október 23.
Gyöngyi

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
AKTÍV
Facebook-tageléssel zaklatják Bálint Antóniát
Toncsi képein rendszeresen bejelölik magukat ismeretlen férfiak, ami azért zavarja a volt szépségkirálynőt, mert így rajongói azt hihetik, azokkal az – egyébként unszimpatikus – férfiakkal jár.

Egy barátnője nemrég azzal hívta fel drámaian Bálint Antóniát, hogy azt hallotta – Toncsi egyik exétől –, hogy Antónia egy férfivel együtt volt egy wellness-központban. Antónia kivizsgálta a dolgot, és rájött, a képen, melyet egy barátnője készített róla wellnessezés közben, egy ismeretlen férfi bejelölte magát, mint akivel Antónia ott volt. Toncsi elárulta, jelenleg nincs férfi az életében, de attól fél, sokezer követője azt hiszi majd, hogy ezzel a nem túl szimpatikus férfival jár. Ki is írta, hogy ha valaki jogtalanul odaírja a nevét a fényképeire, az legyen szíves eltüntetni a jelölést, különben a rendőrséghez fordul. Nem ez az első zaklatási eset Antónia életében, volt, aki telefonon zaklatta, abban az ügyben még mindig tart az eljárás.

Nézd meg az Aktív videóját!

A TV2 szórakoztató bulvármagazinjában a sztárhírek, a bulvárszenzációk, az erotika és különleges emberi történetek mellett aktualitások, valamint a mindennapok bosszantó, megoldásra váró ügyei is terítékre kerülnek. Az Aktív olyan sztorikat mutat be, melyek beszédtémát adnak az embereknek.

Korhatár: 12 év

2014. június 19. 10:03

Címkék: bálint antónia   aktív_vágatlan   zaklatás   rendőrség   bűnözés   bűnöző   nyomozás   telefon   facebookhirdetés
KÖZÖSSÉG
          MŰSORÚJSÁG