május 23.
Dezső

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ
AKTÍV
A rasszizmus ellen szólal fel új dalában Radics Gigi
A Megasztár legifjabb győztese saját bőrén is megtapasztalta az előítéletekből fakadó rosszindulatot. Barna lány című dalától azt reméli, megváltoztatja az emberek hozzáállását.

Radics Gigi elmesélte, mivel családja roma származású, ő is megtapasztalta már a rasszista gyűlölködést. Egy alkalommal például, mikor fellépésre indultak, egy autó állt meg az utcájukban, és a kocsiból azt ordítozták, hogy „büdös cigányok”. Barna lány című dalában, melyet édesapjával és Kardos Norberttel együtt írtak, egy olyan lányról énekel, akit bőrszíne és származása miatt megvetnek, ám ő nem adja fel álmait és a végén happy enddel zárul a történet. A dalhoz készült videoklip az egyszerűséget és a művészi hatást helyezi előtérbe, Gigi natúr sminkben, egyszerű ruhában énekel, miközben a kamera körülötte forog, rajta kívül pedig egy táncoslány szerepel csak a videóban. Fekete Lili testét minden felvétel előtt hintőporral szórták be, így minden mozdulatát szálló felső kíséri. Gigi azt szeretné, ha a dalát meghallva az emberek elgondolkoznának és felülvizsgálnák esetleg rasszizmusból fakadó előítéleteiket.

Nézd meg az Aktív videóját!

A TV2 szórakoztató bulvármagazinjában a sztárhírek, a bulvárszenzációk, az erotika és különleges emberi történetek mellett aktualitások, valamint a mindennapok bosszantó, megoldásra váró ügyei is terítékre kerülnek. Az Aktív olyan sztorikat mutat be, melyek beszédtémát adnak az embereknek.

Korhatár: 12 év

2014. június 25. 14:23

Címkék: aktív riport   radics gigi   gigi
KÖZÖSSÉG
          MŰSORÚJSÁG