január 24.
Timót

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
APÁK GYESEN
Apák gyesen - Gáspár Lacival - 2. rész
Lacika a vasalt fehér ingben látott neki az uzsonnának, ami újra házi eperlekvár volt. Mirike segítségével a lekváros kenyér a fehér ingen landolt. Így Lacinak még mosnia is kellett. Majd feladva a küzdelmet, Gábortól kért segítséget, aki beszerzett egy új inget.

Laci a gyerekekkel játszóházban töltötte az első nap délutánját. A közös programot nagyon élvezte Laci, végre a szokványos otthoni tevékenységeken kívül is együtt lehet gyerekeivel. A kis Lacika azonban rettenetesen beleszeretett az egyik játszóházi motorba. Le sem akart róla szállni. Így amikor indultak haza, Lacika hatalmas krokodilkönnyekkel, halkan pityeregve könyörgött édesapjának a járgányért. Laci persze nem tudott nemet mondani fiának, ezért egy dedikált CD-ért cserébe megszerezte fiának a tűzpiros motort.
Másnap Lacinak dolgoznia kellett, ezért a gyerekek kénytelenek voltak elkísérni őt a stúdióba. Lacika nagyon unta a programot. Míg apukája Tysonnal az új slágeren dolgozott, addig Lacika a szomszéd kertben lévő virágokat ritkította titokban.
Laci este díjátadóra szeretett volna menni, persze volt kétsége afelől, hogy a gyerekekkel beengedik-e a rendezvényre. Majd egyik barátja hívta telefonon és közölte, hogy egy menő sportautót intézett estére, hogy azzal érkezzenek a díjátadóra. Lacinak ki kellett vasalnia kisfia ünneplő ingjét. Laci addig szerencsétlenkedett a deszkával, míg a gipsszel ketté nem törte a laprészt. Ezután a legmagasabb fokozaton próbálta kivasalni az inget, ami azt eredményezte, hogy a vasaló formája belesült a kising hátrészébe.
Végül Lacika a vasalt fehér ingben látott neki az uzsonnának, ami újra házi eperlekvár volt. Mirike segítségével a lekváros kenyér a fehér ingen landolt. Így Lacinak még mosnia is kellett. Majd feladva a küzdelmet, Gábortól kért segítséget, aki beszerzett egy új inget.
Laci barátja egy kétüléses sportautóval érkezett. Laci ekkor adta fel végleg, hogy eljutnak a díjátadóra, hiszen a gyerekek nem fértek be az autóba.
 

Nézd meg Apák gyesen videóját!

A műsorról: A műsorban egy- egy sztárcsalád életét forgatja fel Bochkor Gábor. A műsor azt mutatja be, hogy mi történik, ha a háztartáshoz és a gyereknevelés mindennapjaihoz nem sokat értő ismert apuka három napra magára marad a gyerekeivel, miközben felesége, egy wellness szállodában pihen. Az apák külön listát kapnak, amin az anyukák felsorolják a gyerekek és a háztartás körüli napi teendőket, sőt egy tiltó listát is be kell tartaniuk, segítséget pedig nem hívhatnak. A három nap alatt minden percüket nyomon követik a kamerák, így az aggódó anyuka is végignézheti otthon maradt férje küzdelmét. A műsorvezető, Bochkor Gábor közvetít a lazító anyuka és a magára maradt apuka között, valamint jelentést is visz anyának az otthoni történésekről.
A műsor végére pedig kiderül, milyen lenne a család élete, ha az apuka lenne „gyesen”.
 

Korhatár: 12 év

2014. november 15. 14:48

Címkék: apák gyesen   gáspár laci   bochkor gáborhirdetés
KÖZÖSSÉG
          MŰSORÚJSÁG