november 24.
Emma

Belépés


MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ

 Gyakran Ismételt Kérdések (GY. I. K.)

Minden, amit tudnod kell arról, hogyan vehetsz részt Az 50 milliós játszma online játékában.
Szeretnél otthonról részt venni a nyereményjátékban és eséllyel indulni a heti bruttó 1 millió forintért, de nem tudod, hogyan csatlakozhatsz? Nem vagy biztos benne, hogyan kell letölteni az alkalmazást? Problémád merült fel a kapcsolódással? Itt minden kérdésedre megtalálod a választ!

• Hogyan töltsem le az alkalmazást?
Nincs más teendőd, mint az App Store-ból, a Google Play áruházból vagy a Windows Store-ból letölteni „TV2 Live” applikációt.

• Mely mobil operációs rendszerek támogatják TV2 Live alkalmazás telepítését?
Okoseszközén legalább iOS 9.0, vagy Android 4.2.2 operációs rendszert kell futtatnia. További információk a mobiláruházakban.

• Csak a mobilapplikáción keresztül játszhatok?
Az 50 milliós játszma online játéka csak mobileszközről érhető el.

• Kell bármi egyebet tennem letöltés után?
Ha szeretnél a nyereményért játszani, akkor a regisztráció kötelező. Ezt Facebook, Twitter vagy Microsoft fiókkal is könnyedén megteheted.

• Játszhatok akkor is, ha nem regisztráltam?
Természetesen igen, de ebben az esetben nem veszel részt a heti nyereménysorsolásban.

• Az alkalmazás letöltése pénzbe kerül?
Nem, az alkalmazás letöltése teljesen ingyenes. Az applikáció használata során adatforgalom keletkezik, amelynek költsége a már rendelkezésedre álló mobilszolgáltatói szerződésednek felel meg.

• A játék pénzbe kerül?
Nem, a játék teljes mértékben ingyenes. A játék során adatforgalom keletkezik, amelynek költsége a már rendelkezésedre álló mobilszolgáltatói szerződésednek felel meg. A játékban virtuális milliókkal gazdálkodhatsz.

• Hogyan tudok játszani?
Meg kell nyitnod Az 50 milliós játszma al-applikációt a TV2 Live alkalmazáson belül, majd játszani Élő vagy Próbajáték módban.

• Mi a különbség az Élő és a Próbajáték között?
Az Élő játék az adásokkal egy időben zajlik, a Próbajátékba bármikor beléphetsz. Ne felejtsd el, hogy kizárólag az Élő játék módban van esélyed a heti nyereményre.
Figyelem! Ha egy adott kérdés kezdetéig elmulasztod a belépést, arra az adott kérdésre már nem fogsz tudni tétet tenni, meg kell várnod a következő kérdést.
Ha az adás időtartama alatt töltöd le az applikációt, akkor is tudsz tétet tenni a következő kérdésre.

• Hogyan zajlik maga a játék?
Először felugrik kettő/három/négy válaszlehetőség a kérdések nehézségi fokától függően, majd feltűnik maga a kérdés is.
Ekkor kezdheted el a válaszok alatt látható pénzt szétosztani az általad jónak gondolt válaszlehetőségek között. Négy válaszlehetőség esetén maximum három válaszra tehetsz tétet, három esetén kettőre, kettő esetén pedig egyre.
A tét megtételekor egy csúszka látható, amelyen az ujjaddal tudod kiválasztani a megfelelő összeget az adott válaszlehetőségre. Illetve a csapóajtókra is nyomhatsz, ebben az esetben a még rendelkezésre álló összeg arányosan oszlik el. Egy kérdésre az összes pénzedet fel kell tenned. Az összeg, amit nem teszel fel, elveszik.
Ha ez megtörtént, a Stopperóra gomb megnyomásával rögzíted a téted a helyesnek vélt válasz(ok)ra. Ha minden pénzed feltetted, az órát a Stopperóra gomb megnyomásával állíthatod meg.
Ha elveszted az összes pénzed, a játék felkínálja a folytatást.

• Mi történik, ha csak műsor közben kapcsolódok be az adásba?
Ebben az esetben, ha egy játék már folyamatban van, csak a következő kérdésre tudsz majd válaszolni.

• Hogyan vehetek részt a heti nyereményjátékban?
Kizárólag az Élő Játékban, az adások ideje alatt játszva, természetesen regisztrációt követően. Illetve szükséges, hogy a helyes válaszra tegyél tétet, hisz ez egy tudás alapú játék. Fontos, hogy valós e-mail címmel regisztrálj, mert erre az e-mail címre fogjuk küldeni az értesítést, ha te nyersz.

• Hogyan növelhetem az esélyem a heti nyereményre?
Minden helyes válaszra rakott téttel nő az esélyed.
Bővebben: ha a héten csak egy kérdésnél teszel tétet az adott kérdés helyes válaszára, akkor 1-szeres esélyed van nyerni, ha hétfőtől péntekig minden kérdésnél teszel tétet a helyes válaszra, akkor akár 50-60-szoros esélyed is lehet a heti bruttó 1 millió forintra.

• Műsor közben nem tudom megnyitni az alkalmazást, lefagyott, nem indul a játék. Mit tehetek?
Ez esetben ki kell lépni az alkalmazásból, be kell zárni a háttérben, és meg kell próbálni újra megnyitni. Ha általános műszaki hiba lépett fel, arról az applikáción, illetve tévéképernyőn keresztül értesítjük nézőinket.

SZAVAZZ!

Az Appra magyar! sztárjai közül szerinted ki van otthon a leginkább a hazai fejekben?

A
Liptai Claudia
B
Soma
C
Kasza Tibi
D
Fresh Andi
E
Schobert Norbi
F
Szandi
KÖZÖSSÉG
          MŰSORÚJSÁG