szeptember 20.
Friderika

Belépés


MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ
AKTÍV
Fresh Viki 34 évesen is bomba formában
Magyarország egykori legszexibb énekesnője, Fresh Viki már 34 éves. Azonban a kívánatos domborulatairól nem hajlandó lemondani. 30 év felett már nehezebb elérni az álomalakot, de a személyi edző szerint még túl a harmincon is bárkiből fitneszmodellt lehet faragni. Persze rengeteg türelemmel és elszántsággal.

Némi előnyös genetikával, elszántsággal, kitartással még 30 éves kor felett is bárkiből lehet fitneszbajnok. A könnyűzenéből megismert Fresh lányok mindig bombanőknek számítottak. Gyulai Viktória, akit Fresh Vikiként ismert meg az ország, 34 éves. Az énekesnő a koncertek mellett rengeteg fotózáson is részt vett. Viki két hónapja kezdett el újra edzeni. Fontos, hogy bomba formában legyen, mert egyre több retro koncertjük van Andival. Horváth Éva pár nap múlva lesz 36 éves. Az egykori szépségkirálynő egy éve látogatja újra az edzőtermeket. Rákóczi Gabi még 38 évesen is aktív fitneszmodell. Ő fia születése után kezdett el versenyszerűen sportolni. Berkes László, Magyarország egyik leghíresebb személyi edzője szerint akár egy többgyermekes anyukának is lehet olyan testet faragni, mint amilyen fiatal korában volt.

Nézd meg az Aktív videóját!

A TV2 szórakoztató bulvármagazinjában a sztárhírek, a bulvárszenzációk, az erotika és különleges emberi történetek mellett aktualitások, valamint a mindennapok bosszantó, megoldásra váró ügyei is terítékre kerülnek. Az Aktív olyan sztorikat mutat be, melyek beszédtémát adnak az embereknek.


Korhatár: 12 év

2014. november 17. 14:36

Címkék: fresh andi   fresh wiki   fresh wiki   fitnesz   edzés   horváth éva   sport   aktív riport
Továbbiak
SZAVAZZ!

Mi kell ahhoz, hogy valakiből jó szakács legyen?

A
Tehetség és érzék
B
Tanulás, tanulás, tanulás
C
Alázat a szakma iránt
KÖZÖSSÉG
          MŰSORÚJSÁG