március 22.
Beáta, Izolda, Lea

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ
AKTÍV
Kállay-Saunders jobban izgult, mint Sipos Peti
András úgy érezte, jobban izgult a produkció közben, mint az őt megformáló Peti. A végeredmény szerinte hiteles volt.

A riport vágatlan verzióját – számos más exkluzív felvétel mellett – megtalálod az Aktív Extra vágatlan csatornánkban.

A Sztárban sztár harmadik adásában is elképesztő átalakulásokon mentek át a versenyzők. Kökény Attila szilikon műmellet kapott, ami nagyon felkeltette Majka érdeklődését. Dukai Regina Az ének iskolájából megismert Hajdu Lucával kiegészülve Pharrell Williams slágerét adta elő. Hevesi Tamásnak szőrtelenítenie kellett a lábát, hogy Rúzsa Magdivá válhasson, közben többször is megvágta a lábát a borotvával. Kállay Saunders András elégedett volt az őt alakító Sipos Petivel, de közben teljesen leizzadt, annyira izgult. Koós Réka esett ki, de boldog, hogy több időt lehet együtt gyermekével.

Nézd meg az Aktív videóját!

A TV2 szórakoztató bulvármagazinjában a sztárhírek, a bulvárszenzációk, az erotika és különleges emberi történetek mellett aktualitások, valamint a mindennapok bosszantó, megoldásra váró ügyei is terítékre kerülnek. Az Aktív olyan sztorikat mutat be, melyek beszédtémát adnak az embereknek.

Korhatár: 12 év

2014. szeptember 22. 14:49

Címkék: aktív riport   kállay-saunders andrás   rúzsa magdi   kökény attila   sipos peti   koós réka   vastag tamás   dukai regina   hevesi tamás   sztárban sztár
KÖZÖSSÉG
          MŰSORÚJSÁG