szeptember 19.
Vilhelmina

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
AKTÍV
Nem nyomoz a rendőrség Noszály ügyében
Az egykori Nagy Ő múlt csütörtökön ment el baráti társaságával bulizni, ahol életveszélyes balesetet szenvedett. A rendőrség szerint nem történt bűncselekmény.

A múlt csütörtökön barátaival indult bulizni Noszály Sándor. Pontosan nem tudni hogyan, de súlyos fejsérüléseket szenvedett, 20 öltéssel kellett összevarrni homlokát, sok vért vesztett, fejében vérömleny keletkezett. A hétvégén kiengedték az intenzív osztályról, ekkor nyilatkozott az Aktívnak. Elmondta, nem volt verekedés, valószínűleg csak véletlenül lökhették fel, ő pedig ráesett egy éles tárgyra. A rendőrség bűncselekmény hiányában azóta a nyomozást is megszűntette. Most pár napig pihennie kell, így amerikai utazását és 11 éves lányának meglátogatását is el kellett halasztania.

Nézd meg az Aktív videóját!

A TV2 szórakoztató bulvármagazinjában a sztárhírek, a bulvárszenzációk, az erotika és különleges emberi történetek mellett aktualitások, valamint a mindennapok bosszantó, megoldásra váró ügyei is terítékre kerülnek. Az Aktív olyan sztorikat mutat be, melyek beszédtémát adnak az embereknek.

Korhatár: 12 év

2014. augusztus 12. 14:58

Címkék: aktív riport   baleset   noszály sándor
hirdetés


hirdetés
KÖZÖSSÉG
          MŰSORÚJSÁG