július 6.
Csaba

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
APÁK GYESEN
Apák gyesen - Doszpot Péterrel 1. rész
Doszpot Péter és felesége Evelin három kislányt nevelnek közösen: a 4 éves ikreket, Ziát és Zoét, valamint a 12 éves Hannát. Péter és Evelin külön szobában alszanak, mert Evelinnek fontos a nyugodt miliő, hogy ki tudja pihenni magát.

Péter már az első napon segítségül hívta Bochkor Gábort az ebédfőzéshez. Gábor egyébként Péter szomszédja, s egyben jó barátja is. Megkérte Gábort, hogy a csirkefalatkák kisütése mellett nagy segítség lenne, ha köretet is hozna magával. Gábor egy aprócska zacskónyi rizzsel beállított, ami nem sokkal az érkezése után a földön landolt. Úgyhogy egy fél zacskó rizs megfőzésével álltak neki az ebéd készítésének.

Nézd meg Apák gyesen videóját!

A műsorról: A műsorban egy- egy sztárcsalád életét forgatja fel Bochkor Gábor. A műsor azt mutatja be, hogy mi történik, ha a háztartáshoz és a gyereknevelés mindennapjaihoz nem sokat értő ismert apuka három napra magára marad a gyerekeivel, miközben felesége, egy wellness szállodában pihen. Az apák külön listát kapnak, amin az anyukák felsorolják a gyerekek és a háztartás körüli napi teendőket, sőt egy tiltó listát is be kell tartaniuk, segítséget pedig nem hívhatnak. A három nap alatt minden percüket nyomon követik a kamerák, így az aggódó anyuka is végignézheti otthon maradt férje küzdelmét. A műsorvezető, Bochkor Gábor közvetít a lazító anyuka és a magára maradt apuka között, valamint jelentést is visz anyának az otthoni történésekről.
A műsor végére pedig kiderül, milyen lenne a család élete, ha az apuka lenne „gyesen”.
 

Korhatár: 12 év

2014. október 25. 15:23

Címkék: apák gyesen   bochkor gábor   doszpot péterKÖZÖSSÉG
          


MŰSORÚJSÁG