január 24.
Timót

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
APÁK GYESEN
Apák gyesen - Zsidró Tamással - 2. rész
Tamás ebédet készített, mialatt a gyerekek kisebb vitába keveredtek. Ekkor érte el Tamás a mélypontot. Felesége után könyörögve, még az is megfordult a fejében, hogy feladja a játékot. De inkább némi csendes pihi mellett döntött. Ezalatt az ebéd szénné égett, így a fiúk éhen maradtak.

Keményebb csatába kezdtek a fiúk, miután vastag gallyakat szereztek az utcáról, az autóút mellől. Ekkor meg is született az első baleset, amikor is Martinnak megkarcolódott az arca a küzdelem közepette. Volt nagy sírás-rívás, Tamás pedig ebédfőzéssel próbálta megvigasztalni a kicsiket. A husisütéshez a télen kint felejtett, enyhén rozsdás rostélyt választotta, mivel a nyaraló konyhája éppen átalakítás alatt van. Délután kalandparkban volt a csapat.
Tamás este szeretett volna egy kicsit a kikötőben ejtőzni, ezért egy komoly feladattal kötötte le a gyerekeket. Ki adta nekik, hogy mivel holnap vitorlázni fognak, készítsék el a csapat zászlaját. A gyerekek hozzá is láttak a munkához, zászlónak pedig elcsenték a hálószobából édesanyjuk egyik lepedőjét. A vitorlázás némi szélcsendben zajlott. Tamás itt is hódolt legnagyobb szenvedélyének, a pihenésnek. Csak arra riadt fel, amikor a gyerekek elsütötték a hajó orrában lévő kiságyút.

Nézd meg Apák gyesen videóját!

A műsorról: A műsorban egy- egy sztárcsalád életét forgatja fel Bochkor Gábor. A műsor azt mutatja be, hogy mi történik, ha a háztartáshoz és a gyereknevelés mindennapjaihoz nem sokat értő ismert apuka három napra magára marad a gyerekeivel, miközben felesége, egy wellness szállodában pihen. Az apák külön listát kapnak, amin az anyukák felsorolják a gyerekek és a háztartás körüli napi teendőket, sőt egy tiltó listát is be kell tartaniuk, segítséget pedig nem hívhatnak. A három nap alatt minden percüket nyomon követik a kamerák, így az aggódó anyuka is végignézheti otthon maradt férje küzdelmét. A műsorvezető, Bochkor Gábor közvetít a lazító anyuka és a magára maradt apuka között, valamint jelentést is visz anyának az otthoni történésekről.
A műsor végére pedig kiderül, milyen lenne a család élete, ha az apuka lenne „gyesen”.
 

Korhatár: 12 év

2014. november 8. 14:47

Címkék: apák gyesen   zsidró tamás   bochkor gáborhirdetés
KÖZÖSSÉG
          MŰSORÚJSÁG