április 24.
György

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ
AKTÍV
Rubint Réka már tudja, mit vesz kisfiának Karácsonyra
Rubint Réka kisfia, Norbi, Schell Judit kislánya, Borbála, és Patai Anna nővérének kisfia is együtt játszott azon a kiállításon, ahol pörgő-forgó, mozgó kockákból épített játékokkal ismerkedtek gyerekek és felnőttek.

Több híres család is részt vett tegnap egy budapesti kockakiállításon. Dopeman lánya, Sugarloaf Szabi kisfia, és Győrfy Pál gyermekei is önfeledten játszottak a kockabirodalomban. Rubint Réka kisfiát, Norbit a kockákból készített vasút nyűgözte le. A Schobert család fontosnak tartja a közös játékot, náluk a festés és a rajzolás a kedvenc közös program. A Megasztár 5 óta gyönyörű tinilánnyá érett Patai Anna nővére kisfiával jött el a kiállításra. Schell Judit ritkán mutatkozik együtt férjével, Schmied Zoltánnal, most mégis eljöttek kétéves kislányukkal, Borbálával. A kocka birodalom kiállítás megálmodója szerint a gyerekek ezeknek a játékoknak a segítségével a mérnöki munka szépségeit is megismerhetik.

Nézd meg az Aktív videóját!

A TV2 szórakoztató bulvármagazinjában a sztárhírek, a bulvárszenzációk, az erotika és különleges emberi történetek mellett aktualitások, valamint a mindennapok bosszantó, megoldásra váró ügyei is terítékre kerülnek. Az Aktív olyan sztorikat mutat be, melyek beszédtémát adnak az embereknek.

Korhatár: 12 év

2014. november 14. 16:09

Címkék: sztár   rubint réka   schell judit   patai anna   dopeman   sugarloaf   Játék   kiállítás   aktív riport
KÖZÖSSÉG
          MŰSORÚJSÁG