november 28.
Stefánia

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
AKTÍV
Aleska Diamond extrém helyszíneken mutatja be tudását
Aleska Diamond, az egykori topless időjós fél éve kezdett légtornával foglalkozni, ezúttal új produkcióra készül, ahol jóval instabilabb eszközön fog fellépni.

A riport vágatlan verzióját – számos más exkluzív felvétel mellett – megtalálod az Aktív Extra vágatlan csatornánkban.

Aleska Diamond nemrég egy cirkuszi fellépésen mutatta meg legújabb szenvedélyét, a légtornát. A topless időjósként is emlegetett Aleska nem állt meg ennél az egy bemutatónál, és tudását magasabb szintre emelte. Ezúttal légtornász karikán fog bemutatni egy számot, mely jóval veszélyesebb mutatvány lesz az eddigieknél. Aleska emiatt igyekszik minél extrémebb helyeket választani a gyakorláshoz. Azt is elárulta, az egészet a vicc kedvéért csinálja. Mestere, Vincze Tünde felügyeli a nő mozdulatait, nehogy valami félresikerüljön a próbákon. Aleska a fellépőruháját sem bízza másra, a saját maga által tervezett darabot édesanyja díszítette.

Nézd meg az Aktív videóját!

A TV2 szórakoztató bulvármagazinjában a sztárhírek, a bulvárszenzációk, az erotika és különleges emberi történetek mellett aktualitások, valamint a mindennapok bosszantó, megoldásra váró ügyei is terítékre kerülnek. Az Aktív olyan sztorikat mutat be, melyek beszédtémát adnak az embereknek.

Korhatár: 12 év

2014. július 15. 15:21

Címkék: Aleska   aktív riport

KÖZÖSSÉG
          


MŰSORÚJSÁG