július 14.
Örs, Stella

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
APÁK GYESEN
Apák gyesen - Doszpot Péterrel 2. rész
Péter a lányokkal részt vett egy fotózáson, Debreczeni Zitánál. A fotózás nagyon jó hangulatban telt, s még egy kutyus is csatlakozott egy – egy fotó erejére.

A második nap délelőtt Péter Táncválasztó napra vitte nagyobbik lányát, Hannát, aki a standard táncok mellett rakta le voksát. Hanna kipróbálhatta magát a standard táncok világában.

Nézd meg Apák gyesen videóját!

A műsorról: A műsorban egy- egy sztárcsalád életét forgatja fel Bochkor Gábor. A műsor azt mutatja be, hogy mi történik, ha a háztartáshoz és a gyereknevelés mindennapjaihoz nem sokat értő ismert apuka három napra magára marad a gyerekeivel, miközben felesége, egy wellness szállodában pihen. Az apák külön listát kapnak, amin az anyukák felsorolják a gyerekek és a háztartás körüli napi teendőket, sőt egy tiltó listát is be kell tartaniuk, segítséget pedig nem hívhatnak. A három nap alatt minden percüket nyomon követik a kamerák, így az aggódó anyuka is végignézheti otthon maradt férje küzdelmét. A műsorvezető, Bochkor Gábor közvetít a lazító anyuka és a magára maradt apuka között, valamint jelentést is visz anyának az otthoni történésekről.
A műsor végére pedig kiderül, milyen lenne a család élete, ha az apuka lenne „gyesen”.
 

Korhatár: 12 év

2014. október 25. 15:22

Címkék: apák gyesen   bochkor gábor   doszpot péterKÖZÖSSÉG
          


MŰSORÚJSÁG