Kasza Tibi: Attól, hogy én vagyok a vicces fiú, kimondottan élvezem a mélyebb témákatAz énekes-műsorvezető úgy véli, sokan vágynak arra, hogy kifejezhessék véleményüket olyan témákban, melyek átszövik a mindennapjaikat, valamint az is érdekes lehet az Appra magyar! nézői számára, hogy mások mit gondolnak ugyanarról a kérdésről. Tibi elárulta, kifejezetten szereti a mélyebb témákat, sőt életét is igyekszik komoly értékrend szerint élni.

Az Appra magyar! – A gondolatolvashow a nézők véleményét kutatja és a legkülönfélébb érdekes, pikáns és megbotránkoztató kérdésekre adott nézői válaszokból megtudhatjuk, miként vélekedik a többség az adott témáról. A stúdióban minden héten öt sztárvendég versenyez egymással azon, hogy vajon melyikük találja el leggyakrabban, hogy a szavazók többsége mit gondol az adott témával kapcsolatban. A szavazók között naponta egymillió forint talál gazdára.

Korhatár: 12 év

Címkék: appra magyar   TV2 LIVE   liptai claudia   kasza tibi   appra magyar extra

2017. november 24. 13:39További videók
© 2020 TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk