január 24.
Timót

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
APÁK GYESEN
Apák gyesen - Zsidró Tamással - 1. rész
Tamás a családfenntartó, ezért szinte semmilyen házimunkában nem vesz részt, viszont főzni nagyon szeret, sőt nem rég kezdett el egy pizza sütő tanfolyamot.

Zidró Tamás mesterfodrászról sokan talán nem is tudják, hogy 3 gyerekes édesapa. Rendhagyó módon a balatoni nyaralójukban látogatta meg őket Bochkor Gábor, mert a család a nyár nagy részét itt tölti. Tamás két kisebbik fiával marad egyedül, mert a legnagyobbiknak iskolába és vízilabdaedzésre kell járnia.
Középső fia Danika 12 éves, Martin pedig 6 éves. A két gyermeke mellett, Tamás vigyáz felesége (Pötyi) barátnőjének szintén 6 éves kisfiára, Attilára. - akivel a wellness pihenésre megy el. Majd délután érkezik még egy vendég kisfiú, Muki, akivel együtt Tamás 4 gyerekre kell, hogy felügyeljen a 3 nap alatt.
Tamás első feladata a terasz és a nyaraló kitakarítása volt, hiszen idén most vannak lent először a Balatonon. Bevallása szerint nagyon jól takarít, hiszen amikor fodrász tanonc volt hozzászokott a munkához. Persze ezt felesége előtt jól titkolja.
A retro stílusú nyaraló hatalmas kerttel rendelkezik. Itt a gyerekek egész nap szabadjára vannak engedve. Míg Tamás a teraszon pihent, addig a gyerekek vízipisztoly csatát rendeztek, amihez a Balatonból hoztak vizet. Ez azonban rajta volt a tiltólistán, mivel a gyerekeknek felügyelet nélkül tilos kimenni a vízhez.
 

Nézd meg Apák gyesen videóját!

A műsorról: A műsorban egy- egy sztárcsalád életét forgatja fel Bochkor Gábor. A műsor azt mutatja be, hogy mi történik, ha a háztartáshoz és a gyereknevelés mindennapjaihoz nem sokat értő ismert apuka három napra magára marad a gyerekeivel, miközben felesége, egy wellness szállodában pihen. Az apák külön listát kapnak, amin az anyukák felsorolják a gyerekek és a háztartás körüli napi teendőket, sőt egy tiltó listát is be kell tartaniuk, segítséget pedig nem hívhatnak. A három nap alatt minden percüket nyomon követik a kamerák, így az aggódó anyuka is végignézheti otthon maradt férje küzdelmét. A műsorvezető, Bochkor Gábor közvetít a lazító anyuka és a magára maradt apuka között, valamint jelentést is visz anyának az otthoni történésekről.
A műsor végére pedig kiderül, milyen lenne a család élete, ha az apuka lenne „gyesen”.
 

Korhatár: 12 év

2014. november 8. 14:48

Címkék: zsidró tamás   apák gyesen   bochkor gáborhirdetés
KÖZÖSSÉG
          MŰSORÚJSÁG