szeptember 23.
Tekla, Líviusz

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA

Nézd meg, hogyan vette az akadályokat Kardos Csilla 130 km/h-nál!
Az a’la CAR adásában Kardos Csilla ült a vezetőülésbe, és egy klasszikus súlypont kibillentési gyakorlaton vett részt. A műsorban további érdekességekre is fény derül..

CÍMKÉK:
istenes lászló  

Műsoraink / a´la CAR - Autós kalandok ínyenceknek

a'la CAR 5. rész

A Lada visszatér! Az A'la Car legújabb adásában visszatér a Lada, amit a '70-es évektől ugyanúgy gyártanak. A tököli repülőtéren pedig Istenes Laciék driftet tanítottak.

a'la CAR 4. rész

Napjaink egyik négy keréken guruló trendi élvezeti tárgya: a Mercedes Benz C250, a Mercedes legsportosabb darabja. Emellett Istenes László egy lánctalpas segwayt próbált ki.


a'la CAR 3. rész

A Jaguar új területen vadászik, az új vadász neve pedig XE, emellett Istenes László feltálal egy lánctalpas kotrógépet is az autós kalandok ínyenceinek.

a'la CAR - 2. rész

Az eddigi legjobb, legszebb, a LEG BMW, a hatodik 7-es. Egy 1967-es nyitott Mustang, és egy legújbb verzió, a múlt és a jelen. E három autó az a’la CAR második adásának főszereplője.

a'la CAR - 1. rész

Az a'la CAR első adásában egy '67-es oldalkocsis Pannónia motorcsodát, és egy sepang kék Audi RS7-est tálal fel Istenes László az autós kalandok ínyenceinek.

a'la CAR - 17. rész

Az a’la CAR adásában bemutatkozik az AUDI egyik leglátványosabb modellje, majd Istenes László elmerül a használtautók világában és utánajár, mik a legnagyobb és leggyakoribb ...

a'la CAR - 16. rész

Istenes László driftelni tanul egy reptéren, de előtte ellátogat egy lovardába is, ahol egy magyar formatervezésű autót tesztel. Nézd meg az a'la CAR adását!

a'la CAR - 15. rész

Igazi mini ritkaságokkal ismerkedhetsz meg, ezen kívül egy kis élményautózás is vár az a'la CAR-ban.


« előző | 1 | 2 |
KÖZÖSSÉG
          


MŰSORÚJSÁG