augusztus 11.
Zsuzsanna, Tiborc

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
APÁK GYESEN
Apák gyesen - Tóth Szabival - 1. rész
Az első nap Szabi már nem tudta lemondani együttesével, a Sugarloaffal a zenekari próbát, ezért magával vitte Olivért is, aki hamar megunta a programot, és édesapja fején ugrálva ösztönözte Szabit, hogy induljanak már a beígért moziba.

Tóth Szabi, a rock and roll apuka hivatásához hasonló módon kezelte a három napot. Mozgalmas programokat szervezett fiának, Olivérnek (6), szigorú szabályok nélkül, a három nap mottója a szórakozás volt.
A fiúknál rendhagyó módon zajlott az első este, ahelyett, hogy korán hazaértek volna, még beültek fagyizni egy belvárosi étterembe, ahol Olivér elfogyaszthatta a napi 1 gombóc fagylaltját, ami kissé nagyobbra sikeredett, mint édesanyja elképzelte volna. A napi gyümölcs evés a koktélcseresznye volt. Mivel Bochkor Gábor nem találta otthon őket, kénytelen volt felkutatni őket a városban.
 

Nézd meg Apák gyesen videóját!

A műsorról: A műsorban egy- egy sztárcsalád életét forgatja fel Bochkor Gábor. A műsor azt mutatja be, hogy mi történik, ha a háztartáshoz és a gyereknevelés mindennapjaihoz nem sokat értő ismert apuka három napra magára marad a gyerekeivel, miközben felesége, egy wellness szállodában pihen. Az apák külön listát kapnak, amin az anyukák felsorolják a gyerekek és a háztartás körüli napi teendőket, sőt egy tiltó listát is be kell tartaniuk, segítséget pedig nem hívhatnak. A három nap alatt minden percüket nyomon követik a kamerák, így az aggódó anyuka is végignézheti otthon maradt férje küzdelmét. A műsorvezető, Bochkor Gábor közvetít a lazító anyuka és a magára maradt apuka között, valamint jelentést is visz anyának az otthoni történésekről.
A műsor végére pedig kiderül, milyen lenne a család élete, ha az apuka lenne „gyesen”.
 

Korhatár: 12 év

2014. október 18. 14:40

Címkék: apák gyesen   tóth szabi   bochkor gábor   sugarloaf   nkuya soniaKÖZÖSSÉG
          


MŰSORÚJSÁG