április 1.
Hugó

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
AKTÍV
Kerényi Miklós Máté is játszik a karácsonyi csúcspremierben
Máris karácsonyi lázban ég az Operettszínház társulata. A színészek teljes erőbedobással próbálnak, ugyanis jövő héten mutatják be Charles Dickens Karácsonyi ének című regényének musicalváltozatát, az Isten pénzét.

A Fővárosi Operettszínház gőzerővel készül új premierjére, ami a karácsony slágere lehet. Charles Dickens Karácsonyi énekének musicalváltozatát, az Isten pénzét mutatják be. Vágó Bernadett musicalszínésznő tíz éve minden karácsonykor játszik, hol a Szépség és a Szörnyeteget, hol az Abigélt, hol a Rómeó és Júliát, most az Isten pénzét. A musical főhőse egy idősödő milliomos, Ebenezer Scrooge, aki annyira fukar, hogy soha nem jótékonykodik. De egy karácsonyi élmény hatására megváltozik. A darabban Kerényi Miklós Máté játssza a fiatal Scrooge-ot. Az öreg Scrooge-dzsal ellentétben a Budapesti Operettszínház fontosnak tartja a jótékonykodást, ezért adománygyűjtést szerveznek, hogy szebbé tegyék a rászoruló gyerekek karácsonyát.

Nézd meg az Aktív videóját!

A TV2 szórakoztató bulvármagazinjában a sztárhírek, a bulvárszenzációk, az erotika és különleges emberi történetek mellett aktualitások, valamint a mindennapok bosszantó, megoldásra váró ügyei is terítékre kerülnek. Az Aktív olyan sztorikat mutat be, melyek beszédtémát adnak az embereknek.

Korhatár: 12 év

2014. november 21. 14:53

Címkék: kerényi miklós máté   musical   színház   aktív riportKÖZÖSSÉG
          


MŰSORÚJSÁG