október 28.
Simon, Szimonetta

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
AKTÍV
Gubás Gabiéknál gyakori az ˝éjszakai nesz˝
A kétgyerekes anyuka régi vágyát váltotta valóra, és énekelni kezdett. Saját zenekarával már első fellépésükön is túl vannak.

A riport vágatlan verzióját – számos más exkluzív felvétel mellett – megtalálod az Aktív Extra vágatlan csatornánkban.

Gubás Gabit színésznőként ismerhette meg a hazai közönség. Azonban soha nem titkolta vágyát, hogy énekelhessen. Eleinte gyerekdalokkal kezdte, de úgy döntött, a felnőtt közönséghez is szólni akar, ezért együttesével, az Éjszakai nesszel közösen kezdtek zenélni. A zenekar nevéről a színésznő csak annyit mondott: ˝Két gyerek után is van még éjszakai nesz.˝ Nem ritka, hogy a sztárok szakmát váltanak, és énekesként folytatják pályájukat. A Sztárban sztár énekese, Dukai Regina modellként kezdte pályafutását, de mára már több száma is megjelent. Regina alig várja már, hogy kiengedhesse hangját a Sztárban sztár színpadán is.

Nézd meg az Aktív videóját!

A TV2 szórakoztató bulvármagazinjában a sztárhírek, a bulvárszenzációk, az erotika és különleges emberi történetek mellett aktualitások, valamint a mindennapok bosszantó, megoldásra váró ügyei is terítékre kerülnek. Az Aktív olyan sztorikat mutat be, melyek beszédtémát adnak az embereknek.

Korhatár: 12 év

2014. augusztus 22. 13:57

Címkék: gubás gabi   dukai regina   aktív riport

KÖZÖSSÉG
          


MŰSORÚJSÁG