felhasználási Feltételek alkalmazása során, illetve Az 50 milliós játszma applikációval kapcsolatos bármilyen jogvita elbírálására a magyar bíróságok rendelkeznek kizárólagos joghatósággal, akik eljárásuk során a vonatkozó magyar jogszabályi rendelkezéseket kötelesek alkalmazni.

8. ÁLTALÁNOS RENDELKEZÉSEK

8.1. A Felhasználási Feltételekben kifejezetten meghatározott eseteket kivéve, jelen Felhasználási Feltételeknek nem célja, hogy a szerződő feleken kívüli személyek részére jogokat biztosítson. Jogosultak vagyunk arra, hogy az Ön előzetes hozzájárulása nélkül a jelen, a Felhasználási Feltételek szerinti jogokat és kötelezettségeket más részére engedményezzük. Ön nem jogosult arra, hogy a jelen szerződő felek közötti szerződést más személy részére engedményezze, vagy átruházza.
8.2. Amennyiben jelen Felhasználási Feltételek bármely rendelkezése jogszabályba ütköző, semmis vagy bármely okból nem kényszeríthető ki, az a rendelkezés törlésre kerül. A törölt rendelkezés nem befolyásolja a Felhasználási Feltételek egyéb rendelkezéseinek az érvényességét és a kikényszeríthetőségét.
8.3. Kizárjuk a felelősséget a vis major következtében az Alkalmazáshoz való hozzáférés tekintetében beálló hibáért, annak a szüneteléséért, és/vagy a hozzáférés megszűnésért–
8.4. A Felhasználási Feltételek, az Adatvédelmi Szabályzatunk, és más egyéb szabályzatunk, illetve a jelen megállapodás rendelkezései tekinthetők a közöttünk lévő teljes megállapodásnak az Alkalmazás tekintetében és ez hatálytalanít minden más előzetes, vagy jelen megállapodással egyidejű, írott és szóban elhangzott megállapodást, kijelentést, és szavatosság vállalást.
8.5. A jelen Felhasználási Feltételekkel és/vagy az Alkalmazással kapcsolatos visszajelzéseket, megjegyzéseket és technikai segítségnyújtás iránti kéréseket és más egyéb kommunikációt ezen a címen juttathatja el hozzánk: 50milliosapp@tv2.hu

SZAVAZZ!

Szerinted melyik sport adja a legjobb edzettséget a Ninja Warrior monumentális akadálypályájának meghódításához?

A
foci
B
rúdtánc
C
sziklamászás
D
ketrecharc
E
gyúrás
F
parkour
G
úszás
H
kajak-kenu
KÖZÖSSÉG
          MŰSORÚJSÁG