május 24.
Eszter, Eliza

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ
AKTÍV
Tolvai Reni nem fél a bőrráktól
Amerikai kutatók szerint a géllakkal készített műkörmök megszilárdításához használt UV-lámpa károsítja a bőr DNS-ét, és rákot okozhat.

Tolvai Reni kéthetente jár manikűröshöz, az évszakhoz, eseményekhez, ruhájához készítteti el műkörmeit. Ő is hallott arról az amerikai kutatási eredményről, mely szerint a géllakk megszilárdításához használt UV lámpa már nyolc alkalom után károsítja a bőr DNS-ét, így megnöveli a bőrrák kialakulásának kockázatát, de nem fél. Reni azt mondja, manapság már amúgy is szinte minden rákot okoz, és még nem hallott olyanról, hogy valakinek a műkörme miatt lett volna rákja. Egy bőrgyógyász szakértő szerint a műköröm elsősorban azért veszélyes, mert megnehezíti a rákos daganatok korai felismerését. Cinthya Dictator elmesélte, korábban évekig műkörmöt viselt, de mióta átesett pajzsmirigyrákján, igyekszik minden mesterséges anyagot elkerülni. Úgy véli, ma már stílusához sem illenének a műkörmök.

Nézd meg az Aktív videóját!

A TV2 szórakoztató bulvármagazinjában a sztárhírek, a bulvárszenzációk, az erotika és különleges emberi történetek mellett aktualitások, valamint a mindennapok bosszantó, megoldásra váró ügyei is terítékre kerülnek. Az Aktív olyan sztorikat mutat be, melyek beszédtémát adnak az embereknek.

Korhatár: 12 év

2014. június 10. 15:18

Címkék: aktív riport   tolvai renáta   tolvai reny   cinthya dictator
KÖZÖSSÉG
          MŰSORÚJSÁG